Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızlar huzursuzluk var içimde nedensiz ama sanki kalbimin üstünde fil oturuyor gibi

Son düzenleme:
kızlar bugün herüfümün doğum günü ben daha dışarı çıkıcam hedaye alacam pasta yapıcaktım onuda hazır almayı düşünüyorum ama bi yerimden kalksam bi ii olur ki:120:

kızlar bugün herüfümün doğum günü ben daha dışarı çıkıcam hedaye alacam pasta yapıcaktım onuda hazır almayı düşünüyorum ama bi yerimden kalksam bi ii olur ki:120:
nice mutlu yıllara,bu vakte kadar ne bekledin kıs?ne alcan belli mi bari?

kızlar huzursuzluk var içimde nedensiz ama sanki kalbimin üstünde fil oturuyor gibi

gece rüyanda bişi mi gördün? huzurunu boozucak bişiler mi yaşadın? işe giderken mesela bişi falan mı gördün yolda yada uykusuzluğun varsa ondandır ben 2 sene önce hemen hemen hergün yaşardım senin dediğini içimde sanki hiç bişi yolunda gitmiyomuş gibi ouyordu sıkıntılanığ daralıyordum

erken yatmana sevindim hevuk gündüzde uğra buraya...

canım beğendiğim bir çanta varçapraz aılabilek ve krem rengi bejmiş yani alsammı kararsızım biraz yaz için o renk gerek değilmi aslında kısa saplı olanlar kullanışsız gibi geliyor bana...

ne zaman taşınıcaksınız bulabildinmi gönlünce ev...
yarın eşimin usta birliği belli oluyor... uzağa çıkarsa ne yapıcam
canım umarım gönlünüzün istediği yere çıkar belli olunca yaz burayada bizi merakta bırakma...

barıştık canım biz küs kalamayız zatennnn

hadi gözün aydın istediğin oldu

günaydın herkeseeee

günaydın geyikcanlarrr
barışmanıza sevindim gerçi sevenler çok dargın duramaz..

Son düzenleyen: Moderatör:
hayrolsun,niye ki ne?hava kapalıysa o da yapar bazen...

hava değil bir kaç gündür vuruyor böyle bazen yemek yiyor sanırım filim daha bi ağırlaşıyor

nice mutlu yıllara,bu vakte kadar ne bekledin kıs?ne alcan belli mi bari?

ne alacan benimkininde yakın parfüm alacam birde sofra döşerim kahvaltıya akşamada dışarda birşeylar tamamdır
nice yıllara beraber mutlu olun

rüya göremiyorumki ben cins bişeyim yani

benimde aynenn .. ama benim sebebi belli. eşimin usta askerliği belli oluyor bugün

Allah kvuşturusun

floke evladın başarılı karneyle gelir inşallah

ne alacan benimkininde yakın parfüm alacam birde sofra döşerim kahvaltıya akşamada dışarda birşeylar tamamdır
nice yıllara beraber mutlu olun

ya parfüm ya tişört bende yemeğe çıkarmayı düşünğyodum ama akşama çalışırım belki dedi:26:

görümcemi arıyam bari kızları karnelerini almıştır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…