Ölümüne Geyik Topiği :-))

canım bu kadar ağrı çekeceğine gidip bir iğne yaptır 10 dakika sonra hiç bir şeyin kalmaz. bir de bu dönemlerde ağrı kesici değil de kas gevşetici içersen daha faydalı olur. ağrının sebebi pelvis kası çünkü. bir de içebilirsen kekik suyu al , 1 yemek kaşığı iç bir o kadar da kasığına sür.

dolorexi tek geçiyorum hemen 10 dakikada gevşetiyor vala,sonra da uyuyakalıyorum. en büyük yardımcım, ağrı kesicim

bende sıkılıyorum minik sıcaktan balkon tarafını sildim şimdi diğer taraflara başlıycam..

ben iş yerinde uyursam ne olacak
başkan çağırıyor ses yok gelip bakıyor klavyenin tuşlarının resmi yüzüne çıkmış asistan
beynel korkunun ecele faydası yokki ailenin evinde kalırkende hiç tatsızlık yaşadığın olmuyormu evlenmelisin hayat yanlız geçmez ileride yaşlanınca tek başına ne yapıcaksınki....

bende sıkılıyorum minik sıcaktan balkon tarafını sildim şimdi diğer taraflara başlıycam..

vallahi bayılıyorum sana :) biz şurda otururken bi gidiyosun geliyosun şunu yaptım bunu yaptım diye :) bi de bana sor ne yaptın diye :) totomu büyüttüm :)

vallahi bayılıyorum sana :) biz şurda otururken bi gidiyosun geliyosun şunu yaptım bunu yaptım diye :) bi de bana sor ne yaptın diye :) totomu büyüttüm :)
duşta alıcam daha pazara gidilicek akşam üstü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…