kızlar varya hepinizi terk edicem haaaaaaaaaa
güzel muhabbet dostum amma benim heç aklıma gelmiiiiiiama annemler gittiğimde abime kız bakmaya gidersek evdeyim derim genelde yada pek ni yere çıkmadım derim.malum durumlara gelince ise canım istemediğinde direk diyorum öyle yorgunum başım ağrıyo durumlarını yemiyo benimki düzelirsin düzelirsin diyo
benimki de iyleşceksin der ve güler ama bazende inanır gerçi ben genelde yorgun ve halsiz olurum benim kan değerlerim düştü yine sanırsam.
nie onlar hiç yorgun olmassa bende onu anlamamdün akşam bana ne dedi biliyon mu burcu? hani buara kanamam uzadı ya
yatakta işin bitti yemekte yapmıyon senin miadın doldu dedi
dediği an gözüne sümsüğümü yiyo sana varsa bana 100 tane hadi istersen dışarı çıkıp deniyelim diyom kuduruyo kıskançlıktan2.karıyı alcam bunun 4 e kadar yolu var demiyomu peki
günaydın canlartükkanımızı açmşsınız hadi hayırlı geyiklerr:))
günaydın arkadaşlar,nası? yeni halimi beğendiniz mi?
kız özlemez olur muyum heç? tabiki özledim...günaydın, sen beni özledin mi onu söle bakem önce
kız özlemez olur muyum heç? tabiki özledim...
dediği an gözüne sümsüğümü yiyo sana varsa bana 100 tane hadi istersen dışarı çıkıp deniyelim diyom kuduruyo kıskançlıktan
günaydınlarrrrr özledin mi beni?
günaydın arkadaşlar,nası? yeni halimi beğendiniz mi?
yemek konusunda ise canım senin yaptığın pilavı istedi yada makarna istiyorum diyip yemeği ona kitliyorum
sweedy kelebek teşekkürler beğenildim bende sayenizde ohh ohh
sweedy kelebek teşekkürler beğenildim bende sayenizde ohh ohh
mandalinacım bugün tükkanı sen açmışsen sanırım çayı koydun mu kıs demlendiyse ben alayım bi taneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?