- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
enemmm ne rahatım ne gorumcem var nede eltımmmm
hakketten,ikimiz de aynı aşkla bağlıyıs eltilerimize....
kıs eline düştüm bu uyuzun....tatilde nete ihtiyacım var,tek nette onda....
olur,ben bi yetimhaneye fırlayayım,elimde cımbızla ilk tıfılı yoliim....flocke burcu yarım tarif verdi bir baş sarımsak ile bir baş soğanı zeytinyağında ezerek mırç yap içine yedi tükkan sürpüntüsü ile 70 yetim kılı ekle karıştırarak 5 gün kaynat sonrasını midesi bulanan okumasın okurda midesi bulanırsa günah benden gitti kurbağa bacağı timsah damağı ve fare kulağınıda ekleyip sabun kalıbında fırınla eltine sabun diye yuttur pervane olur etrafında bak
bazen sırf bu yüzden tek çocuk olmak güzel olurdu diyom ama yinede kardeşin yerini kimse tutmaz gibide geliyooo
tek çocuk degıl kardesı var ama kucuk dahaaa aslında bı kardesı daha vardı ama rahmetlı oldu
neden icralık oldun beynel kredi kartımı
sarımsak dişlerini uyurken burnuna soksam daha etkili olmaz mı?hepimiz kurtuluruz ondan.....
dayı mı??? ben mi diyecem bunu???uyuz denirmi hiç csnım '' dayı '' diceksin
olur,ben bi yetimhaneye fırlayayım,elimde cımbızla ilk tıfılı yoliim....
salaklık yapıp kefil oluştum
bazen sırf bu yüzden tek çocuk olmak güzel olurdu diyom ama yinede kardeşin yerini kimse tutmaz gibide geliyooo
tek çocuk degıl kardesı var ama kucuk dahaaa aslında bı kardesı daha vardı ama rahmetlı oldu
allah rahmet eylesinn
benim eşiminde iki kardeşi vefat etmiş düşünsene iki eltim daha olacaktııı:44:
salaklık yapıp kefil oluştum
allah rahmet eylesinn
benim eşiminde iki kardeşi vefat etmiş düşünsene iki eltim daha olacaktııı:44:
saol canımm
kefil olduğun kişi noldu???salaklık yapıp kefil oluştum
kıme bu devırde annem yıllar once teyzeme kefıl olmustu bı alış verişi için teyzem odemedı annem sınır oldu gercı komik bişeydı şemsiyemiydi tabak mıydı ole bısey
kefil olduğun kişi noldu???
tükkanımdan eleman mı kaçırıyon sen bakem????
yargılayan tutum daha doğrusu kendin ettin saflık yaptın diyen tutum
dişlerini gösteren hakedene hakkını vermek isteyen tutum
mustafa ali gibi hissettim kendimi
floke bizim içinde eğlenin bronzlaş iyicememleket istanbul benim gari....akdenize inecem tatilde.antalya ve civarlarını kolaçan etcem.üs bölgesi olarak kayınvalidemleri kullancas,iletişim dairesi olarak da eltimi düşünüyom,didim ya onda net var...
burcu teyzen ayıp etmiş...kıme bu devırde annem yıllar once teyzeme kefıl olmustu bı alış verişi için teyzem odemedı annem sınır oldu gercı komik bişeydı şemsiyemiydi tabak mıydı ole bısey
adını değiştirip mustafa ali mi yapsakkkk yada filozof mandalinaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?