Ölümüne Geyik Topiği :-))

buldum ben çok şekersin profilindeki kıza benziyorsun hee enem hep gül öyle
mandalina ben göremedim fotorafını

pişt piştttt
sesimi duyan var mı?
beynel girişinle çıkışın aynı gelde iki laf edelim

ben geliyorum siz gidiyorsunuz... Yazmak nasip olmuyor buralara artık... yaz ayları geldi hava çok güzel sizler nasılsınız bayanlar..
sultanım sende yoğunsun sanırım

burcu bulamadınmı foto annem
seninkinide göremedim paris

çocuklarına kayınvalidenmi bakıcak ..

inanirmisin, her zaman benim cocuklarin 3 tane bakicilari var (bir tanesi annem, kayinvalide, ve bide teyze ama babane diyoruz biz artik), ama suan annem tr´de, teyze ingiltere´de, kaynana bir ay avusturya´da bir ay evde, ne yazacagimi sasirdim, herkez kacti, oglan anaokulunda, kizi napacaz, bide benim esim hep seyahetlerde,,, valla..bi ise gireyim, halledecez , artik napimmm

benimde 1 saat bırakıcağım kimse yok annemde kayınvalidemde rahmetli..

hemde monotonluğun alası :97::97::97::97::97::97:
bende işlerden bunaldım ev işlerinde akşam eşime rest çekmeyi düşünüyom ya bu eve yardımcı birini bul yada ben gidiyorum diycem..ama nereye gidicem bilmiyorum

benimde 1 saat bırakıcağım kimse yok annemde kayınvalidemde rahmetli..

valla, kolay degil aslinda durumumuz, cocuk olunca, once anneler agir basiyor,, bi taraftan maddi SIKINTI, ama insanin psikolojiside artik bozuluyor hep evde oturmaktan, sabah aksam, cocuk bezi, kakasi, mamasi, uyutmasi baska dert, valla artik yeter,,, ben dayanamiyorum,,, artik bi sekilde halledecez, baska cagresi yok... yani mecburi esimde izin alacak artik isten cocuklar hastalanirsada, napimm,, hayat musterek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…