Evet çingeneme hakaret etmişti ya o kişi, sabah geldiğinde o da sen anneme nasıl öyle söylersin diye.Ben sabah bakmadım koleramı hakaret etti kadına?
Dallas gibiydii ama ha güzeldii dizi gibii bi hayat yaşadık ..
Hayırr durun o değil ben annesiyim nayır kzım fakir çilekeş bir ailenin kzızın o ise fabrikatör nolamaz
Siz fabrikatörsünüz size baba diyebilirmiyim..
ben istanbulluyum aslinda, ama dort sene oluyor gelmeyeli, bu sene aslinda dusunuyorum, kuzenlerimi ozledim, gecen sene iki aya yakin bi zaman antalyadaydim...ama istanbulumu yine goremeden dondum...
Sen de iyi ki varsın canım, valla ben genelde kaynanaların dedikodusunun yapıldığı konulara giriyordum bu konu daha güzelmiş.evet o tarzda gitti.. yani mahalle agiziyla konustu, galiba daha fazlasini yazdi, ondan konu silindi,, neyse, kizlar ben yavas yavas uzanayim uyuya kalayim, benim bucurler kalkarlar 6 saat sonra,, yarin cok gezicez,, iyi ki hava sicak degil, bugun gerci dondum, ohhh, be iyiki varsiniz, bana bu ulkede dost oldunuz, hic turk arkadasim yok burda, tekim, turkce konusacak adam yok, ailemde dun turkiyeye gitti, kaldik burada,, cocuklarda olmasa, ben yapacagimi bilirdim.... ama iste annelik, baska bi duygu
Eki Görüntüle 207455 Eki Görüntüle 207456 editörüm hoş gelmişsen buyrunn size ikram edelim pastamızdann...
yanında limonatamız da var...
Ama kurtlu olabilir biraz.Eki Görüntüle 207455 Eki Görüntüle 207456 editörüm hoş gelmişsen buyrunn size ikram edelim pastamızdann...
yanında limonatamız da var...
evet o tarzda gitti.. yani mahalle agiziyla konustu, galiba daha fazlasini yazdi, ondan konu silindi,, neyse, kizlar ben yavas yavas uzanayim uyuya kalayim, benim bucurler kalkarlar 6 saat sonra,, yarin cok gezicez,, iyi ki hava sicak degil, bugun gerci dondum, ohhh, be iyiki varsiniz, bana bu ulkede dost oldunuz, hic turk arkadasim yok burda, tekim, turkce konusacak adam yok, ailemde dun turkiyeye gitti, kaldik burada,, cocuklarda olmasa, ben yapacagimi bilirdim.... ama iste annelik, baska bi duygu
Sen de iyi ki varsın canım, valla ben genelde kaynanaların dedikodusunun yapıldığı konulara giriyordum bu konu daha güzelmiş.
Ama kurtlu olabilir biraz.
Canım ben herzaman sohbet ederim seninle ciddi konuşmuyorum pek dalgaya alıyorum çogu şeyii çünki normal hayatta hep ciddi hep ciddi..Ama yanında olurum sohbet etmek istersen..Anlarım derli olanın halinden...
Kızlar :2: kaynım beni aradı eşimin dedesi ölmüş
Naıl söylüycem onun yanında büyümüş eşim babası gibi
Senelik izninde tüp bebk yaptık yanımda olmak için almıştı dedesinin hastaneye yattığını duyunca Trabzona gitmişti uyuyoda
Bende seviyodum Çok...:85:
Kızlar :2: kaynım beni aradı eşimin dedesi ölmüş
Senelik izninde tüp bebk yaptık yanımda olmak için almıştı dedesinin hastaneye yattığını duyunca Trabzona gitmişti uyuyoda
yok kı bunlae editörlere özelll sonna patroniçem iyi ağırlayamamışsın demesinn...
Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin. İyi bir insanmış demek ki bu kadar sevdiğinize göre, mekanı cennet olsun.Kızlar :2: kaynım beni aradı eşimin dedesi ölmüş
Canım dert etme, bu kadar doluysan bir konu aç ben de önceden tanıyan biri okursa beni tanır diye korkuyordum şimdi takmıyorum yalan söylemiyorum hakaret etmiyorum içimdekileri söylüyorum.tesekur ederim, bazen cok dolu oluyorum, ondan koleraa´nin konusunda yogunlastim, bi arkadas yazdi iste sen kendi konunu ac, ordan konusalim diye.. ama sonucta o konuyu silemem, hep kalir, ve neler artik sinirimden yazarim diye korktugumdan.. acmadim... offffffff..
güle güle yine beklerizz... yaa benimde acaip uykum geldiii... ama kek koydum fırına onu beklemek zorundayımm uyumak istiyoruuummmm:84::84::84:
allah sabırlık versin mekanı cennet olsun inş.. çok zor ya böle şeyleri söylemek... ananem öldüğünde bende kardeşime söleyemiştimm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?