birlikte kaçarız o vakit...birazdan benim de çıkmam gerek..
aşağıda arıza çıkacak gibi, bi kaç çocuğu kum havuzuna gömmem gerek...sen nereye kısssss hastasın zatenn
aşağıda arıza çıkacak gibi, bi kaç çocuğu kum havuzuna gömmem gerek...
dönmez bi daha valla, gidiş o gidiş....senin kocana kapıyı abiye kuzunun açtığını düşünnnn
kız sizin oraları da bilirim burcunun dediği gibi,ben her yerdeyim8 meydanından, spil dağınıza kadar ben her yerdeyim...
yeni handa içer uluparka geçeriz sonna...kız gel ozaman bize kahve de yaparım ben sana cilveli kahvemizden onuda biliyonmuuuuff çok güzel oluyo be nası canım çekti
kız gel ozaman bize kahve de yaparım ben sana cilveli kahvemizden onuda biliyonmuuuuff çok güzel oluyo be nası canım çekti
o nasıl bişey kızzzz bende istiyommm
yeni handa içer uluparka geçeriz sonna...
niye inanmıyon burcuya kıs...ben her yerde olabiliyom!sen kesin beni kekliyon:26: kıs manisadamısın yoksammm
fırına ver...patatesleri küp doğra, b.lahanayla birlikte haşla.borcama dök.beşamel sos yap bunu sebzelerin üstüne dök.bunun üstüne de kaşarı rendele fırına ver.beşamelin içine biraz karabiber ekle ama...ya durun bi gitmeyin bana brüksel lahanası salatası tarifi verin bakem acaba yemeğini mi yapsammm
gel bacım sanada yaparımm manisaya has bi kahve şehzadeler şehri ya eskiden şehzadelere yaparlarmışşş kısaca ve basitçesi okkalı bi kahve yapılıp üstüne çifte kavrulmuş badem atılır önce badem kaşıkla yenir ve sonrada kahve hüpletilir...
fırına ver...patatesleri küp doğra, b.lahanayla birlikte haşla.borcama dök.beşamel sos yap bunu sebzelerin üstüne dök.bunun üstüne de kaşarı rendele fırına ver.beşamelin içine biraz karabiber ekle ama...
benim çıkmam gerek.bi kaç çocuğu boğazlayıp döncem,uyardım anlamadılar.kazık kadar olmuşlar küçük flocke'ye sataşıyorlar.... burcum yarın görüşürüz gari. kebelek sana da ii akşamlar diliyom...kolay gelsin.
asıl sana kolay gelsinn kıss kaç çocuk boğazladın bizede haber ver gariibenim çıkmam gerek.bi kaç çocuğu boğazlayıp döncem,uyardım anlamadılar.kazık kadar olmuşlar küçük flocke'ye sataşıyorlar.... burcum yarın görüşürüz gari. kebelek sana da ii akşamlar diliyom...kolay gelsin.
isterim ondan bende geliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?