Ölümüne Geyik Topiği :-))

sabah 8 den beri yemek yapıyorum kızlar. adam seviniyodu kilo verdim diye ben kararlıyım şişiricem gene :)

olur,ben bi yetimhaneye fırlayayım,elimde cımbızla ilk tıfılı yoliim....

kıme bu devırde annem yıllar once teyzeme kefıl olmustu bı alış verişi için teyzem odemedı annem sınır oldu gercı komik bişeydı şemsiyemiydi tabak mıydı ole bısey

yargılayan tutum daha doğrusu kendin ettin saflık yaptın diyen tutum

kefil olduğun kişi noldu???

dişlerini gösteren hakedene hakkını vermek isteyen tutum

mustafa ali gibi hissettim kendimi

memleket istanbul benim gari....akdenize inecem tatilde.antalya ve civarlarını kolaçan etcem.üs bölgesi olarak kayınvalidemleri kullancas,iletişim dairesi olarak da eltimi düşünüyom,didim ya onda net var...
floke bizim içinde eğlenin bronzlaş iyice

kıme bu devırde annem yıllar once teyzeme kefıl olmustu bı alış verişi için teyzem odemedı annem sınır oldu gercı komik bişeydı şemsiyemiydi tabak mıydı ole bısey
burcu teyzen ayıp etmiş...

adını değiştirip mustafa ali mi yapsakkkk yada filozof mandalinaa

kepeleğim yok be canım bende nerde filozofluk en nefret ettiğim ders felseydi öss de hiç okumadan boş geçtim okul hayatımda devamsızlığım hep o dersteydi veee yıllar sonra başımdan geçen bir olay felsefik düşünen yada yan dallarıyla ilgi olanlar antipatimi kazanır hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…