Ölümüne Geyik Topiği :-))

anlattıklarına bakarsajk tıpkı recep ivedik tipi çıkıyo karşımıza
oda sen gibi kirli sakal seviyo

dadlum onun videosuda tam izlesen kimlere benzemiyoki

hadı nennn resmen kendıne bıyık çizmiştin kalemle

olsun yapıştır olanda var daha gerçek duruyor bu tür oyunlarda ne hikmetse ben hep erkek oluyorum hiç başka rolüm yok

var da az her objektif önüne geçişimde ya dilim ya elim oynuyor ne yapayım

evde fotolarım işyerinden ekleyemiyorum evdeykende siz olmuyorsunuz zaten foto koyup kaldırmakda yasaklandı ne yapim özelden mi atayım

albüm yap. sadece arkadaş listen görsün . sonra silersin

dün bizim kolidorun camına dönmüş bir uşak bir elinde tiiner mi balimi ne çekiyor kafayı bulmuş camda siyah içersi görünmüyor dışarsı görünüyor başlamış cinsel haraketlere yan odadaki arkadaş koştu geldi telefonunu kullanabilirmiyim diye güvenliği aradı söyledi güvenlik gelene kadar meraktan öldüm tabi koştum camın önüne karşımda 16 yada 17 yaşlarında erkek çocuk elinde poşet o hareketler kolları hep jilet güvenlik geldi cam önünden aldı az ileri götürdü çocuk kendinde değil boş boş bakıyor ben ve arkadaşım cama yapışmışız güvenlik bir işaret etti girin içeri salarım üzerinize diye biz tırsıp kaçtık hemen

amanınnnnn bı kere bı tane orta yaslı bı adam bızım evın karsındaı çocuk parkının yanıa çöp atılan bı yer oraya kendıne 2 dk da ev yaptı camasırlarını cıkardı eline bı dergı aldı başladı şeye işte anlayın bızde balkona kus gıbı tunedık bakıyosss yan komsu var yaslı bı teyze abowwww amaninnn napıyooooo dıyo ben kıkır kır guluyom bu bayag yerleşti sokaga yzadı cıkardı ustunu basını fullll devam ediyo ensonunda zabıtayımı ne aradık da götürdüle

anam benim odamda öyle bir konumdaki diğer camın dibide şarapcıların mekanı yaslanıyorlar cama bazen kanga ediyorlar bazen diğer camın önüne dikip tuvaletleri yapıyorlar çok dayak yediler ama hala geliyorlar

Slm kızlar hapis hayatım bitti
Artık freedom
Neden bana bakmadınız kızlar
Temiz çamaşır neyin getirir insan
Allahtan uzun süre kalmadık..
Gerçi çoğu zaman yazmıyorum...
Two che Dün gelen bendim

Slm kızlar hapis hayatım bitti
Artık freedom
Neden bana bakmadınız kızlar
Temiz çamaşır neyin getirir insan
Allahtan uzun süre kalmadık..
Gerçi çoğu zaman yazmıyorum...
Two che Dün gelen bendim
hevukum ALLAH kurtarsın be yaw senı en ıyı ben anlarımmm nesse artık bı anımız var anlatacak

hevuk gelmişşşşş oleyyyyy

Yasak bitti Mandalinam
Bugün 1o da
Aslında çok kötü şeyler yazmadım..
Konuyu dağıttığımız için ceza almışız...
Sen napıyosun..?
Canım ya o sarhoşların muhabbeti bir güzel oluyokii..
Bizim alt katta komşumuz vardıı ben sohbet ederdim
Güzel konuşurdu karısı bagırınca dövüyodu karısını Annemde onu
Anneme sarılımaya çalışıyodu Annem sopayla vurdukça

hevukum ALLAH kurtarsın be yaw senı en ıyı ben anlarımmm nesse artık bı anımız var anlatacak

Allah kurtardı canım sağolasın..
Mapusluk çok zor yaşamayan bilmez
Ay öyle zoruma gittiki
Uyarıya kk ye yakışmıycak hareketler yaptığınız için yazıyodu
Sen napıyosun görüşmeyeli?
Zaman zaman içerde yaşaklarımı anlatırım çok zor günlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…