selam beynelcik,uğraşıyos işte.sen nassın?merhaba kızlar hayırlı Cumalar nasılsınız bakme?
kıs geçen kelebeğe de söyledim.yeni evliyis,saçma salak bişeyden tartışmıştık.lan bi ablamın olayını sadece blöf amaçlı deniğim dedim bana gelen cvpeşiği geçtiğin anda biter!
hıh!dötün yiyosa geç hade...
o zaman a)bu lafa rağmen geçebilmek ve sonucuna katlanmak...işte sır o lafı demeden senin eşiği geçmiş olmandan kaynaklı
o zaman a)bu lafa rağmen geçebilmek ve sonucuna katlanmak...
b)tartışmayı olduğu haline bırakıp o işe gittiğinde evi terk etmek-ve sonucuna katlanmak
enem mandalinam her iki sonuç boşanmayla bitiyo???:26:her iki sonuç da benim zararıma...
merhaba kızlar hayırlı Cumalar nasılsınız bakme?
doğuştan kabiliyet gerek herhalde,bi de yumuş yumuş olmaya müsahit genlere sahip bi koca....demek daha önceden alt yapıyı hazırlamak lazım
ve o sözü söylemeden ağzından çıkmadan uçmak ki sözü söylemediği için geçerli değil
valla ablanın ellerinden öpüyorum ben bir kez yaptım kapıyı vurup çıktım ama benden önce o çıkmıştı ardından ben çıtktım gece yarısı filandı taaa çaybahçesinde çay içerken beni buldu bir bakış attı sonrasında o önde ben arkada tıpış tıpış evin yolunu tuttuk yani kelin merhemi olsa başına sürer ablanın önünde saygıyla eğiliyorum
doğuştan kabiliyet gerek herhalde,bi de yumuş yumuş olmaya müsahit genlere sahip bi koca....
inceden ufaktan gaçiim ben,gelirler şincik....
flocke burdaymış ben yine kaybolmuşum...
oy oy net bile sıkıcı geliyor duramıyorum... sıkıldım artık atın beni denizlereee
evettttt:95::95::95::95::95::95::95:burcum bugün cumartesi ohh herkes ne güzel kahvaltısını yapar,dinlenir,kendini dışarı atarbiz çalısalım böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?