aminnnnnn canısım dua edin kilo alsın eccük herkese bir parmak ıstırtırımoyyyy geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin seewvdy onun parmacıklarını yesin teyzesi
gözel hatunsun hemencecik baktımburcuuuuuuuuuuuuuuuuu albüm ekledim hee
aminnnnnn canısım dua edin kilo alsın eccük herkese bir parmak ıstırtırım
gözel hatunsun hemencecik baktımkınada seni bulamadım ama:44:
kınada beni bulamadınmı sweedy canım kına yakılan benim benim kınam o
ayyyyyyyyyhhhhhhhhhh en büyük potumu kırdım desene ne bilim kızıl olunca benzetemedim seni:78:
süperdin sweedy bunu herkese anlatcam
owwww may gad kapsama alana mı çıksam nörsem ne bilim yaffffffffffffff:82:
sweedy bişiy sorcam sana eşinin ailesi hala aynımı
hala aynı mı derken kuzum?
onunu okudumda hani bebişin olduktan sevilmeye başlandıktan sonra değiştilermi davranışları filan anlamında sordum
kayınvalidem hala laf sokar inceden inceden
günaydın muçaçalarım,sweedy?sen çalışmıyo muydun?
hımmmmmmmm bi ara burda kaynanam konusu açılmıştı onu soruyosun sanmıştım bilmem pek bi yıldızlarımız uyuşmadı gibi beklentilerimi karşılamadıkları müddetçede uyuşmucaz sanırım
günaydın muçaçalarım,sweedy?sen çalışmıyo muydun?
geçmiş olsun,ciddi bişey değildir herhal....iş nası?sevdin mi,alıştın mı?patroniçem oğlum hasta izin aldım
benimkilerde aynı ama laf sokmasına fırsat bırakmadan ben sokuyorum incecik hemde tatlı tatlı ama sinirimi bozan aileyiz sonuçta istesede istemede bebiş arayı düzeltiyormu onun sevgisi aradaki soğukluğu yok ediyormu acaba bebişim olursa da böyle devam edermiyiz acaba
hımmmm şöle diyebilirim ki huylu huyundan vazgeçmez bence tabisi torun sevgisi ayrı ama nasıl beceriyon konuşmayı benden laf zor çıkıyo konuştuğum zaman alörnrk mor örnek oluyom sesim titriyo sonrada kendimi suçluyom
geçmiş olsun,ciddi bişey değildir herhal....iş nası?sevdin mi,alıştın mı?
çok laf yedim hemde çok son olarak evime geldiler davet etmediğim halde sinirlerim tepemde birde çalışıyorum biliyorlar evimi bıraktım onlara işe gittim sinir tepemde ama eve geldiğimde gün boyu biriktirdiğim kin zerreleri lakırdı olarak dökülüverdi ağzımdan farketmeden her sohbet arasında yeri geldikçe lafı koydum tatlı tatlı ama böyle olsun istemezdim demekki bebişde kar etmiyor hamile kalırsamda söylemeyim onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?