Ölümüne Geyik Topiği :-))

kiz o neee??? ben yuzsuzum ben slovakya´da yasiyorum (onceden cekoslovakya diyede biliniyor) offff, bizimkiler dun turkiyeye yol aldi,, bi ben kaldim burada, neyse size geyik olurum en azindan bol bol

yok kendime dedim yüzsüzüm diye sana demedim
senin üstünden geyik yapmayız şimdilik zaman geçsin tanıyalım o zaman belki

hepsi dogal, profesyonel olanlarda, oynama yok.. sadece fotograf kapali cikmissa, rengi acildi, o kadar.. ben dogal olmak istiyorum, magazin on kapaklarinda olacak degilim , yani neden photoshop yaptirayayim

fotokenik hatun bir başka canım..

iki cepheside odamın güneşi dik alıyor ayrıca prefabrik bina ayrıca klimam yok pervanem yok ayrıca işyerindeyim duş alma lüksüm yok ayrıca kalabalığın olan kolidordan her kapı açılışında ayrıca havasızlık geliyor

güzellik sırların varsa anlatsana biraz ben çok meraklıyımdır maskelere ayrıca tırnak çalışmanı da gördüm bayıldım

hadi hadi dinliyom anlat

benim evimin on camlari sabah gunesi gorur , ve obur camlar aksam gunesi, butun gun gunes.. ben artik camlari hic acmiyorum, jaluziler butun gun kapali, eve gunes vurmasin diye, ev ilik,sicak degil, evde klimamiz var, ben acmiyorum, hapsura hapsura oluyorum, sonra boynum tutuluyorr

güzellik sırların varsa anlatsana biraz ben çok meraklıyımdır maskelere ayrıca tırnak çalışmanı da gördüm bayıldım

hadi hadi dinliyom anlat

canim neolduysa gecen sene oldu, ben iki dogumdan sonra kiloluydum, uzun boylu oldugum icin pek belli oolmazdi, kilom 70civarlarindaydi, boyum 174, yani ele avuca tamdim... sonra ben 11 kilo verdim, ve sonra kendimi sevmeye basladim, aslinda ozel ne bi maskem var nede bi bakimim,, yuzumu artik hic kimseye dokundurtturmuyorum,, herseyi taze yiyiorum-meyva sebze, beyaz ekmek yerim, az kahve icerim, hic siyah cay icmem,bol su icerim, cola fanta hic icmem(sadece izgara yaptigimizda) alkol aliyorum ama cok pek degil artik, sigara icmem, bence sigara cok sey yapiyor.. vitamin kapsulleri kullaniyordum, balik yagi iceren, bide ben cok sevdim, sauna´ya gidiyorum infra sauna, yani icerisi 45derece falan, beni cok terlettiriyor, ve vucudum inanilmaz sekilde degisti, daha bebeksi bi puruzsuz oldu, cok cok bol bol su icerim, oda sicakliginda, kis boyunca bitkisel caylar sekersiz icerim ve cikolata manyagiyim,,, et yemegi severim,,

guzelligimin sirlari bunlar, bide insan guzel oldugunu inaninca, aynaya baktiginda gercekten farki anliyor, pozitif dusuneceksin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…