Ölümüne Geyik Topiği :-))

geçmiş olsun hevukum Allah şifa versin

alçak mandalina demiş gibi olmuşsun bacım

Allahım ya bu olur ülkemde hastanedede ameliyattan yeni çıkmış ayılmamış kişinin başında onlarca ziyaretci bekler birde dedikodu yaparak malesef

olsun dedeyi görmüş oldunuz canım sizde

hevukcum hade git yat dinlende gel o zamann olsun en azından dünya gözüyle görmüş eşin vardır bir hikmetiii...

kızlar bende çıkıyuorum evi toplayıp yemek yapmam lazım yarın da misafirlerim gelcek işim var anlıcanız bitirirsem gelirim yine hade öptüm hepiniziiii....:79::79::79:

hevuk, kiz, suan okudum durumu,, adam diri iken cenazesini yapiyorlardi nerdeyse,,, ama kaynana bu arada iyi bi rezil olmus , canim be yaaaaa.

ölmemiş mi adammm annnaaamm adamın arkasından rahmet okuduyduk o kadar neyse acil şifalar inş... neden öle bişey yapmışki ayyy çatlak galiba...

Manyak kadın kendi özlemiş adam boğularak ölcekmiş kelebeğim cahil insanlar yüzünden son nefesini veriyo diye aramış
Kanserden ölmesi beklenirken
Manyak işte kaynım ile t..oglu da uçakla gitti döndü onlarda bizden çıktık çok sinirliyimm
Annesinde kalmadık 1 gün otelde kaldık..
Eşimde çok kızdı..
Ölürse artık gidemiycez heralde..
Ama dede eşimi görünce çok sevinmiş..
Eşimi çok sever eşimde kendi anne babasından çok dedesini sever böyle yanii..

hevuk, kiz, suan okudum durumu,, adam diri iken cenazesini yapiyorlardi nerdeyse,,, ama kaynana bu arada iyi bi rezil olmus , canim be yaaaaa.

anaa birde oraya kadarmı gittiniz o kaynana hala yaşıyormu bu kadar getirdin bizi bari seni gömelim heveslendirdin deseydin ya

radarmı aklıma geldi komik bişiy neyse hevukum bir hafta içinde ödersen indirim var

muz vereyim hee eşinde süpermiş

tövbe tövbe yasayan adamı öldüröüşler bı kalemde yawww

bu arada son gelişme kadın bana hakret etiii çok fena bende yasdım daha fazla ileriye gidersen avukata verıcem maiilerini dedim

canim, suan cok komigime geliyor, suratim aycicegi gibi acti kocan tekme tokat ,,, polisler falan, sen yine iyi dayanmisin... sende girseydin kaynanaya ,,

Gömcektim diyoki uşascuklarımı çok özlemiştim hem dedyi canlı görmüş oldular...
Evet öyleymiş indirimle 249....
Sağlık olsun artık napalım..

hoşgeldin kuzum

olsun dede mutlu olmuş ya

kolay gelsin kuzum

Heya boğarak öldürceklermiş
Demekki zor nefez alıyolar ya ölcek diye başında bekleyip son nefeslerini alıyor diyenlerin çogu katil yaşlıları bogarak öldürüyolar...

bu arada son gelişme kadın bana hakret etiii çok fena bende yasdım daha fazla ileriye gidersen avukata verıcem maiilerini dedim

vayyy ...... burcu uğraşma bu seviyesizle kendi yerini gösteriyor hareketleri düşme onun seviyesine salla gitsin kara listede dursun düşer eline senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…