çok güseldi kebelek yaaa......sabahtan kalktık gari,çiçekli köyüne onu kahvaltıya götürdüm,ordan da dediğim gibi izmire inmekti niyetim...eşim de izmire gideceğimize denize gidelim gari dedi,kendimi kuşadasında plajda buldum...:26:
dönerken de yol kenarında bi çöpşişçide durduk,aklında bulsun 'kasap osman'ın ayranı çok güsell...
atlıhan diye bi yer....adına bakma gari,bi tene uyus yaşlı at var o kadar...olsun ama keçiler kuzular yerin adını telafi etti...inanmıyorum ya çok sevindim zati seninle olunca kötü geçmesi muhtemel değildir ... hangisine gittiniz biliyonmu burada olsaydık bizde çiçekliye kahvaltıya gitcektikk oradan bauhouse açılmış yeni oraya gidelim diye düşünüyoduk ama işte çanakkaleye gidince yattı bizim planlar... bizim yerimize siz gitmişsiniz ne güzel hangisine gittiniz pinoya mı???
atlıhan diye bi yer....adına bakma gari,bi tene uyus yaşlı at var o kadar...olsun ama keçiler kuzular yerin adını telafi etti...
valla benim çok hoşuma gitti,açık yerde kahvaltı,kır çiçekleri sarmış her yanı filan...güseldi gari.çok güzel ama dimi o köyü görünce köyde yaşayasım geliyo tek eksiği denizz...
ama ööleymiş orası hakketten,sabah çabuk davranmazsan,yer bulmakta zorluk çekiyormuşsun...bugün bi arkadaşa gittim naptınız pazar günü dedim çiçekliye kahvaltıya gittik dedi ... vay be bu hafta amma taliplisi varmış çiçeklinin....
ama ööleymiş orası hakketten,sabah çabuk davranmazsan,yer bulmakta zorluk çekiyormuşsun...
minicik,sen,ben,tuğçe...ettik 4!var mı başka egeli?haftasonu öyledir tabii biz haftaiçi gitmiştik arkadaşlarla sessiz sakin harikaydıı bayıldıım istanbuladkiler toplanıyomuş bizde çiçeklide izmir manisadakilerle buluşmamı ayralasakk
minicik,sen,ben,tuğçe...ettik 4!var mı başka egeli?
mandalina sakaryada diye biliyom,hevuk,burcu,beynel ve hayat istanbul,kriptik-can da altınoluk...bu kadarız galiba...bu kadarcıkmıyız enemmm ben daha fazlayızdır gibi geliyoduuu
evek...bi de o var...:44:hani koşarak da gidilcek bi yer değil ki!tek sorun ben oraya nası gelcemmmm:26:
haftasonu öyledir tabii biz haftaiçi gitmiştik arkadaşlarla sessiz sakin harikaydıı bayıldıım istanbuladkiler toplanıyomuş bizde çiçeklide izmir manisadakilerle buluşmamı ayralasakk
evek...bi de o var...:44:hani koşarak da gidilcek bi yer değil ki!
yok kebelek,bu iş yaş gibi....
kıs hayallerimi depreştirme genem....daha merkezi bir yer bulmak gerek flockem malesef hayallerimiz emekliliğimizde kuracağımız pansiyona mı kaldı şincikk
daha merkezi bir yer bulmak gerek flockem malesef hayallerimiz emekliliğimizde kuracağımız pansiyona mı kaldı şincikk
kıs hayallerimi depreştirme genem....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?