asıl sana kolay gelsinn kıss kaç çocuk boğazladın bizede haber ver garii
gel burcucum ne demek zevkle yaparım kahveni kendi ellerimle ohh misss gibi
ya durun bi gitmeyin bana brüksel lahanası salatası tarifi verin bakem acaba yemeğini mi yapsammm
Uf haberler fena ya reglimin 2 . günü ama koccaman çatlamayan yumurta varmış hala başlayamadık önce d.kontrol hapı daha sonna iğne koldan yumurta bastırmak için daha sonnada yumurta geliştirmek için iğneler..Moralim bozuldu ya okadar tedavi den dolayı yumurtalarım sıyırmışlar..Klomen yumurta gel.Hapı ile bile 8 yumurta gelişirken şimdi çatlamayıp gelişmesindede problem olabilirmiş..İnşallah problem olmaz 1 ay filan tedavi aşaması sanırım uzu protokol..hayırlı haberlerini bekliyorum hayatım
Anlattım hayatım yukarda ..Doktor sordu bebeğim kaç yaşındasın diye bende 27 diyince agzı açık bebek değilmişin ya çok küçük görünüyosun dedi bide kaç kilosun 15 varmı dedibebiş işini sormuştum da onu kastettim hevukum
inşallah canım hayırlı haberlerle gelir
hevuk'a...hevuk'a, ya rab duy!hevuk'a.....
Vurulmammı hayatım ya iğneler serumlar çook eşim bunalmasın diye götür demedim dün yemek bile yiyemedi benim karnım agrıyo diye odaya gittim o yemegini bitirene kadar kendimi tuttum böğürmedim...YAPMADIĞIM ŞEKİL KALMIYO BAŞKA BİRİ GÖRSE HEM GÜLER HEM AGLAR HALİME TRAJİ KOMİK BELİMİN ALTINA YASTIK KOYDUM DÜN SABAH DALMIŞIM 2 SAAT HALA AGRIYO AMA YUMURTA BÜYÜK ONDAN SANIRIM...[/QUOTE]Uf haberler fena ya reglimin 2 . günü ama koccaman çatlamayan yumurta varmış hala başlayamadık önce d.kontrol hapı daha sonna iğne koldan yumurta bastırmak için daha sonnada yumurta geliştirmek için iğneler..Moralim bozuldu ya okadar tedavi den dolayı yumurtalarım sıyırmışlar..Klomen yumurta gel.Hapı ile bile 8 yumurta gelişirken şimdi çatlamayıp gelişmesindede problem olabilirmiş..İnşallah problem olmaz 1 ay filan tedavi aşaması sanırım uzu protokol..
Anlattım hayatım yukarda ..Doktor sordu bebeğim kaç yaşındasın diye bende 27 diyince agzı açık bebek değilmişin ya çok küçük görünüyosun dedi bide kaç kilosun 15 varmı dedi51 kiloyum dedim..
onlar kim
sonuncusunu izlemiştim yabancı bir ülkede olmuştu hırsızlık anıları geyikleri ile yarın ki geyiği yapalım
Evet canım yabancı bir ülkede deydi nasıl yürek deyzada...
karışık içme gülüm acilde iğne vuruldunmu hiç enjekte oldumu daha bi etki ediyo sanki ardındada bir kaç ağrı kesici sıcak su torbası ayak altına yüzüstü yatıp popoyu azcık kaldırdınmı geçer gibi oluyor en azından zonklatmıyor:
ay bana bana çifter çifter inşallahKüçük hevuk küçük kocabaş yarabbim...
gü__nay__dın__larrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruzun bir aradan sonra buralardayım ahali naadem kaynatmışsınız ortalığı geçmişe bakamadım
beni özlediniz mi söyleyin bakalım?
günaydınnnn tükkan açılmıştır hanımlar
bende hapicinizi özledimmmmmmmmmm
neler yaptın bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?