kızım arıza olacak bunu görüyorum,okula gittiğim vakit omuzlarım çökük çıkcam gibime geliyor.rahat durmaz bu orda,sıkıntıya gelemiyo çünkühııımmmm ii bakalım ama senin kızın maşşallahı olur okul hayatında bana öle geliyor
way be bize film eleştirmenleri halt etsin yanımızda bilmem kaç oscarlık filme de kulp bulduk ya helal olsun bize...
takırdamıştı adam be,rose da bön bön bakıyo arkasından,acep nirede yannış ettim diye!
kız nerden buluyon böle resimleri senin oğlanın durumu nasılmış öğretmenleri ne dedei
yaşlı roseun gözleri yeşildi,genç halinde ise mavi...ikisinden birine lens taksalarmış bari...
ben çay içmeye gidiyorum döndüğümde bı konu bulmuş olun
idollerim vardır kız benim ööle,sabiha gökçen,cahide sonku,fikriye hanım,keriman haris nam-ı diğer ece...bunlar güçlü kadınlardır,takdir edilecek insanlardır,bir takım şeylerin ilklerini başarmış kadınlardır...fikriye hanım aralarından en favorimdir...benim junior'a gelince,şükür problem yok,öğretmenler memnun.göğüsüm kabarık bi şekilde çıktım okuldan...
o elmas olayı zati başlı başına bi vaka!rose onu okyanusun dibine göndermiştir filmde ama ingiltere kraliçesinin tacında yer alıyo bu elmas!barim başka değerli bi eşyayı atsalarmış senaryo gereği...bide sen git güzelim elması at okyonusun dibine istemiyosan bana göndertseydin ben takardım zevklee
kaçmam gerek kızlar,evimin direği gelcek birazdan,masayı hazırlayayım.döncem sonna aranıza...
geldim kızlar yemek yedim yürüyüş yaptım
aloooo buranın çivisi çıktı artık bende gelmicem daha gidiyorummm
Bu havalar yaramadı bizim bayanlara herkes kendini dışarı attı herhalde
gene kaldık baş başa ne yedin kızzz
aloooo buranın çivisi çıktı artık bende gelmicem daha gidiyorummm
Bu havalar yaramadı bizim bayanlara herkes kendini dışarı attı herhalde
hevuk-can yoksun gerçi ama geçmiş olsun,noldu sana dün ööle?
bacım dışarda ne yenir ki işte ağır yenmemesi gereken herşey
nereye beni koyma yanlızz
anam bizim millette kendini sokaklara atmış yorulunca yanımda almış soluğu pufff
Mandalin yakaladım seni
Teşekkür ederim.. regl dönemi ayyıptır sölemesi çok agrım oldu 4 tane ağrı kesici yuttum banamısın demedi..
Dün sabaha kadar uyanıktım 8 de daldım anca..
hevukcumm geldi naber canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?