günaydın kızlar
günaydın herkese...
hayrolsun,niye ki ne?hava kapalıysa o da yapar bazen...hızlar huzursuzluk var içimde nedensiz ama sanki kalbimin üstünde fil oturyor gibi
nice mutlu yıllara,bu vakte kadar ne bekledin kıs?ne alcan belli mi bari?kızlar bugün herüfümün doğum günü ben daha dışarı çıkıcam hedaye alacam pasta yapıcaktım onuda hazır almayı düşünüyorum ama bi yerimden kalksam bi ii olur ki:120:
kızlar huzursuzluk var içimde nedensiz ama sanki kalbimin üstünde fil oturuyor gibi
kızlar huzursuzluk var içimde nedensiz ama sanki kalbimin üstünde fil oturuyor gibi
nice mutlu yıllara,bu vakte kadar ne bekledin kıs?ne alcan belli mi bari?
bu saate kadar açıklanmadı mı gari?sabahtan belli olur böyle şeyler?:26:benimde aynenn .. ama benim sebebi belli. eşimin usta askerliği belli oluyor bugün
erken yatmana sevindim hevuk gündüzde uğra buraya...Ben kimsenin resmini görmedim :84:
BEN YOKKEN KOYUYOSUNUZ HEPTE :85:
Bende yaz temizliğine başladım ölüyorum parnaklarınm tutmuyo valla
Bugün mutfagı yaptım yarına Allah kerim
Sonra hep erkenden kalkıcam Geliyorum ama kimsecikler olmuyo
Gecede vardiya yapamıyorum çünkii 12 de yatıyorum artık
İyi gecler sizlere
canım beğendiğim bir çanta varçapraz aılabilek ve krem rengi bejmiş yani alsammı kararsızım biraz yaz için o renk gerek değilmi aslında kısa saplı olanlar kullanışsız gibi geliyor bana...Kolay gelsin canım, bitmiştir umarım işin biran önce bitir de topiğe gel.
Kol çantasına canım en son 250 verdim, daha fazla da vermem ama çok çok beğenirsem belki.
Selam canım, sana da kolay gelsin benim de ev temizliği yapmam gerek ama fırsat olmuyor malesef, bir de taşınıcaz o yüzden derin temizliğe girişmicem.
canım umarım gönlünüzün istediği yere çıkar belli olunca yaz burayada bizi merakta bırakma...yarın eşimin usta birliği belli oluyor... uzağa çıkarsa ne yapıcam
barıştık canım biz küs kalamayız zatennnn
hadi gözün aydın istediğin oldu
günaydın herkeseeee
barışmanıza sevindim gerçi sevenler çok dargın duramaz..
günaydın geyikcanlarrr
bu saate kadar açıklanmadı mı gari?sabahtan belli olur böyle şeyler?:26:
olabilir,hayırlı yerler çıkar inşallah,habersiz bırakma bizi gari.yok canım açıklandıysa da haber veremedi belki de
hayrolsun,niye ki ne?hava kapalıysa o da yapar bazen...
nice mutlu yıllara,bu vakte kadar ne bekledin kıs?ne alcan belli mi bari?
gece rüyanda bişi mi gördün? huzurunu boozucak bişiler mi yaşadın? işe giderken mesela bişi falan mı gördün yolda yada uykusuzluğun varsa ondandır ben 2 sene önce hemen hemen hergün yaşardım senin dediğini içimde sanki hiç bişi yolunda gitmiyomuş gibi ouyordu sıkıntılanığ daralıyordum
benimde aynenn .. ama benim sebebi belli. eşimin usta askerliği belli oluyor bugün
ne alacan benimkininde yakın parfüm alacam birde sofra döşerim kahvaltıya akşamada dışarda birşeylar tamamdır
nice yıllara beraber mutlu olun
ya parfüm ya tişört bende yemeğe çıkarmayı düşünğyodum ama akşama çalışırım belki dedi:26:
hangi parfümü alıcaksın swedim...ya parfüm ya tişört bende yemeğe çıkarmayı düşünğyodum ama akşama çalışırım belki dedi:26:
ya parfüm ya tişört bende yemeğe çıkarmayı düşünğyodum ama akşama çalışırım belki dedi:26:
sağol canım,takdir belgesi bekliyos bakalım...o da benden 50 lira bekliyofloke evladın başarılı karneyle gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?