Ölümüne Geyik Topiği :-))

Evet çingeneme hakaret etmişti ya o kişi, sabah geldiğinde o da sen anneme nasıl öyle söylersin diye.
Ne konuydu ya hala etkisindeyiz.

ben istanbulluyum aslinda, ama dort sene oluyor gelmeyeli, bu sene aslinda dusunuyorum, kuzenlerimi ozledim, gecen sene iki aya yakin bi zaman antalyadaydim... ama istanbulumu yine goremeden dondum...

Gel sende seni luna parka götürürm lolipop alırım..

Ben bu sene tatile gidemiyorum malesef evdeyim...

Sen de iyi ki varsın canım, valla ben genelde kaynanaların dedikodusunun yapıldığı konulara giriyordum bu konu daha güzelmiş.

Canım ben herzaman sohbet ederim seninle ciddi konuşmuyorum pek dalgaya alıyorum çogu şeyii çünki normal hayatta hep ciddi hep ciddi..Ama yanında olurum sohbet etmek istersen..Anlarım derli olanın halinden...

Sen de iyi ki varsın canım, valla ben genelde kaynanaların dedikodusunun yapıldığı konulara giriyordum bu konu daha güzelmiş.

valla, benim kaynanam benim annemden daha iyi cikti, kadin manevi maddi destek, hersey veriyor.. laf soyleyemiyorum, kizdigim yonleride var,, ama iyiligi agirlik basiyor,,, kizlar galiba kaynanalarini yerden yere vuruyorlar :)

Kızlar :2: kaynım beni aradı eşimin dedesi ölmüş
Naıl söylüycem onun yanında büyümüş eşim babası gibi
Senelik izninde tüp bebk yaptık yanımda olmak için almıştı dedesinin hastaneye yattığını duyunca Trabzona gitmişti uyuyoda
Bende seviyodum Çok...:85:

Canım ben herzaman sohbet ederim seninle ciddi konuşmuyorum pek dalgaya alıyorum çogu şeyii çünki normal hayatta hep ciddi hep ciddi..Ama yanında olurum sohbet etmek istersen..Anlarım derli olanın halinden...

tesekur ederim, bazen cok dolu oluyorum, ondan koleraa´nin konusunda yogunlastim, bi arkadas yazdi iste sen kendi konunu ac, ordan konusalim diye.. ama sonucta o konuyu silemem, hep kalir, ve neler artik sinirimden yazarim diye korktugumdan.. acmadim... offffffff..

allah sabırlık versin mekanı cennet olsun inş.. çok zor ya böle şeyleri söylemek... ananem öldüğünde bende kardeşime söleyemiştimm....

allah rahmet eylesin. uyandıktan sonra hemen söyleme bence . bi balkona falan çıkar. deden ağırlaşmış galiba falan diye başla konuya sonra devamını getirirsin. allah yardımcın olsun canım

güle güle yine beklerizz... yaa benimde acaip uykum geldiii... ama kek koydum fırına onu beklemek zorundayımm uyumak istiyoruuummmm:84::84::84:

Başınız sağolsun canım, Allah rahmet eylesin. İyi bir insanmış demek ki bu kadar sevdiğinize göre, mekanı cennet olsun.

Canım dert etme, bu kadar doluysan bir konu aç ben de önceden tanıyan biri okursa beni tanır diye korkuyordum şimdi takmıyorum yalan söylemiyorum hakaret etmiyorum içimdekileri söylüyorum.
Ayrıca editörler anlayışlı istediğin zaman konunu sildirebilirsin tedirgin olursan.

allah sabırlık versin mekanı cennet olsun inş.. çok zor ya böle şeyleri söylemek... ananem öldüğünde bende kardeşime söleyemiştimm....

Söyleyemedim kızlar zaten başı agrıyodu uyandırdım gözleri kan dolu çok yoruluyo sabah söylüycem
Kayananam aradıı onunla konuştum gelin diyo evlatlarım hep başka yerde dedesi hasret kaldı onlara
Telde konuşcanmı demiş eşim için oda dogrulmuş dede Omu geldi diye gülmüş
Kaynanamda ağlıyo bende özlüyorum soguk yüzümü görmesinler ölürsem canlı canlı göriyim ..
Hersene gidiyoruz senelik izinde zorla götürüyoeum eşimi ama kaynım gelmek istemiyodu napıyım..
Görümcemlerde Erzurumda biri hemşire diğerleri okuyo hepsi uzak kadıncaazda haklı ne zorluklarla büyütmüş içim acıdı..:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…