nee bilek flockemm harbı sinir harbı oluyo burda ınsana artık su muhtesem yuzyıl topiğindede tartısmışlar dun yok sen mahıdevrancısın bız hurremcıyıs laf etme felanbura var ya,hastalarla çoğaldı valla....yaz geldi acep ondan mıdır?:26:
gerçi patlıcan ayına var daha...niye millet bu kadar uçtu ki?
5. mesajında banlanmazsa noliim...enenmmmm enuşte cennetlık desene kına koymusmu bu sefer asında senın ablanda çok kafa ya onada öğretsene buraya gırsın yazısak
kısss dımedın KINA BIRAKMIŞ MI diye soruyom 3dür olsun banlana banlana öğrenirrr5. mesajında banlanmazsa noliim...ama söylerim gari,süt liman olsun herşey,annatırım burayı...
nee bilek flockemm harbı sinir harbı oluyo burda ınsana artık su muhtesem yuzyıl topiğindede tartısmışlar dun yok sen mahıdevrancısın bız hurremcıyıs laf etme felan
5. mesajında banlanmazsa noliim...ama söylerim gari,süt liman olsun herşey,annatırım burayı...
sonnada 2.ci uyelıkten atarlar kıssssacaba 18 altı ergenlermi ele geçirdi forumu
bılmemmmm
olsun canım kk alışık banlı üyelere başka isimle hırs yapıp gelir yine
mandalinam hatun sırf kapristen oluşma...istiyo ki adam işi gücü bıraksın hep bunna olsun....her dileğini şak diye itirazsız yerine getirsin.bu sefer ki vaka gene eften püften bişey.vay efendim nası olurmuş da sekreter evi ararmış...enem enem enem.kadın evli barklı kendi çapında bişey.enişte de zaten don juan değil,olsa da manyakçana ablamı seviyo...ne yapmışki ablana hemen kadın dayanışmasına kapılıp giderim
eee dua etsin işte sayesinde cenneti garantiliyor ayaklarını yıkasın ablanın
kına gelenekten oldu gari...sormadım ama kesin bırakmıştır gene...kısss dımedın KINA BIRAKMIŞ MI diye soruyom 3dür olsun banlana banlana öğrenirrr
sevgısı 20 yıldır ispatı bı fiill kaprıs cekıyosa daha bısey gerek vamı? osaman ablanda cok sevıyo erşeyden kıskanıyo ozamanmandalinam hatun sırf kapristen oluşma...istiyo ki adam işi gücü bıraksın hep bunna olsun....her dileğini şak diye itirazsız yerine getirsin.bu sefer ki vaka gene eften püften bişey.vay efendim nası olurmuş da sekreter evi ararmış...enem enem enem.kadın evli barklı kendi çapında bişey.enişte de zaten don juan değil,olsa da manyakçana ablamı seviyo...
yannıs ben onu cokk tutum olurda bırgun evden gıdersem kına brakacm ahtım var evde hazır tutmalıyımkına gelenekten oldu gari...sormadım ama kesin bırakmıştır gene...
sonnada 2.ci uyelıkten atarlar kıssss
mandalinam hatun sırf kapristen oluşma...istiyo ki adam işi gücü bıraksın hep bunna olsun....her dileğini şak diye itirazsız yerine getirsin.bu sefer ki vaka gene eften püften bişey.vay efendim nası olurmuş da sekreter evi ararmış...enem enem enem.kadın evli barklı kendi çapında bişey.enişte de zaten don juan değil,olsa da manyakçana ablamı seviyo...
bi gün gene bu evi terk etti.gece saat bilmem kaç.annem daha sağ o vakit.enişte aradı hatun kişi orda mı dedi...annemi bi sıkıntı bi telaş aldı.cep de kapalı kimse bilmiyo bunun nerde olduğunu...sinirlenmiş gitmiş genem.
annem en sonunda dayanamadı kalktık gittik karakola.bundan sonnaki dialog utanç verici:
annem: kızım kayıp ü-hüüüü
polis:ağlama teyzem buluruz onu.tarif et bakem,varsa resmini ver.24 saatten sonna aramaya başlarız
annemlmaz,hemen başlayın aramaya
polis:tamam teyzem üzülme,kızımız kaç yaşındaydı?
annem:40!
polis::26::26::26:
ya ben de kaç gündür bunu düşünüyom be mandalinam...neden cazgır kadınların kocaları hep sus pus tipler olur?ben bunun yaptığının binde birini yapsam çoktan bitmişti herşey...nası beceriyolar kocaları bu hale getirmeye?3. 4. sırayla devam ıp ban yerse yeni ıp alır
haklı tabi evli barklı sekreter niye patronunun evini arıyor tabiki hep ablanla ilgilence hayat arkadaşı hayatının anlamı o ablanla ilgilenmiycekte kiminle ilgilence zaten erkek milleti süründürenlerin peşinden gider herşeye eyvallah diyenler kıymetli olmaz ablan çözmüş işi
bi gün gene bu evi terk etti.gece saat bilmem kaç.annem daha sağ o vakit.enişte aradı hatun kişi orda mı dedi...annemi bi sıkıntı bi telaş aldı.cep de kapalı kimse bilmiyo bunun nerde olduğunu...sinirlenmiş gitmiş genem.
annem en sonunda dayanamadı kalktık gittik karakola.bundan sonnaki dialog utanç verici:
annem: kızım kayıp ü-hüüüü
polis:ağlama teyzem buluruz onu.tarif et bakem,varsa resmini ver.24 saatten sonna aramaya başlarız
annemlmaz,hemen başlayın aramaya
polis:tamam teyzem üzülme,kızımız kaç yaşındaydı?
annem:40!
polis::26::26::26:
beni bi sabah san diego'dan aradı mandalinam....hala onun tarafında mısın?
vardır haklı bir sebebi hala ablanın tarafındayım
evet evet bende yapsam gonca gulummm benı diskalifiye eder kesinnnya ben de kaç gündür bunu düşünüyom be mandalinam...neden cazgır kadınların kocaları hep sus pus tipler olur?ben bunun yaptığının binde birini yapsam çoktan bitmişti herşey...nası beceriyolar kocaları bu hale getirmeye?
ya ben de kaç gündür bunu düşünüyom be mandalinam...neden cazgır kadınların kocaları hep sus pus tipler olur?ben bunun yaptığının binde birini yapsam çoktan bitmişti herşey...nası beceriyolar kocaları bu hale getirmeye?
beni bi sabah san diego'dan aradı mandalinam....hala onun tarafında mısın?
evet evet bende yapsam gonca gulummm benı diskalifiye eder kesinnn
peki bi koca bu hale nası getirilir?benim enişte rizeli,daha tarife gerek yok hani...sinirli,aksi,hiyeeeeyt diyen,son sözü söyleyen adam ev kedidiciği kıvamına nası getirilir?evet evet bende yapsam gonca gulummm benı diskalifiye eder kesinnn
kıs geçen kelebeğe de söyledim.yeni evliyis,saçma salak bişeyden tartışmıştık.lan bi ablamın olayını sadece blöf amaçlı deniğim dedim bana gelen cvpen yakın örnek ablan flocke azcık gözlem yap bakalım
ablan süper helal olsun onaa alkışlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?