kiz o neee??? ben yuzsuzumben slovakya´da yasiyorum (onceden cekoslovakya diyede biliniyor) offff, bizimkiler dun turkiyeye yol aldi,, bi ben kaldim burada, neyse size geyik olurum en azindan bol bol
yanıyorummm anam yanıyorum yokmu buz dolu havuz atın beni içine
fotoğraflarınızda oynama var mı
yani doğal çekim mi
delimin sen gızzz
yanıyorummm anam yanıyorum yokmu buz dolu havuz atın beni içine
bak, ben yazin sicak cay, sicak dus alirim :) git dediklerimi yap, bak bakalim terliyormusun
yok kendime dedim yüzsüzüm diye sana demedim
senin üstünden geyik yapmayız şimdilik zaman geçsin tanıyalım o zaman belki
hepsi dogal, profesyonel olanlarda, oynama yok.. sadece fotograf kapali cikmissa, rengi acildi, o kadar.. ben dogal olmak istiyorum, magazin on kapaklarinda olacak degilim , yani neden photoshop yaptirayayim
Sıcak duş alsın sonram harerettenhemden sukaynatsın
Sıcak duş alsın sonram harerettenhemden sukaynatsın
hepsi dogal, profesyonel olanlarda, oynama yok.. sadece fotograf kapali cikmissa, rengi acildi, o kadar.. ben dogal olmak istiyorum, magazin on kapaklarinda olacak degilim , yani neden photoshop yaptirayayim
fotokenik hatun bir başka canım..
valla acikcasi ben kendimi herzaman cirkin gorurdum, begenmezdim, neolduysa, ben gaza geldim, ve kendimi begenmeye sevmeyi ogrendim, gogus burun estetigi yaptiracaktim, yaptirmiyorum artik.... gerek gormuyorum, kendimi ben boyle seviyorum, koca burnumu bile
iki cepheside odamın güneşi dik alıyor ayrıca prefabrik bina ayrıca klimam yok pervanem yok ayrıca işyerindeyim duş alma lüksüm yok ayrıca kalabalığın olan kolidordan her kapı açılışında ayrıca havasızlık geliyor
güzellik sırların varsa anlatsana biraz ben çok meraklıyımdır maskelere ayrıca tırnak çalışmanı da gördüm bayıldım
hadi hadi dinliyom anlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?