Ölümüne Geyik Topiği :-))

canım yaaa ananem geldi aklıma allah mekanlarını cennet eylesin sonuçta hepimizin gideceği yer orası ama kalp hüzünleniyo işte.... gidin bence mümkün olursa sonra hep içinin bir yeri acır keşke gitseydim diye...

hevukcanım ben yatıyorum canımm malum sabah 7 ayaktayız biz tekrar başınız sağolsun tatlımm..
hayde allaha emanet olll... buralarda sana emanet.. zati flockem bugün heç uğrayamadı boş kalmasın tükkanımız.... öpüyorum senii....

İnşallah Yarında görümcem gelicektii kredi çekçeklerdi
Parasıda yok eşimin inşallah yarın ayarlar gideriz hemen tükkanıda kapatırız yada ben gitmem onlar gitsin kardeşiyle...
Evet öyle ama inssanın elinde değilki üzülmemek
Hepimiz inşallah dolu dolu gidelim burası 3 günlük dünya
Biri ölünce çok üzülürüm hep aklıma kısacık hayat neden kalp kırılsınki degmez derim.
Öylede yapmaya çalışırım...

Tamam canım grüşürüz Allah'a emanet ol
Seviyorum seni... Kolay gelsin Tatlı tatlı rüyalr...

hevuk başınız saolsun canım yaa,çok üzüldüm...

Sağol canım...
Eşim çok üzülcek benim zaten Anaannem dedem babaannem hiçbiri yok
Çok acıı ölünce okadar yanmıştımkii keşke baksaydım onlarla ilgilenseydim diye
Babaannem Ahzaymer olmuştu küçük kız çocugu gibiydi Ölmesine yakın amcamöın karışı elini ona uzattı omuzlarını çekti vurma dedi aklıma geldikçe ağlıyorum yapamadım bişey onun için
Anaannemde öyleydi bana yalvardı beni yıka neolur Annem yıkamıyo hiç diye teyzeme Anne diyodu yıkıycaktım Teyzem geldi kızdı bana daha 2 gün oldu diye..
Rabbim inşallah kimseniin eline baktırmasın bizleri yaşalanıncA :85:

Of kızlar ya içim çok burkuldu
İnsan eti ağır bizlere Rabbim güç sabır versin kimsenin kalbini kırmayalım agır gelmesin kimse
Yaşlı insanlara kıyamıyorum dayanmıyorum bide küçük çocuklara...

ah canım suski valla ağlıcam şimdi..zaten çok fenayım bugünlerde,
tekrar başınız saolsun gülüm yaa,
ölüm acısını 2003 senesinde babamı kaybederekçok acı bişekilde yaşadım,rabbim kimselere sevdiklerinin acısını göstermesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…