Tebrik ederim canim cok sevindim hayirli olsun. Cocuklari krese falan verebilirsin bence kac yasindalar?
şafaklar sayılmaya başlancak desene...şu an nerde?
ben de geçen yıl kızı yazdırmak istemiştim de aynı astronomik fiyatı bana da sunmuşlardı...neymiş?bale eğitimi veriyorlarmış.ingilizce öğreniyorlarmış falan filan...niye bööle uçtular bilmiyorum.ya da millet bu parayı nerden buluyo,buluyorsa ekonomik sıkıntı denilen şey sadece bir söylentiden mi ibaret???ben annamadım olayı valla...canim COK TESEKUR EDERIM.... oglan 5 yasina girecek, o zaten anaokulunda, kizim 2 yasina girecek, sabah ilk isim anaokuluna gitmek , ve umarim alirlar, cunku burada ozeller var, ama benim durumuma suan cok pahali 650tl civarinda.. bakalim, neolucak, esim hep seyahetlerde oldugu icin, aksam gec geliyor, mecburi sabah aksam ben almak zorunda kalicam cocuklari... biraz zorlanicam baslarda, ama isim var artik,,, suan bi onu dusunuyorum
tez vakitte askerlik anılarınla boğar seni inşallah,hepsi gelir geçer de sadece anı olarak kalır...hayırlı bir yer çıkmasını temenni ediyorum.şimdi burdur'da.
tez vakitte askerlik anılarınla boğar seni inşallah,hepsi gelir geçer de sadece anı olarak kalır...hayırlı bir yer çıkmasını temenni ediyorum.
Flocke, Minicikminik gelmiş merhaba kızlar, minik Allah kavuştursun canım, inşallah yakın bir yere çıkar.
Gamze merak etme artk buyumusler buyugu zaten anaokul yasina gelmis, kayinvaliden alsa okuldan olmaz mi uzaktalar mi size?
Devlet okullari yok mu orda ozel pahaliymis.
Bir sekilde halledersin, keske bakacak birileri olsaydi iyi olurdu.
Flocke, Minicikminik gelmiş merhaba kızlar, minik Allah kavuştursun canım, inşallah yakın bir yere çıkar.
Gamze merak etme artk buyumusler buyugu zaten anaokul yasina gelmis, kayinvaliden alsa okuldan olmaz mi uzaktalar mi size?
Devlet okullari yok mu orda ozel pahaliymis.
Bir sekilde halledersin, keske bakacak birileri olsaydi iyi olurdu.
ben de geçen yıl kızı yazdırmak istemiştim de aynı astronomik fiyatı bana da sunmuşlardı...neymiş?bale eğitimi veriyorlarmış.ingilizce öğreniyorlarmış falan filan...niye bööle uçtular bilmiyorum.ya da millet bu parayı nerden buluyo,buluyorsa ekonomik sıkıntı denilen şey sadece bir söylentiden mi ibaret???ben annamadım olayı valla...
benim arkadasimin anaokulu var, ozel, butun gun ingilizce, neyse bu bahsettigim insan daha bunu yapmadan once, cok samimi arkadasimdi, yani bize gidip gelen, benim oglanda ingilizceye gidiyordu, kadin aydan aya fiyatlari yukseltmeye basladi,yok kazanmiyormus, falan filan, gecen gordugunde gamze getir dedi kizini, bende bakarim falan dedim, ama nasil gotureyim 650tl az mi,,, neyse bes kurus indirim yapamiyormus,,valla bizim kent yine iyi, baskentte yani bizde 1200tl ´den basliyor anaokullari,, onlar nasil beceriyor bilemiyorum..
Cok yuksekmis canim ya biz bedavaya mi yasiyoruz turkiyede ne, gerci burada fiyatlar nasil bilmiyorum.
aradımı seninki.. darıltmışsın galiba..
iyi dilekleriniz icin cok tesekur ederim.. evet, ise aldilar, cok mutluyum,, ama suanda cocuklarin derdine dustum, nereye nasil, kime verecem diye yarin sabah hemen anaokuluna gitmeliyim.
günaydın kızlar hayırlı cumalar
günaydınnn kızlarrr
günaydın bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?