Ölümüne Geyik Topiği :-))

hııı bu yüzden rose jack'i okyanusun buz gibi suyunda tutup kendisi tahta üstünde durdu...

hıh bende onu dicektim çok yaşa emi.. sen çık tahtaya accuk kaysan kenara nolur garibim de çıksınn işte..:

ama kıslar o jackin donduktan sonra denize batış sahnesi çok etkilemişti beni...

işin en vahim yanı gemide yaklaşık 1500 insan hayatını kaybetti millet kalkmış rose ile jack'in aşkını konuştu...ne aşkmış beee,adamı okyanusun dibine diğer 1500 kişi içine gönder git evlen torun torba sahibi ol sonna gel bunu muazzam bi aşk diye anlat.ha-de bah!

fakirler arasında nişanlısının roseyi aramasıda etkilemişti beni kopmuştum ehu dedim aklını yitirdi rose

hele yaşlı rose araştırmacılara gidişi yüzlerindeki ifadeler

way be bize film eleştirmenleri halt etsin yanımızda bilmem kaç oscarlık filme de kulp bulduk ya helal olsun bize...

hıh bende onu dicektim çok yaşa emi.. sen çık tahtaya accuk kaysan kenara nolur garibim de çıksınn işte..:

ama kıslar o jackin donduktan sonra denize batış sahnesi çok etkilemişti beni...
takırdamıştı adam be,rose da bön bön bakıyo arkasından,acep nirede yannış ettim diye!

fakirler arasında nişanlısının roseyi aramasıda etkilemişti beni kopmuştum ehu dedim aklını yitirdi rose

hele yaşlı rose araştırmacılara gidişi yüzlerindeki ifadeler
yaşlı roseun gözleri yeşildi,genç halinde ise mavi...ikisinden birine lens taksalarmış bari...

kız nerden buluyon böle resimleri senin oğlanın durumu nasılmış öğretmenleri ne dedei
idollerim vardır kız benim ööle,sabiha gökçen,cahide sonku,fikriye hanım,keriman haris nam-ı diğer ece...bunlar güçlü kadınlardır,takdir edilecek insanlardır,bir takım şeylerin ilklerini başarmış kadınlardır...fikriye hanım aralarından en favorimdir...benim junior'a gelince,şükür problem yok,öğretmenler memnun.göğüsüm kabarık bi şekilde çıktım okuldan...

yaşlı roseun gözleri yeşildi,genç halinde ise mavi...ikisinden birine lens taksalarmış bari...

film için milyon dolarlık masraf ettikten sonra belki para bulamamışlardır lens için boşverin kim farketcek demişlerdir pu ha haaa :ama nerden bilsinler flockemin bu kaa dikkatli olduğunu...

hııımmmm ii bakalım ama senin kızın maşşallahı olur okul hayatında bana öle geliyor

film için milyon dolarlık masraf ettikten sonra belki para bulamamışlardır lens için boşverin kim farketcek demişlerdir pu ha haaa :ama nerden bilsinler flockemin bu kaa dikkatli olduğunu...
kıs teyzem gözlerini yeri geliyo at gibi büyütüyordu,bari kısık bak lense para bulamıyosan....

bide sen git güzelim elması at okyanusun dibine istemiyosan bana göndertseydin ben takardım zevklee

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…