hııı bu yüzden rose jack'i okyanusun buz gibi suyunda tutup kendisi tahta üstünde durdu...sevgidir aşktır centilmeliktir gözü elması görmez aklı çalışmaz insanın svediğinin yanında
arkamı dönüyom firar!sen ne ederdin burcum!bi geldim kimse yok,fikriye hanımla kaldık başbaşa...flockem bana kızdın mı:18:
cıks burcu kandırmaz müşteri neyim vardır onunla ilgileniyordur bırakmaz o beni
momoton hayatıma renk katamadan geçirdiğim bir gün daha
sen neler yaptın flocke
hııı bu yüzden rose jack'i okyanusun buz gibi suyunda tutup kendisi tahta üstünde durdu...
arkamı dönüyom firar!sen ne ederdin burcum!bi geldim kimse yok,fikriye hanımla kaldık başbaşa...
hııı bu yüzden rose jack'i okyanusun buz gibi suyunda tutup kendisi tahta üstünde durdu...
fikriye hanım o burcum...yaw tükkanı açtım ben azcık sohbet ettik işler yoğunlaştı bi ara .bu arada avatarına abiye kuzu dediğim için kızmadın dimi?:18:
takırdamıştı adam be,rose da bön bön bakıyo arkasından,acep nirede yannış ettim diye!hıh bende onu dicektim çok yaşa emi..sen çık tahtaya accuk kaysan kenara nolur garibim de çıksınn işte..:
ama kıslar o jackin donduktan sonra denize batış sahnesi çok etkilemişti beni...
fikriye hanım o burcum...
yaşlı roseun gözleri yeşildi,genç halinde ise mavi...ikisinden birine lens taksalarmış bari...fakirler arasında nişanlısının roseyi aramasıda etkilemişti beni kopmuştum ehu dedim aklını yitirdi rose
hele yaşlı rose araştırmacılara gidişi yüzlerindeki ifadeler
idollerim vardır kız benim ööle,sabiha gökçen,cahide sonku,fikriye hanım,keriman haris nam-ı diğer ece...bunlar güçlü kadınlardır,takdir edilecek insanlardır,bir takım şeylerin ilklerini başarmış kadınlardır...fikriye hanım aralarından en favorimdir...benim junior'a gelince,şükür problem yok,öğretmenler memnun.göğüsüm kabarık bi şekilde çıktım okuldan...kız nerden buluyon böle resimleri senin oğlanın durumu nasılmış öğretmenleri ne dedei
yaşlı roseun gözleri yeşildi,genç halinde ise mavi...ikisinden birine lens taksalarmış bari...
idollerim vardır kız benim ööle,sabiha gökçen,cahide sonku,fikriye hanım,keriman haris nam-ı diğer ece...bunlar güçlü kadınlardır,takdir edilecek insanlardır,bir takım şeylerin ilklerini başarmış kadınlardır...fikriye hanım aralarından en favorimdir...benim junior'a gelince,şükür problem yok,öğretmenler memnun.göğüsüm kabarık bi şekilde çıktım okuldan...
kıs teyzem gözlerini yeri geliyo at gibi büyütüyordu,bari kısık bak lense para bulamıyosan....film için milyon dolarlık masraf ettikten sonra belki para bulamamışlardır lens için boşverin kim farketcek demişlerdir pu ha haaa:ama nerden bilsinler flockemin bu kaa dikkatli olduğunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?