Ölümüne Geyik Topiği :-))

kıs ne ediim,ablam genem evi terk etti onna uğraşıyom.şimdi kaynanamla çıktı dışarı da az bi bakiim dedim ne ediyonus diye...yumuşadı iicene sanırsam haftasonu döner...
nıye terk etmış kıs ona burayı oğret de bır derdım vara yazsın yoksam gene kına mı bırakmıs enıstene

nıye terk etmış kıs ona burayı oğret de bır derdım vara yazsın yoksam gene kına mı bırakmıs enıstene
manyak kıs o...kapris kapris kapris yidi bitirdi adamı gari...eniştemin var ya cenneti garanti bu sabırla...ben olsam bırakırdım valla.20 yıldır aynı terane.

yaa ondan hec bısı annamadım ben

hangisi kıs o?niye karıştı???

3 arkadaş var bunlar içlerinden biriyle küsüyor o biride komşu topiğe düşüyor diğer ikisi hırslarını alamamış takip edip düştüğü topikte x i taciz etmeye çalışıyor sonra konu sahibi müdahale ediyor sen karışma o şöyle iyi tanı ve tehtid eder gibi konuşuyor sonra bu ikili altta sürekli topiği izliyor yazmıyor mod müdahale ediyor ondan sonra susuyor ama altta takipte adları duruyor psikolojik baskı yapıyorlar gibi birşey işte

manyak kıs o...kapris kapris kapris yidi bitirdi adamı gari...eniştemin var ya cenneti garanti bu sabırla...ben olsam bırakırdım valla.20 yıldır aynı terane.
enenmmmm enuşte cennetlık desene kına koymusmu bu sefer asında senın ablanda çok kafa ya onada öğretsene buraya gırsın yazısak

bura var ya,hastalarla çoğaldı valla....yaz geldi acep ondan mıdır?:26:
gerçi patlıcan ayına var daha...niye millet bu kadar uçtu ki?

kıs ne ediim,ablam genem evi terk etti onna uğraşıyom.şimdi kaynanamla çıktı dışarı da az bi bakiim dedim ne ediyonus diye...yumuşadı iicene sanırsam haftasonu döner...

ne yapmışki ablana hemen kadın dayanışmasına kapılıp giderim

eee dua etsin işte sayesinde cenneti garantiliyor ayaklarını yıkasın ablanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…