Ölümüne Geyik Topiği :-))

tövbe tövbe bebiş çalışmaları nolduuu

flocke de sofra hazırlamaya diye gittii kocasına ama benim aklıma hiçde iyi seyler gelmiyo saat kaç oldu baksana

süpermiş nerede bu

Hoşbulduk sağolasın senindemi ..Allah kolaylık varsin ozaman ne diyim yok böyle bir agrı ya öldüm bittim yine

bilmemmi çıldırıyorum bana haplar fayda etmiyor artık zamanında çok amelşiyat olunca o tür ilaçlara bağışıklık kazandım

flocke de sofra hazırlamaya diye gittii kocasına ama benim aklıma hiçde iyi seyler gelmiyo saat kaç oldu baksana

tübe be ya

Hoşbulduk çok fink atma

atılmazmı her köşesi ayrı alem dalıp çıkıyorum işte

nassınızzz hatuncuklarımmmmmmm

Türkiyede nerde olurki evvelsi gün haberlerde izledim link vermeyi bilmiyorum verirsim yoğsa..Bi tanede hırsız markete giriyo adam var müşteri hırsız diyoki bu bir soygundur adam inanmıyo şapkasını çıkarmaya çalışıyo gülüyo sonra şapkasını çıkarmaya çalıştığ için kavga ediyolar müşteri hırkızı kapıya atıyo Bitanede 2 hafta önce izledim 4 hırkız kuyumcu soymaya çalışıyo yaşlı teyze onları görüp uzaktan koşarak geliyo çantasıyla hırkızları kaçırıyo o vuruyo kaçarken düşüyolar filan sonra çevredekiler mudahale ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…