Teşekkür ederim.. regl dönemi ayyıptır sölemesi çok agrım oldu 4 tane ağrı kesici yuttum banamısın demedi..
Dün sabaha kadar uyanıktım 8 de daldım anca..
İyi tatlım senden naber..Ben atıyım ortaya şaşkın tezgahtar kızı izledinmi??? Hırsız giriyo bütün kasayı boşaltıyo bombasını tezgahta unutuyo kızda beyefendi bunu unuttunuz diye peşine düşüyo adamın o adama veriyo adam kıza geri bombada deüilmiş düzenekmiş okadar gülüyorumki buna...
hoşgeldin geçmiş olsun sende bendensin ağrıdaşım
bacım kaçmadımki bie yere kk içinde fink atıyorum
hoşgeldin ballı kurabiyem
hoşgeldin geçmiş olsun sende bendensin ağrıdaşım
napıyım bacım kimseler yok ortada
kız avatarın ne komik öleee
İyi tatlım senden naber..Ben atıyım ortaya şaşkın tezgahtar kızı izledinmi??? Hırsız giriyo bütün kasayı boşaltıyo bombasını tezgahta unutuyo kızda beyefendi bunu unuttunuz diye peşine düşüyo adamın o adama veriyo adam kıza geri bombada deüilmiş düzenekmiş okadar gülüyorumki buna...
Hoşbulduk sağolasın senindemi ..Allah kolaylık varsin ozaman ne diyim yok böyle bir agrı ya öldüm bittim yine
flocke de sofra hazırlamaya diye gittii kocasına ama benim aklıma hiçde iyi seyler gelmiyo saat kaç oldu baksana
Hoşbuldukçok fink atma
majezik içseydin
Canım advil apranax fort buskopon bide majezik içtim 4 ünüde ama banamısın demedi gözlerim şişti aglamaktan geçmedi hayatım..Şimdide eşimi bekliyom tüp bebük için gitceez ama hala gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?