Ölümüne Geyik Topiği :-))

işte sır o lafı demeden senin eşiği geçmiş olmandan kaynaklı

işte sır o lafı demeden senin eşiği geçmiş olmandan kaynaklı
o zaman a)bu lafa rağmen geçebilmek ve sonucuna katlanmak...
b)tartışmayı olduğu haline bırakıp o işe gittiğinde evi terk etmek-ve sonucuna katlanmak
enem mandalinam her iki sonuç boşanmayla bitiyo???:26:her iki sonuç da benim zararıma...

demek daha önceden alt yapıyı hazırlamak lazım

ve o sözü söylemeden ağzından çıkmadan uçmak ki sözü söylemediği için geçerli değil

valla ablanın ellerinden öpüyorum ben bir kez yaptım kapıyı vurup çıktım ama benden önce o çıkmıştı ardından ben çıtktım gece yarısı filandı taaa çaybahçesinde çay içerken beni buldu bir bakış attı sonrasında o önde ben arkada tıpış tıpış evin yolunu tuttuk yani kelin merhemi olsa başına sürer ablanın önünde saygıyla eğiliyorum

doğuştan kabiliyet gerek herhalde,bi de yumuş yumuş olmaya müsahit genlere sahip bi koca....

he heee,bunu da es geçmiim ama:ablam boşancam nidaları atıyo genem,kaynanam da geldi diyo ki'teyse boşanmak ne demek?' 'ayrılmak demek'dedi ablam...kaynanam durdu durdu sonna:'ii,sen boşan ben eniştemle evlenirim o zaman...'

Çay demledim çayın rengi çok kötü oldu bulanık bulanık oy oy ne biçim oldu

oh be, karnim oryantal yapti bugun lahmacun ve durum yedim yaninada ayran soguk,, oh beeeeeeeeeeeee. ama sucuk hayla yok :44: onuda yarin arastirayim

burcum bugün cumartesi ohh herkes ne güzel kahvaltısını yapar,dinlenir,kendini dışarı atar biz çalısalım böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…