- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
herkeşe günaydınlar....bugün evde genem o telaş var gari,oğlum karnesini alacak....bir seneyi daha devirmenin hüzününü yaşıyorum genem....
koca bir yıl nasıl geçtiyse acaba kocaman bir yıl içinde kaç kişi gitti hayatınızdan kaç kişi geldi kaç kişi teğet geçti
neler öğrendiniz neler gördünüz ne duygular tadınız ne kadarı var şuan içimizde
ah mandalinam,bunun hesabını bi yapmaya kalkarsam liste uzaaar gider....koca bir yıl nasıl geçtiyse acaba kocaman bir yıl içinde kaç kişi gitti hayatınızdan kaç kişi geldi kaç kişi teğet geçti
neler öğrendiniz neler gördünüz ne duygular tadınız ne kadarı var şuan içimizde
ah mandalinam,bunun hesabını bi yapmaya kalkarsam liste uzaaar gider....
mandalinam çok duygusal gördüm bugün seni
ah mandalinam,bunun hesabını bi yapmaya kalkarsam liste uzaaar gider....
hamileyken,acaba kime benzeyecek?beğenileri ne olacak?nasıl bir yapıda biri olacak?gibi sonu bitmeyen merak soruları sorardım kendime.doğdu bilinçli tebessüm etmeye başlayınca,görmemişin bir oğlu olmuş misali belkim 1500 resmini çekmişimdir.onun keyfini çıkaramadan,ne zaman oturabilecek bu?ne zaman emekleyecek?ne zaman dişi çıkacak?ne zaman ilk adımı atacak gibi hep doyumsuz bir merak içindeydim.hiç önceki merak ettiğimin tadını çıkarmamışımdır...en son,ne zaman okula başlayacak,nasıl bir başarıda olacak?sorusunu sordum;bir gece bir yattım bir uyandım,bugün olmuş!oğlan büyüdü....6.sınıf bitti....ehliyetini almasına 6 yıl kaldı...şimdi zamanı durdurmaya çalışıyorum ama avuçlarımın arasından kayıp gidiyo zaman...durduramıyorum!
gözümü üstünden ayırmadığım velet artık yavaş yavaş odasına çekilmeye başladı,bildiğin ergen konumuna geçiyor.
ay bugünü hiç sevmiyorum,karne günü beni depreştiriyo,kusura bakmiin arkadaşlar!
amin allah hepimize o güzel günleri görmeyi nasip etsin inşallah...oy kuzum benımm bı bakacak unıversıteyı bıtırmıs belkı muhendıs belkı doktor vs olmus yanında kız arkadası ve sen törendesınız daha nıce gunler göreceksın
hamileyken,acaba kime benzeyecek?beğenileri ne olacak?nasıl bir yapıda biri olacak?gibi sonu bitmeyen merak soruları sorardım kendime.doğdu bilinçli tebessüm etmeye başlayınca,görmemişin bir oğlu olmuş misali belkim 1500 resmini çekmişimdir.onun keyfini çıkaramadan,ne zaman oturabilecek bu?ne zaman emekleyecek?ne zaman dişi çıkacak?ne zaman ilk adımı atacak gibi hep doyumsuz bir merak içindeydim.hiç önceki merak ettiğimin tadını çıkarmamışımdır...en son,ne zaman okula başlayacak,nasıl bir başarıda olacak?sorusunu sordum;bir gece bir yattım bir uyandım,bugün olmuş!oğlan büyüdü....6.sınıf bitti....ehliyetini almasına 6 yıl kaldı...şimdi zamanı durdurmaya çalışıyorum ama avuçlarımın arasından kayıp gidiyo zaman...durduramıyorum!
gözümü üstünden ayırmadığım velet artık yavaş yavaş odasına çekilmeye başladı,bildiğin ergen konumuna geçiyor.
ay bugünü hiç sevmiyorum,karne günü beni depreştiriyo,kusura bakmiin arkadaşlar!
kırığımız yok,takdir belgesinle gelecek eve...karne günü bir yılın daha bittiğini hatırlatıyor bana,eylülde 7.sınıfa başlayacak.bir de doğum gününde pasta üstünde mumların çoğalması içimi burkuyor...büyüyor be mandalinam,sıpam dana oluyo...o kadar hızlı akıyor ki zaman ne geri dönüşü var yavaşlatma ne de ileri sarma zaten ne gereği var dimi aynı şeyleri tekrar yaşamanın
karnede kırık varmı neden karne günü sıkıyor seni bu kadar
ergen tavırları hımmm yorumsuz geçmişi düşününce birde zamane çocuklarını görünce Allah yardımcın olsun diyebilirim şimdilik
kırığımız yok,takdir belgesinle gelecek eve...karne günü bir yılın daha bittiğini hatırlatıyor bana,eylülde 7.sınıfa başlayacak.bir de doğum gününde pasta üstünde mumların çoğalması içimi burkuyor...büyüyor be mandalinam,sıpam dana oluyo...
henüz ergen isyankarlıkları tam başlamadı.arada bi ses yükseliyo bana karşı o vakit:'histerik davranma nevrotik karşılık alırsın!'diyom kendini toparlıyo.ama 2-3 yıl sonna isyan bastırma politikam bu kadar kısa sürebilecek mi acep?
ana deliydi,baba deliymiş,oğlanın şansı hiç yok ki bi yamuk yapmaya ya da isyan çıkarmaya...ayyy süpersin flockem inşallah o kadar asi bir ergenlik geçirmez ergenlikte yapılması davranılması gereken şeyleri bilmiyorum ama işin üstadından öneri al istersen gerçi sende gerek yok her halikarda sen isyan başlamadan bastırırsın güveniyorum ben sana
ana deliydi,baba deliymiş,oğlanın şansı hiç yok ki bi yamuk yapmaya ya da isyan çıkarmaya...bazen 'tikkatli ol,cennet benim ayaklarım altında valla sokmam seni içeri!'diyom bön bön bakıyo...
çıkıyo benden arada bi ööle tuhaflıklarbu süperdi bayıldım arada kullanırım he
sorma gari,bu eylülde bol bol annatırım artık arızalarını...Asıl maceralar kaynanam okula başlayınca olacak
Asıl maceralar kaynanam okula başlayınca olacak
çıkıyo benden arada bi ööle tuhaflıklar
4 veya beş yaşında bu bigün,küvete su doldurdum oynuyo oyuncaklarınla...cırtlak pembe bi deniz gözlüğü dolanıyodu bi ara evde,kim neden onu alma gafletinde bulundu bilmiyom gari,zaten kimse de takmıyordu onu.sonna kayboldu gitti.
aldım o gözlüğü,ollum dedim şunu bi tak hele...bu şapş aldı taktı,her yeri pembe görmenin ilginçliğinle etrafa bakınıyo küvvette.3-5 resmini çektim.eşim neden bööle bişey yapma gereği duyduğumu sordu,dedim ki:'ileride bunları müstakbel eşine gösterecem,dana beni çok üzerse o vakte kadar,intikamımı almış olcam...!'hala o resimler durur...
ennem oda mı başlıyo buydumu nen okadarsorma gari,bu eylülde bol bol annatırım artık arızalarını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?