bende geldimmmmmm :))
nassınızzz hatuncuklarımmmmmmm
Türkiyede nerde olurkievvelsi gün haberlerde izledim link vermeyi bilmiyorum verirsim yoğsa..Bi tanede hırsız markete giriyo adam var müşteri hırsız diyoki bu bir soygundur adam inanmıyo şapkasını çıkarmaya çalışıyo gülüyo sonra şapkasını çıkarmaya çalıştığ için kavga ediyolar müşteri hırkızı kapıya atıyo Bitanede 2 hafta önce izledim 4 hırkız kuyumcu soymaya çalışıyo yaşlı teyze onları görüp uzaktan koşarak geliyo çantasıyla hırkızları kaçırıyo o vuruyo kaçarken düşüyolar filan sonra çevredekiler mudahale ediyo
Canım advil apranax fort buskopon bide majezik içtim 4 ünüde ama banamısın demedi gözlerim şişti aglamaktan geçmedi hayatım..Şimdide eşimi bekliyom tüp bebük için gitceez ama hala gelmedi
bebiş işini sormuştum da onu kastettim hevukum
inşallah canım hayırlı haberlerle gelir
sende o yaşlı yazısı kaldır kı ruhum daralıyo
oyyy yaşlıyım ben çok yaşlı
kaç yaşındasın kiii bacım ya kaldır genç yaz
82 doğumluyum ama emekli olmak yaşlanmak istiyorum elden ayaktan düşmeden eleğimi duvara asmış olmak ohh ohhh
kız yamuldum ben!nazarı mı değdi birinin ne?flockeeee yemek ne uzun sürdüüü
mesaim bitti bitecekevime gidecem oh oh
senin de bi derdin var ya gari....anlat derman olalım.82 doğumluyum ama emekli olmak yaşlanmak istiyorum elden ayaktan düşmeden eleğimi duvara asmış olmak ohh ohhh
niye gaçıyon kız?senin için geldim ben!anemmm flocke gelmiş ben kaçıyım bari
niye gaçıyon kız?senin için geldim ben!
kaçta bitiyo ki
senin de bi derdin var ya gari....anlat derman olalım.
kendi kendini ele vermek buna denir burcum!balıklama dalayım dedim muhabbete,sayende dönüp bakcam şimdi,nedir seni burdan kovalayan merak ettim şincik.yazdıklarımı görmedin ozaman:79:
17.00 de bitiyor ama 16.30 da çıkıyorum kapıda personelle geyik yapıyorum biraz
detsiz kul olurmu flocke derdim bütün gün evde miskin miskin yatmak keyfe keder gezmek uyumak ev işi yapmamak yemek yapmamak yaşlı olduğum için herşeyin önüme hazır gelmesi ne güzel yaaa
kendi kendini ele vermek buna denir burcum!balıklama dalayım dedim muhabbete,sayende dönüp bakcam şimdi,nedir seni burdan kovalayan merak ettim şincik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?