cimcimem gel cilve topiğine hadiKIZLAR BEN kaçıyorum pazartesi gnüüüüü
gel ıste lenn burda oda geyık bölümde beklıyomone gıııııı yol göster annem kaybolurum bennnn
kaçıp gidesim var twooooo:84::84::84::84:
bizimkiler kaçak çalışıyo sultanım,yan topiğe bakıver hele...merhabalar bayanlar
canım cilve böülümdeyimmmmm cımcımemıde götürdüm oaraybizimkiler kaçak çalışıyo sultanım,yan topiğe bakıver hele...
kıs nırdesınnnnbizimkiler kaçak çalışıyo sultanım,yan topiğe bakıver hele...
ennnemmmm göbeğim catladı bagırmaktan su cılve topiğne sbah bı daldım yanımada cımcımeyı götürdümm enemmmm catladım sen naptın bakemmmyettim burcum yettim...
özür ya,daldım acıklı konulara görmedim seni...ennnemmmm göbeğim catladı bagırmaktan su cılve topiğne sbah bı daldım yanımada cımcımeyı götürdümm enemmmm catladım sen naptın bakemmm
heeee cilve örnekelrı verıyolar kıslarrrr taktık yane ablanlar barıştımıözür ya,daldım acıklı konulara görmedim seni...
ben ne ediim,gönderdim ablamı,kaldıkları yerden devam ederler artık.cilveleşmenin tekniğini mi paylaşıyodunuz siz gari?
bastı gitti istanbula,düzelirler genem.bunların aşkı don lastiği gibi,uzayıp gider bööle,ayrılma neyin olmaz...heeee cilve örnekelrı verıyolar kıslarrrr taktık yane ablanlar barıştımı
gelsene sende canım sohbet devam ediyiii don lastiği haaaabastı gitti istanbula,düzelirler genem.bunların aşkı don lastiği gibi,uzayıp gider bööle,ayrılma neyin olmaz...
ne örnekleri varmış anlat hele...
dur hele tükkanı kitliğim geliyom...gelsene sende canım sohbet devam ediyiii don lastiği haaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?