Söyleyemedim kızlar zaten başı agrıyodu uyandırdım gözleri kan dolu çok yoruluyo sabah söylüycem
Kayananam aradıı onunla konuştum gelin diyo evlatlarım hep başka yerde dedesi hasret kaldı onlara
Telde konuşcanmı demiş eşim için oda dogrulmuş dede Omu geldi diye gülmüş
Kaynanamda ağlıyo bende özlüyorum soguk yüzümü görmesinler ölürsem canlı canlı göriyim ..
Hersene gidiyoruz senelik izinde zorla götürüyoeum eşimi ama kaynım gelmek istemiyodu napıyım..
Görümcemlerde Erzurumda biri hemşire diğerleri okuyo hepsi uzak kadıncaazda haklı ne zorluklarla büyütmüş içim acıdı..:85:
slm isolde hoşgelmişsenn....:87:
saol canım...ne var ne yok ne konuşuonuz bakem??
canım yaaa ananem geldi aklıma allah mekanlarını cennet eylesin sonuçta hepimizin gideceği yer orası ama kalp hüzünleniyo işte.... gidin bence mümkün olursa sonra hep içinin bir yeri acır keşke gitseydim diye...
isolde canım ben yatıyorum seni hevukcanıma havale ediyom gece sorumlumuz o artıkk hade başka zaman grşrz ...
hevukcanım ben yatıyorum canımm malum sabah 7 ayaktayız biz tekrar başınız sağolsun tatlımm..
hayde allaha emanet olll... buralarda sana emanet.. zati flockem bugün heç uğrayamadı boş kalmasın tükkanımız.... öpüyorum senii....
selam kızlar hayırlı geceler....
hevuk başınız saolsun canım yaa,çok üzüldüm...
Sağol canım...
Eşim çok üzülcek benim zaten Anaannem dedem babaannem hiçbiri yok
Çok acıı ölünce okadar yanmıştımkii keşke baksaydım onlarla ilgilenseydim diye
Babaannem Ahzaymer olmuştu küçük kız çocugu gibiydi Ölmesine yakın amcamöın karışı elini ona uzattı omuzlarını çekti vurma dedi aklıma geldikçe ağlıyorum yapamadım bişey onun için
Anaannemde öyleydi bana yalvardı beni yıka neolur Annem yıkamıyo hiç diye teyzeme Anne diyodu yıkıycaktım Teyzem geldi kızdı bana daha 2 gün oldu diye..
Rabbim inşallah kimseniin eline baktırmasın bizleri yaşalanıncA :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?