kız onu da hüzünlü keloğlana benzettiler imajını çizdiler themis'in...beğenmediyseniz değiştireyim gari....flockem yaeski avatarın daha güzeldi buda güzel tabi ama hani diğeri daha iidi bence
kız onu da hüzünlü keloğlana benzettiler imajını çizdiler themis'in...beğenmediyseniz değiştireyim gari....
ay ben de annamadım,herüf eve gelene kadar iyidim.sonna nolduysa bi tuhaf oldum işte...derinlik hissimi bile kaybettim,yer yumuşadı sankim.iim ama şimdi.
kız dalga geçme fikriye hanım'la!!! çok özel biridir o...ama niyeyse aynı o bakışı atıyodum ben de 2-3 saat önce:44:. madem beğenmediniz, akşama değiştiririm gari...walla aynı abiye kuzuuu değiştirsen garii nihat doğanı koy
bi ayağım konaktadır benim hep...sen, manisa merkezde misin?geçmiş ossun cnm dikkat et tehlikeli havalar bi sıcak bi soğuk :94: izmirdeydin dimi sen öyle algıladım ben :44:dün sorduydum ama görmedin heralde
kız dalga geçme fikriye hanım'la!!! çok özel biridir o...ama niyeyse aynı o bakışı atıyodum ben de 2-3 saat önce:44:. madem beğenmediniz, akşama değiştiririm gari...
sağol canım benim, ama resimlerin bööle bi etkisi varsa sen de dikkat et avatarından ötürü,onun gibi olma sonna...bak sana iyi gelmedi oo gördünmü hasatalandın iyi bak kendine fıstığım benimmmm
bi ayağım konaktadır benim hep...sen, manisa merkezde misin?
sağol canım benim, ama resimlerin bööle bi etkisi varsa sen de dikkat et avatarından ötürü,onun gibi olma sonna...
düşünsene akşam eşine kapıyı bi açıyon,adamı fatih ürek karşılıyo!amaninnnnnn:84::84::84:
düşünsene akşam eşine kapıyı bi açıyon,adamı fatih ürek karşılıyo!
bi ayağım konaktadır benim hep...sen, manisa merkezde misin?
ya da daha korkuncu sabah onun yanında uyanıyo
kız sizin oraları da bilirim burcunun dediği gibi,ben her yerdeyimmerkezdeyim cnm evet bizde ay demez geliriz izmireee
birlikte kaçarız o vakit...birazdan benim de çıkmam gerek..ben toplanıyorum yavaş yavaş mesai bitmek üzere
kız sizin oraları da bilirim burcunun dediği gibi,ben her yerdeyim8 meydanından, spil dağınıza kadar ben her yerdeyim...
birlikte kaçarız o vakit...birazdan benim de çıkmam gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?