- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
bende sıkılıyorum minik sıcaktan balkon tarafını sildim şimdi diğer taraflara başlıycam..
beynel korkunun ecele faydası yokki ailenin evinde kalırkende hiç tatsızlık yaşadığın olmuyormu evlenmelisin hayat yanlız geçmez ileride yaşlanınca tek başına ne yapıcaksınki....
gelmedi canım şimdi arıcam koşaner'i bana bak hemen söle kocamın usta birliğini gelmeyim oraya dicem
babam vefat ettikten sonra annem benim her şeyim oldu. şimdiki erkeklerin büyük bir kısmı ben merkezli olduklarından çevrsindekilere saygı duyma gereği olmuyor. bense annemi yalnız bırakmayacağımı önceliğimi ona vereceğimi biliyorum. bu konuda bana gelen adaylarda haklı olarak kendilerine öncelik tanımamı istiyorlar.iki ucu pis değnek. diğerleri işin esprisi yoksa bende isterim sevdiğimin omzuna başımı yaslamak
baştan bunları konuş bitanem bence böyle insanlar vardır,kabul eder
bide şu huyum olmasa o aşamaya gelemeden adamları sepetliyorum. bir tanesi sanki tecavüzcü coşkunla konuşur gibisin bize bakarken ne yaptık ki sana diyordu
İnanmıyorum beynelim ahaha öldüm şu an gülmekten
kız ben sana söylemedim mi tuhaf biriyim ben
Olsun hayatımm,ben mutlu olmanı istiyorum hep biliyorsun
kız dördünü şutladım (benimle mukayese edilmeyecek durumda olanları)
benimle eşit ve yüksek seviyedekilerle uzlaşmaya çağırıyorum ama tık yok
hadi hayırlı uğurlu olsun...ne olarak yapacak?sınıfı ne yani?kızlaarrr belli oldu ankara/ yenimahalle
hadi hayırlı uğurlu olsun...ne olarak yapacak?sınıfı ne yani?
çok iyi,rahat geçer askerliği o vakit....tez vakitte allah kavuştursun sizi...izmir-ankara gidip gelinmeyecek bi mesafe de değil...çok sevindim sizlerin adına...saol canım...ulaştırma olarak gitmişti şimdi teknik eleman olarak yapıcakmış.
çok iyi,rahat geçer askerliği o vakit....tez vakitte allah kavuştursun sizi...izmir-ankara gidip gelinmeyecek bi mesafe de değil...çok sevindim sizlerin adına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?