Ölümüne Geyik Topiği :-))

benimki de iyleşceksin der ve güler ama bazende inanır gerçi ben genelde yorgun ve halsiz olurum benim kan değerlerim düştü yine sanırsam.

benimki de iyleşceksin der ve güler ama bazende inanır gerçi ben genelde yorgun ve halsiz olurum benim kan değerlerim düştü yine sanırsam.

nie onlar hiç yorgun olmassa bende onu anlamamdün akşam bana ne dedi biliyon mu burcu? hani buara kanamam uzadı ya
yatakta işin bitti yemekte yapmıyon senin miadın doldu dedi

şimdi biz yeni evliyiz ya bazı yemekleri ilk kez yaptığımda işte suyu falan az olursa biz bunu hep böle yaparz bu böle olur diye kandırmaya çalışrım..

günaydın canlar tükkanımızı açmşsınız hadi hayırlı geyiklerr:))

yalan yalan yalan tek ayak üstünde 40 yalan uydurup sonra söylediğim yalana inanan bazende nerede ne yalanı attığımı şaşırıp foyamı kurtarmak için yeni yalanlar atan ben kocam artık yemin almadan hiç bir sözüme inanmaz oldu

dediği an gözüne sümsüğümü yiyo sana varsa bana 100 tane hadi istersen dışarı çıkıp deniyelim diyom kuduruyo kıskançlıktan

günaydınlarrrrr özledin mi beni?

özlemezmiik kıss özledim seniiii

günaydın arkadaşlar,nası? yeni halimi beğendiniz mi?

vawww süper kaslı mona lisa güzin ablam benim nörüyon bakalım kaç çocuk boğazladın dünnn

mandalinacım bugün tükkanı sen açmışsen sanırım çayı koydun mu kıs demlendiyse ben alayım bi taneee

yemek konusunda ise canım senin yaptığın pilavı istedi yada makarna istiyorum diyip yemeği ona kitliyorum

bende yaparım pazar kahvatısında yumrtayı sen yap çok güzel yapyorsun ben eskide yumrta yemezdim simdi yiyorum (gerçi bu doğru yalan değil) der yerkende poh pohlarım hep o yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…