Ölümüne Geyik Topiği :-))

Bugün işlerim biraz yoğun arada bakabiliyom..
Dün uğrayamadım tükanaa
Bugünümüzün bi konusu varmıydı.. ??

burdayız sabah erken gelip tükkanı açtık burcuyla temizlik neyim yaptık cincık gibi oldu kahvelerimizi içelim dedik
burcu firar etmiş ama,kelebek de ööle.kız gandırıyorlar seni,kayfe içelim demişler gendileri kaçıp gitmiş!sen ne ettin görüşmeyeli?

abowww acık gezip gelek dedik patron gelmiş yoklama yapmışşşş

hoşgeldinis kıslar napıyorsunuz bakalım

burcu firar etmiş ama,kelebek de ööle.kız gandırıyorlar seni,kayfe içelim demişler gendileri kaçıp gitmiş!sen ne ettin görüşmeyeli?

cıks burcu kandırmaz müşteri neyim vardır onunla ilgileniyordur bırakmaz o beni

momoton hayatıma renk katamadan geçirdiğim bir gün daha

sen neler yaptın flocke

cıks burcu kandırmaz müşteri neyim vardır onunla ilgileniyordur bırakmaz o beni

momoton hayatıma renk katamadan geçirdiğim bir gün daha

sen neler yaptın flocke
standart güne başlayış,flocke-junior'ı yolladım okula,küçük flockeyi uyandırdım.bi yandan evi topluyom bi yandan kahvaltısını yaptırdım,bizdeki de kısır döngü işte...

iidir nolsun sabah sendromu bu hafta bir uyuşuğum hiç iş yapmak gelmiyo akşamada annaem gelecek yemeğe ben pc başında siftikleniyommm
bu hafta bende de bööle bi yamuk geçiyo niyeyse.cmt günü olsa keşkem diip duruyom.anneanne kaç yaşında?

romantik filmide geyik konusu yapıp evirip çevirirsek helal olsun bize ondanda malzeme üretirsek hanımlar korksun herkes bizden

ama şimdi o rose un salak nişanlısını nasıl geyiklemeyelim yaaa sen git elmas için ortalığı ayağa kaldır sonrada cebine koy ve paltoyuda git kısa giydir...

standart güne başlayış,flocke-junior'ı yolladım okula,küçük flockeyi uyandırdım.bi yandan evi topluyom bi yandan kahvaltısını yaptırdım,bizdeki de kısır döngü işte...

anam benim küçüğüm olsa tüm gün oturur oynarım onunla sanki küçükken az oynamışım gibi içimdeki küçük hep küüçük

iidir nolsun sabah sendromu bu hafta bir uyuşuğum hiç iş yapmak gelmiyo akşamada annaem gelecek yemeğe ben pc başında siftikleniyommm

akşama çok var kepelek yaparsın birşeyler

ama şimdi o rose un salak nişanlısını nasıl geyiklemeyelim yaaa sen git elmas için ortalığı ayağa kaldır sonrada cebine koy ve paltoyuda git kısa giydir...
rosa da bulmuş ööle bi cevher,niye atarsın denize!o da ayrı bi salak.

sevgidir aşktır centilmeliktir gözü elması görmez aklı çalışmaz insanın svediğinin yanında

bu hafta bende de bööle bi yamuk geçiyo niyeyse.cmt günü olsa keşkem diip duruyom.anneanne kaç yaşında?

bende ctesi olsun istiyom ya uymak istiyom 10lara kadar...
bu arada annem yazacaktım yannış olmuş, ananemi kaybettim 2 sene önce benim ufaklık 1 aylıktı daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…