Ölümüne Geyik Topiği :-))

bura var ya,hastalarla çoğaldı valla....yaz geldi acep ondan mıdır?:26:
gerçi patlıcan ayına var daha...niye millet bu kadar uçtu ki?
nee bilek flockemm harbı sinir harbı oluyo burda ınsana artık su muhtesem yuzyıl topiğindede tartısmışlar dun yok sen mahıdevrancısın bız hurremcıyıs laf etme felan

nee bilek flockemm harbı sinir harbı oluyo burda ınsana artık su muhtesem yuzyıl topiğindede tartısmışlar dun yok sen mahıdevrancısın bız hurremcıyıs laf etme felan

acaba 18 altı ergenlermi ele geçirdi forumu

5. mesajında banlanmazsa noliim...ama söylerim gari,süt liman olsun herşey,annatırım burayı...

olsun canım kk alışık banlı üyelere başka isimle hırs yapıp gelir yine

ne yapmışki ablana hemen kadın dayanışmasına kapılıp giderim

eee dua etsin işte sayesinde cenneti garantiliyor ayaklarını yıkasın ablanın
mandalinam hatun sırf kapristen oluşma...istiyo ki adam işi gücü bıraksın hep bunna olsun....her dileğini şak diye itirazsız yerine getirsin.bu sefer ki vaka gene eften püften bişey.vay efendim nası olurmuş da sekreter evi ararmış...enem enem enem.kadın evli barklı kendi çapında bişey.enişte de zaten don juan değil,olsa da manyakçana ablamı seviyo...

sevgısı 20 yıldır ispatı bı fiill kaprıs cekıyosa daha bısey gerek vamı? osaman ablanda cok sevıyo erşeyden kıskanıyo ozaman

sonnada 2.ci uyelıkten atarlar kıssss

3. 4. sırayla devam ıp ban yerse yeni ıp alır

haklı tabi evli barklı sekreter niye patronunun evini arıyor tabiki hep ablanla ilgilence hayat arkadaşı hayatının anlamı o ablanla ilgilenmiycekte kiminle ilgilence zaten erkek milleti süründürenlerin peşinden gider herşeye eyvallah diyenler kıymetli olmaz ablan çözmüş işi

bi gün gene bu evi terk etti.gece saat bilmem kaç.annem daha sağ o vakit.enişte aradı hatun kişi orda mı dedi...annemi bi sıkıntı bi telaş aldı.cep de kapalı kimse bilmiyo bunun nerde olduğunu...sinirlenmiş gitmiş genem.
annem en sonunda dayanamadı kalktık gittik karakola.bundan sonnaki dialog utanç verici:
annem: kızım kayıp ü-hüüüü
polis:ağlama teyzem buluruz onu.tarif et bakem,varsa resmini ver.24 saatten sonna aramaya başlarız
annemlmaz,hemen başlayın aramaya
polis:tamam teyzem üzülme,kızımız kaç yaşındaydı?
annem:40!
polis::26::26::26:

vardır haklı bir sebebi hala ablanın tarafındayım

ya ben de kaç gündür bunu düşünüyom be mandalinam...neden cazgır kadınların kocaları hep sus pus tipler olur?ben bunun yaptığının binde birini yapsam çoktan bitmişti herşey...nası beceriyolar kocaları bu hale getirmeye?

yok bu ablanla tanışmalıyımmm nutfeennn

evet evet bende yapsam gonca gulummm benı diskalifiye eder kesinnn

en yakın örnek ablan flocke azcık gözlem yap bakalım

ablan süper helal olsun onaa alkışlıyorum

beni bi sabah san diego'dan aradı mandalinam....hala onun tarafında mısın?

uuuu kesinlik onun tarafındayım hatta dahada yanaştım yamacına yapıyorsan birşey hakkını verecen öyle karşı komşuya gitmek olmaz gidiyorsan ülkeyi değişcen hem kimbilir enişten neler yaptı kadıncağızada ülkeden kaçırttı

sende ders almalısın flockenin ablasından

peki bi koca bu hale nası getirilir?benim enişte rizeli,daha tarife gerek yok hani...sinirli,aksi,hiyeeeeyt diyen,son sözü söyleyen adam ev kedidiciği kıvamına nası getirilir?
benimki de beni seviyo,o da bana manyak değer veriyo,ama ben bişeyi kabul ettirebilmek için onun yaptığını yapamam.valla bi daha mahkemede görürürm ormanımı herhal...bunu araştıralım hatta bööle bi topic açalım: Bİ KOCA NASI YUMOŞ KIVAMINA GETİRİLİR?

en yakın örnek ablan flocke azcık gözlem yap bakalım

ablan süper helal olsun onaa alkışlıyorum
kıs geçen kelebeğe de söyledim.yeni evliyis,saçma salak bişeyden tartışmıştık.lan bi ablamın olayını sadece blöf amaçlı deniğim dedim bana gelen cvp eşiği geçtiğin anda biter!
hıh!dötün yiyosa geç hade...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…