- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
tuğçe yok hayat sen nereye kaybuldum hava kötü yine canım sıkkın... görümcemi aradım pöf....
ben yoruldum hayatçım insan ilşkilerinde çok yol aldım sayılmaz 30 umdan sonra biraz akıllandıysamda görümcem çok politik biri..ya asıl sen kayboluyosun bi girip cvp yazıp hemen gerimi çıkıyosun noldu ne konuştun görümceciğinle
tuğçe hayat evleninde eb.... kini görün kızlar...
ebeniz dedim iyimi...anlamadım ne dedinn
ben hi,ç söylememiştim eşime bizim çocuğumuz yokken komşunun çocuklarına dondurma almış akşam eve gelirken vermiş bir kutu içinden gelmiş demek o komşumda dondurma erimişti dedi..
ttttuuuçççççeeeee nerdesin lenn
tuğçe yok hayat sen nereye kaybuldum hava kötü yine canım sıkkın... görümcemi aradım pöf....
bir şey olmadı tuğçem aslında çok hazzetmiyoruz birbirimizden ama iyi konuşuyoruz işte görümcemle garip:44:noldu bitanecim hayrola:26:
bir şey olmadı tuğçem aslında çok hazzetmiyoruz birbirimizden ama iyi konuşuyoruz işte görümcemle garip:44:
çok garip yaaadüşünüyorum şimdi gariplikleri bekçinin hanımı vardı bu kış kendi evimizi boyattık aynı boyadan artı iki kutu iyilik yapmak için hani paylaşmak gerekir değilmi dinimizdede var ona verdim evi sobalı kirlenmişti,r diye beni aradı boyanın son kullanma tarihi geçmiş dedi biz bu kış koçtaştan aldık dedim aynı boyayla boyadık bizde dedim:44:
burdayım hayatcım:81::81:
istisnalar vardır canım muhakkakanladım cryptıcım eltilerle de genelde öyle oluyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?