Ölümüne Geyik Topiği :-))

iyi etmişşin cryptıcım sonra geri adım atmıstır

iyi etmişşin cryptıcım sonra geri adım atmıstır
o kimseye geri adım atmaz burnu kaf dağında kendi düğününde bir küsmüş rahmetli kayınvalidedme 5 sene konuşmamış ne bayramda ne seyranda..

ne insanlar var yaaaaaa
alt komşumu anlatıym ben 8 aylık hamileyim kapıya geldi ne zamandır merdiven silmiyorsun dedi bende düşerim diye korkuyorum daha önce bir düşük yapmıştım dedim
dedki kendi evini temizliyorsun ya

alt komşumu anlatıym ben 8 aylık hamileyim kapıya geldi ne zamandır merdiven silmiyorsun dedi bende düşerim diye korkuyorum daha önce bir düşük yapmıştım dedim
dedki kendi evini temizliyorsun ya

ee yuhh yani nerden biliyormus canım, hem kendi evinden onane. aaa şok oldum 8 aylık hamile insana merdiven sildircek delirmiş bu insanlar valla

ee yuhh yani nerden biliyormus canım, hem kendi evinden onane. aaa şok oldum 8 aylık hamile insana merdiven sildircek delirmiş bu insanlar valla
canım galiba yüzü yumuşak derler ya ben öyle biriyim sanırım ondan insanlar haddini aşabiliyor öyle düşünüyorum örn eltime birşey söylemeye çekinir insanlar hep suratı asıktır sencede ondanmı..

ah be cryptıcım senle aynıyız desene:97: ben de senin gibiyim bir de kolay kolay hayır diyemem insanlara işte bu bizim dezavantajımız oluyor.

kafanızı şişirdim kızlar kusura bakmayın birde doğum sezeryan yapmıştım ertesi gece eve geldik kızkardeşimle ama yer kayıyor gibiydi yorgundum birde narkoz verdiklerinden sanırım gece 24 gibi kızkardeşime dedimki ben 2 saat uyuyayım sen bebeği bekle dediki bende çok yorgunum yatıcaktım dedi eşime söyledim bende...

ah be cryptıcım senle aynıyız desene:97: ben de senin gibiyim bir de kolay kolay hayır diyemem insanlara işte bu bizim dezavantajımız oluyor.
farkındayım canım ama değişmeye çalışmalısın inan insan çok üzülüyor böyle ...

olur mu canım öyle şey anlat rahatlarsın işte biz olsak öyle yapmayız sen de benim gibi fedakarsın bence cryptıcım biz bundan iyi niyetimizden kaybediyoruz hep

olur mu canım öyle şey anlat rahatlarsın işte biz olsak öyle yapmayız sen de benim gibi fedakarsın bence cryptıcım biz bundan iyi niyetimizden kaybediyoruz hep
saol canım benim birden içimi dökme hissi geldi bana

değiştirmek istiom ama yapımı değiştiremıyorum ki canım rahatsız oluyorum bir insana hayır deyince
evet şu an bekarsın pek bir şey anlamazsın aşlenle yaşıyorsun ama iyi niyetinden evlenimce çok zarar görürsün canım kendi kendine telkinlerde bulunmaya çalış değişme konusunda ben yavaş yavaş değişmeye çalışıyorum insan kendi kendine yapıyo inan bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…