- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
niye yapmıyon kız yorum
kızlarrr napıyorsunuz bakalımm
kızlarrr napıyorsunuz bakalımm
evleneceğim yatağımı biriyle paylaşacağım gece yorganı çekecek totom açıkta kalacak kabuslar görmeye başlayacağım cicim ayı bittikten sonra tek örnek yeterli oldu mu?niye yapmıyon kız yorum
ben çok beğendim hayatım süpperrr:81::81:
ben çookk sıkılıyorummm
akşam olsa da eve gitsekben çookk sıkılıyorummm
ben mi rengim beyazlaşınca etrafımdaki erkekler ne oldu diye sormaya başladı ebnde birşey yokmuş gibi bilgisayarda işim var meşgul etmeyin beni diyip duruyorum.
akşam olsa da eve gitsek
beynelim benim de zamanım yaklasıyor korkuyorumsenin gibi bir kaç tane ağrı kesici atarım ben de:18:
dolorexi tek geçiyorum hemen 10 dakikada gevşetiyor vala,sonra da uyuyakalıyorum. en büyük yardımcım, ağrı kesicim
bende sıkılıyorum minik sıcaktan balkon tarafını sildim şimdi diğer taraflara başlıycam..canım bu kadar ağrı çekeceğine gidip bir iğne yaptır 10 dakika sonra hiç bir şeyin kalmaz. bir de bu dönemlerde ağrı kesici değil de kas gevşetici içersen daha faydalı olur. ağrının sebebi pelvis kası çünkü. bir de içebilirsen kekik suyu al , 1 yemek kaşığı iç bir o kadar da kasığına sür.
beynel korkunun ecele faydası yokki ailenin evinde kalırkende hiç tatsızlık yaşadığın olmuyormu evlenmelisin hayat yanlız geçmez ileride yaşlanınca tek başına ne yapıcaksınki....ben iş yerinde uyursam ne olacak
başkan çağırıyor ses yok gelip bakıyor klavyenin tuşlarının resmi yüzüne çıkmış asistan
bende sıkılıyorum minik sıcaktan balkon tarafını sildim şimdi diğer taraflara başlıycam..
bende gidip sataşsammı birilerine...bugün hava sıcak ya heralde o yüzden herkes birbirine sarıyo derdim var da
minik hala haber gelmedi mi yauwf
duşta alıcam daha pazara gidilicek akşam üstü...vallahi bayılıyorum sana :) biz şurda otururken bi gidiyosun geliyosun şunu yaptım bunu yaptım diye :) bi de bana sor ne yaptın diye :) totomu büyüttüm :)
bende gidip sataşsammı birilerine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?