Ölümüne Geyik Topiği :-))

inanmıyorum ya çok sevindim zati seninle olunca kötü geçmesi muhtemel değildir ... hangisine gittiniz biliyonmu burada olsaydık bizde çiçekliye kahvaltıya gitcektikk oradan bauhouse açılmış yeni oraya gidelim diye düşünüyoduk ama işte çanakkaleye gidince yattı bizim planlar... bizim yerimize siz gitmişsiniz ne güzel hangisine gittiniz pinoya mı???

atlıhan diye bi yer....adına bakma gari,bi tene uyus yaşlı at var o kadar...olsun ama keçiler kuzular yerin adını telafi etti...

bugün bi arkadaşa gittim naptınız pazar günü dedim çiçekliye kahvaltıya gittik dedi ... vay be bu hafta amma taliplisi varmış çiçeklinin....

ama ööleymiş orası hakketten,sabah çabuk davranmazsan,yer bulmakta zorluk çekiyormuşsun...

haftasonu öyledir tabii biz haftaiçi gitmiştik arkadaşlarla sessiz sakin harikaydıı bayıldıım istanbuladkiler toplanıyomuş bizde çiçeklide izmir manisadakilerle buluşmamı ayralasakk

haftasonu öyledir tabii biz haftaiçi gitmiştik arkadaşlarla sessiz sakin harikaydıı bayıldıım istanbuladkiler toplanıyomuş bizde çiçeklide izmir manisadakilerle buluşmamı ayralasakk
minicik,sen,ben,tuğçe...ettik 4!var mı başka egeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…