Ölümüne Geyik Topiği :-))

minik gözün aydın canım allah sağlıkla kavuştursun eşinle

yok ben sandalla denize açılıp çeşitli yaratıklarla döncem,balık midye ahtapot...yok neydi*kalamar filan işte...mangaldan kelebek sorumlu...

eveeet yemekleri ben yapcem ama bulaşık yıkamıcam öle anlaşmıştıkkkk bak işime gelenleri nasıl hatırlıyooommmm

iyi gheceler kızlar öyle bir geçer zamanki maffetti eşimle beni gerçi o uyuya kaldı sonu gelmeden

bensiz piknik kambersiz düğün olmaz bende salata köfte yaparım..:86::86::86::86:

çengelköy...............

yaaa inanmıyorumm ben seni tanımak istiyorum walla bakkk bu nasıl birşey bendeeeeee tek hayalliiimm çengelköyde yaşamak hastayım ben çengelköye

sen neden seviyon çengelköyü bakemm ben varya pazarda bile salatalık alırken çengelköy salatalığı arayıp buluyom bi adam var getiriyo hep ondan alıyomm

size çok alakasız bir soru istanbulda yaşasaydınız hangi semtte yaşamak isterdiniz...
bende beylerbeyi..çengel köy...kanlıca...olabilir....ortaköy çok güzel avrupa yakasında kumpir ...kokareç süper kozmopolit ve nezih...

çengelköy,tarifsiz bir güzellikte benim için...hele ki süper babanın kahvesinde oturup ordan denizi seyretmek başlı başına şiir gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…