Ölümüne Geyik Topiği :-))

hııımmmm ii bakalım ama senin kızın maşşallahı olur okul hayatında bana öle geliyor
kızım arıza olacak bunu görüyorum,okula gittiğim vakit omuzlarım çökük çıkcam gibime geliyor.rahat durmaz bu orda,sıkıntıya gelemiyo çünkü

way be bize film eleştirmenleri halt etsin yanımızda bilmem kaç oscarlık filme de kulp bulduk ya helal olsun bize...

dedimya korkulur bizden

takırdamıştı adam be,rose da bön bön bakıyo arkasından,acep nirede yannış ettim diye!

nerde yanlış ettim diye bakmıyordu oradaki bakışın anlamı hehe nasılda buldum salak birini sırtımı dayayıp kendimi kurtardım kendi denizin dibinde

kız nerden buluyon böle resimleri senin oğlanın durumu nasılmış öğretmenleri ne dedei

bak bunu unutmuştum ben sana benziyorsa uzun sürmüştür toplantı

yaşlı roseun gözleri yeşildi,genç halinde ise mavi...ikisinden birine lens taksalarmış bari...

nasıl dikkat ettin ona hala hatırlayamadım netten bi inceleyim

ben çay içmeye gidiyorum döndüğümde bı konu bulmuş olun

titaniki beğenmedinmi

idol olacak kadınlar hepsi de ilkleri o döenmelerde başarıyla yapmak işlerin üstesinden gelmektewn çok o dönemde yapmak zordur ki bunları çekmişler hepsi yine yılmamışlar

vayy helal olsun küçük flockeye

bide sen git güzelim elması at okyonusun dibine istemiyosan bana göndertseydin ben takardım zevklee
o elmas olayı zati başlı başına bi vaka!rose onu okyanusun dibine göndermiştir filmde ama ingiltere kraliçesinin tacında yer alıyo bu elmas!barim başka değerli bi eşyayı atsalarmış senaryo gereği...

kaçmam gerek kızlar,evimin direği gelcek birazdan,masayı hazırlayayım.döncem sonna aranıza...

teyze ölmüş bir hata daha varmış filmde bir sahnede ölen yaşlı çifte daha sonra başka bir sahnede botlarla kurtulanlar arasındaymış

kaçmam gerek kızlar,evimin direği gelcek birazdan,masayı hazırlayayım.döncem sonna aranıza...

aynen benim de olluşum gelcek hazırlayayım bişeyler bide bugün arkadaşıda gelecekti hadi herkese ,, öğlenler afiyet olsun öptümm şekerler..:92:

gene kaldık baş başa ne yedin kızzz

bacım dışarda ne yenir ki işte ağır yenmemesi gereken herşey

aloooo buranın çivisi çıktı artık bende gelmicem daha gidiyorummm

nereye beni koyma yanlızz

Bu havalar yaramadı bizim bayanlara herkes kendini dışarı attı herhalde

anam bizim millette kendini sokaklara atmış yorulunca yanımda almış soluğu pufff

hevuk-can yoksun gerçi ama geçmiş olsun,noldu sana dün ööle?

Teşekkür ederim.. regl dönemi ayyıptır sölemesi çok agrım oldu 4 tane ağrı kesici yuttum banamısın demedi..
Dün sabaha kadar uyanıktım 8 de daldım anca..

Mandalin yakaladım seni

bacım kaçmadımki bie yere kk içinde fink atıyorum
hoşgeldin ballı kurabiyem

Teşekkür ederim.. regl dönemi ayyıptır sölemesi çok agrım oldu 4 tane ağrı kesici yuttum banamısın demedi..
Dün sabaha kadar uyanıktım 8 de daldım anca..

hoşgeldin geçmiş olsun sende bendensin ağrıdaşım

hevukcumm geldi naber canım

İyi tatlım senden naber..Ben atıyım ortaya şaşkın tezgahtar kızı izledinmi??? Hırsız giriyo bütün kasayı boşaltıyo bombasını tezgahta unutuyo kızda beyefendi bunu unuttunuz diye peşine düşüyo adamın o adama veriyo adam kıza geri bombada deüilmiş düzenekmiş okadar gülüyorumki buna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…