Ölümüne Geyik Topiği :-))

kız sizin oraları da bilirim burcunun dediği gibi,ben her yerdeyim 8 meydanından, spil dağınıza kadar ben her yerdeyim...

kız gel ozaman bize kahve de yaparım ben sana cilveli kahvemizden onuda biliyonmuuu uff çok güzel oluyo be nası canım çekti

o nasıl bişey kızzzz bende istiyommm

gel bacım sanada yaparımm manisaya has bi kahve şehzadeler şehri ya eskiden şehzadelere yaparlarmışşş kısaca ve basitçesi okkalı bi kahve yapılıp üstüne çifte kavrulmuş badem atılır önce badem kaşıkla yenir ve sonrada kahve hüpletilir...

ya durun bi gitmeyin bana brüksel lahanası salatası tarifi verin bakem acaba yemeğini mi yapsammm

ya durun bi gitmeyin bana brüksel lahanası salatası tarifi verin bakem acaba yemeğini mi yapsammm
fırına ver...patatesleri küp doğra, b.lahanayla birlikte haşla.borcama dök.beşamel sos yap bunu sebzelerin üstüne dök.bunun üstüne de kaşarı rendele fırına ver.beşamelin içine biraz karabiber ekle ama...

benim çıkmam gerek.bi kaç çocuğu boğazlayıp döncem,uyardım anlamadılar.kazık kadar olmuşlar küçük flocke'ye sataşıyorlar.... burcum yarın görüşürüz gari. kebelek sana da ii akşamlar diliyom...kolay gelsin.

isterim ondan bende geliyorummm

hmm ilginç ben bunu karnıbahara uyguluyorum harbiden süper oluyo bunuda denemeliyimm tşk cnmm...
daha önce sarısaklı salatasını yaptı m eh fena değildi ama daha ii bişeyler olabilir diodum nettede garip tariflere denk geldim ama bak bunu tuttum yarın yemeğini yapıyorum o zaman bugün yemeğim var çünkü...

görüşürüz canım benim sataşmasınlar fıstığıma gebertirimm

asıl sana kolay gelsinn kıss kaç çocuk boğazladın bizede haber ver garii

isterim ondan bende geliyorummm

gel burcucum ne demek zevkle yaparım kahveni kendi ellerimle ohh misss gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…