:44::44::44:....iyiiii.yine alanı ve işi belli.80 tane işe koşturmak zorunda değil...çok bi fikrim yok inzibat hakkında ama rahat olacağını düşünüyorum gene de...kızlar inzibat olacakmış. şimdi aradı tekrar.
:44::44::44:....iyiiii.yine alanı ve işi belli.80 tane işe koşturmak zorunda değil...çok bi fikrim yok inzibat hakkında ama rahat olacağını düşünüyorum gene de...
minicikk canım çok sevindim hayırlısı olsun tez zamanda yesin bitirsin allahın izniyle... şafak doğan güneş dediğiniz gün tez vakitte gelsin inş...
döndüm kıs....akşam yemeğini hazırladığımdan beri duşa gircem,ha şimdi ha birazdan diye diye bu saat oldu.yukardan bi ses 'KIMILDA!' dedi de atıverdim kendimi suyun altına...aaaaa ditmiiiişşşşşşş.....
misafirin mi vardı gene???burdayım aşağıda geldiğini görünce sonuncu sayfaya baktım neredeyse 1 haftadır doğru dürüst giremedim ya geçmişi okuyodum ne var ne yok diyee...
misafirin mi vardı gene???
çok güseldi kebelek yaaaeee flockem nasıl geçiyor tatill pazar günü programınızı okuyamadım daha neler yaptınız bakalımmm ii geçmiştir eminimmm
sağol canım,seni sormalı,napıyo civciv???selam nasılsınız topiğimizin güzin ablası sen nasılsın
ha bu yüsden o da yok ortalıklardaaaa,şimdi anlaşıldı...yok kıs ben gittim bu kez kediciklere gittik sonna onlarıda alıp geldikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?