yok ben sandalla denize açılıp çeşitli yaratıklarla döncem,balık midye ahtapot...yok neydi*kalamar filan işte...mangaldan kelebek sorumlu...tamam canım. sen mangal yakcan ya nasılsa ordan tırtıklarım senin közlerden
boşver,zaten hayvan hiç yaşamadı,hem yaşasa 25 yıl sonna onun bekçiliğinden şüphe ederim!yeni bi isim bulalım.tipini de unuttum zaten...
çengelköy...............size çok alakasız bir soru istanbulda yaşasaydınız hangi semtte yaşamak isterdiniz...
minik gözün aydın canım allah sağlıkla kavuştursun eşinle
yok ben sandalla denize açılıp çeşitli yaratıklarla döncem,balık midye ahtapot...yok neydi*kalamar filan işte...mangaldan kelebek sorumlu...
eveeet yemekleri ben yapcem ama bulaşık yıkamıcam öle anlaşmıştıkkkk bak işime gelenleri nasıl hatırlıyooommmm
heee doğru bak,bulaşıktan kim sorumlu olcek?süslü plastik tabak çanak mı alsak?kullan at misali?eveeet yemekleri ben yapcem ama bulaşık yıkamıcam öle anlaşmıştıkkkk bak işime gelenleri nasıl hatırlıyooommmm
iyi ghecelerkızlar öyle bir geçer zamanki maffetti eşimle beni gerçi o uyuya kaldı sonu gelmeden
yok kıs,bulaşıkçımız eksik.niyeyse kimse o görevi üstüne almak istemiyo,biz de zorlamıyos kimseyi...anlaşılan sen de istemiyon...gerçi şimdi siz bulaşıkları da kumla közle mözle yıka derseniz o işte yaşş yanii
çengelköy...............
yok kıs,bulaşıkçımız eksik.niyeyse kimse o görevi üstüne almak istemiyo,biz de zorlamıyos kimseyi...anlaşılan sen de istemiyon...
olur valla...ya da sen ayran yap gari...köpüklü köpüklü ii gider sıcakta...bensiz piknik kambersiz düğün olmaz bende salata köfte yaparım..:86::86::86::86:
bende beylerbeyi..çengel köy...kanlıca...olabilir....ortaköy çok güzel avrupa yakasında kumpir ...kokareç süper kozmopolit ve nezih...size çok alakasız bir soru istanbulda yaşasaydınız hangi semtte yaşamak isterdiniz...
gerçi şimdi siz bulaşıkları da kumla közle mözle yıka derseniz o işte yaşş yanii
çengelköy,tarifsiz bir güzellikte benim için...hele ki süper babanın kahvesinde oturup ordan denizi seyretmek başlı başına şiir gibi...yaaa inanmıyorumm ben seni tanımak istiyorum walla bakkk bu nasıl birşey bendeeeeee tek hayalliiimm çengelköyde yaşamak hastayım ben çengelköye
sen neden seviyon çengelköyü bakemm ben varya pazarda bile salatalık alırken çengelköy salatalığı arayıp buluyom bi adam var getiriyo hep ondan alıyomm
bizimle pikniğe gidenler bana bayılır ben örtü sü tüm techisatına kadar tam takım giderim çay kahve ...ben alırım valla ... ama cifsiz deterjansız yıkamam haa. tam teçhizat isterim ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?