hevukla kriptik-can noldular???dönebildiler mi?hoşgeldin flocke sen yokken hiç bir şey yapamadık çaşıt bilem uğramadı buralara
flockemmmmmmmm:79::79:yettim yettim burdayım...
gerçi fazla kalamam ama hazır bu delü başımda değilken giriim dedim...ne ettiniz yokluğumda???
gödummmm yetişdim dimiburcuuuuuuuuuuuu :84::84::84:
ne nefes varmış bende de yaf....sanalda bilem bağırınca duyabiliyonuz beni...flockemmmmmmmm:79::79:
hevukla kriptik-can noldular???dönebildiler mi?
heee yawww duydum zatı ole geldım napıyosun bakıyımne nefes varmış bende de yaf....sanalda bilem bağırınca duyabiliyonuz beni...
yaa ondan hec bısı annamadım benbugün bizim komşu topik karıştı
kıs ne ediim,ablam genem evi terk etti onna uğraşıyom.şimdi kaynanamla çıktı dışarı da az bi bakiim dedim ne ediyonus diye...yumuşadı iicene sanırsam haftasonu döner...heee yawww duydum zatı ole geldım napıyosun bakıyım
hangisi kıs o?niye karıştı???bugün bizim komşu topik karıştı
nıye terk etmış kıs ona burayı oğret de bır derdım vara yazsın yoksam gene kına mı bırakmıs enıstenekıs ne ediim,ablam genem evi terk etti onna uğraşıyom.şimdi kaynanamla çıktı dışarı da az bi bakiim dedim ne ediyonus diye...yumuşadı iicene sanırsam haftasonu döner...
kıs dadlumun topiği karıstı oraya bırı gırdı arkasından da husumetlılerı gırmıs orda tartıstılar herkeseden bağımsızhangisi kıs o?niye karıştı???
manyak kıs o...kapris kapris kapris yidi bitirdi adamı gari...eniştemin var ya cenneti garanti bu sabırla...ben olsam bırakırdım valla.20 yıldır aynı terane.nıye terk etmış kıs ona burayı oğret de bır derdım vara yazsın yoksam gene kına mı bırakmıs enıstene
yaa ondan hec bısı annamadım ben
hangisi kıs o?niye karıştı???
enenmmmm enuşte cennetlık desene kına koymusmu bu sefer asında senın ablanda çok kafa ya onada öğretsene buraya gırsın yazısakmanyak kıs o...kapris kapris kapris yidi bitirdi adamı gari...eniştemin var ya cenneti garanti bu sabırla...ben olsam bırakırdım valla.20 yıldır aynı terane.
bura var ya,hastalarla çoğaldı valla....yaz geldi acep ondan mıdır?:26:3 arkadaş var bunlar içlerinden biriyle küsüyor o biride komşu topiğe düşüyor diğer ikisi hırslarını alamamış takip edip düştüğü topikte x i taciz etmeye çalışıyor sonra konu sahibi müdahale ediyor sen karışma o şöyle iyi tanı ve tehtid eder gibi konuşuyor sonra bu ikili altta sürekli topiği izliyor yazmıyor mod müdahale ediyor ondan sonra susuyor ama altta takipte adları duruyor psikolojik baskı yapıyorlar gibi birşey işte
kıs ne ediim,ablam genem evi terk etti onna uğraşıyom.şimdi kaynanamla çıktı dışarı da az bi bakiim dedim ne ediyonus diye...yumuşadı iicene sanırsam haftasonu döner...
manyak kıs o...kapris kapris kapris yidi bitirdi adamı gari...eniştemin var ya cenneti garanti bu sabırla...ben olsam bırakırdım valla.20 yıldır aynı terane.
bura var ya,hastalarla çoğaldı valla....yaz geldi acep ondan mıdır?:26:
gerçi patlıcan ayına var daha...niye millet bu kadar uçtu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?