canim neolduysa gecen sene oldu, ben iki dogumdan sonra kiloluydum, uzun boylu oldugum icin pek belli oolmazdi, kilom 70civarlarindaydi, boyum 174, yani ele avuca tamdim... sonra ben 11 kilo verdim, ve sonra kendimi sevmeye basladim, aslinda ozel ne bi maskem var nede bi bakimim,, yuzumu artik hic kimseye dokundurtturmuyorum,, herseyi taze yiyiorum-meyva sebze, beyaz ekmek yerim, az kahve icerim, hic siyah cay icmem,bol su icerim, cola fanta hic icmem(sadece izgara yaptigimizda) alkol aliyorum ama cok pek degil artik, sigara icmem, bence sigara cok sey yapiyor.. vitamin kapsulleri kullaniyordum, balik yagi iceren, bide ben cok sevdim, sauna´ya gidiyorum infra sauna, yani icerisi 45derece falan, beni cok terlettiriyor, ve vucudum inanilmaz sekilde degisti, daha bebeksi bi puruzsuz oldu, cok cok bol bol su icerim, oda sicakliginda, kis boyunca bitkisel caylar sekersiz icerim ve cikolata manyagiyim,,, et yemegi severim,,
bu arada senı arka sıradakılerın gamzesı sinem Öztürke benzettim
bu arada senı arka sıradakılerın gamzesı sinem Öztürke benzettim
selma millet nebersiniz
valla acikcasi ben kendimi herzaman cirkin gorurdum, begenmezdim, neolduysa, ben gaza geldim, ve kendimi begenmeye sevmeyi ogrendim, gogus burun estetigi yaptiracaktim, yaptirmiyorum artik.... gerek gormuyorum, kendimi ben boyle seviyorum, koca burnumu bile
cnm, slm,ne bu surat -?? bisi mi oldu??
güzellik muhabbeti açılınca bende baktım sayufanıza canım. gerçekten çok hoş bi bayansın. karizmatik bi burnun var ayrıcasana yakışmış. gülmekte çok yakışmış.
güzellik muhabbeti açılınca bende baktım sayufanıza canım. gerçekten çok hoş bi bayansın. karizmatik bi burnun var ayrıcasana yakışmış. gülmekte çok yakışmış.
canim neolduysa gecen sene oldu, ben iki dogumdan sonra kiloluydum, uzun boylu oldugum icin pek belli oolmazdi, kilom 70civarlarindaydi, boyum 174, yani ele avuca tamdim... sonra ben 11 kilo verdim, ve sonra kendimi sevmeye basladim, aslinda ozel ne bi maskem var nede bi bakimim,, yuzumu artik hic kimseye dokundurtturmuyorum,, herseyi taze yiyiorum-meyva sebze, beyaz ekmek yerim, az kahve icerim, hic siyah cay icmem,bol su icerim, cola fanta hic icmem(sadece izgara yaptigimizda) alkol aliyorum ama cok pek degil artik, sigara icmem, bence sigara cok sey yapiyor.. vitamin kapsulleri kullaniyordum, balik yagi iceren, bide ben cok sevdim, sauna´ya gidiyorum infra sauna, yani icerisi 45derece falan, beni cok terlettiriyor, ve vucudum inanilmaz sekilde degisti, daha bebeksi bi puruzsuz oldu, cok cok bol bol su icerim, oda sicakliginda, kis boyunca bitkisel caylar sekersiz icerim ve cikolata manyagiyim,,, et yemegi severim,,
guzelligimin sirlari bunlar, bide insan guzel oldugunu inaninca, aynaya baktiginda gercekten farki anliyor, pozitif dusuneceksin
cok tesekur ederim canim..
evet, ben size geyik oldum bugunmuhabbetti uzerime cektiniz
kıs mandalınam senı kıme benzetıyom bıloynmu dur sölüyommmmbende bir zamanların nazarına emrahın vardıya kınalı karı
kıs mandalınam senı kıme benzetıyom bıloynmu dur sölüyommmm
RECEPPP İVEDİĞEEEEEE
RECEPPP İVEDİĞEEEEEE
RECEPPP İVEDİĞEEEEEE
ayıp ettin mandalinimizeeeee bucuuu
sen onun resmını gördun mu kıayıp ettin mandalinimizeeeee bucuuu
heee asılsen bıyıklılarla dalga gecıyon sen görecen gununubana bak agresifim kompleksliyim bana bak hele rapunzellllll
Dimi hayatcım ya bıyıklarım var diye hor görüyo beni allah burcuya kaytan bıyık verecek görecek gününü
heee asılsen bıyıklılarla dalga gecıyon sen görecen gununu
sen ne zaman gördün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?