ben sevardim felsefeyi felsefe diyince hep nihat aklıma geliyo yav
sene o vakit 1453,ne tank var ne uçak...hepsi el yapımı şeylerle savaşmak zorunda...kurmayları girdi fatihin odasına dedi ki 'abi,bu gavurlar halici kapatmış ne edek?vazgeç sen bu sevdadan,bırak konstantinopoli onların olsun...' fatih pek kızdı 'bi get lan,insan vazgeçer mi bu sevdadan?al sırtına kayıkları karadan taşı o vakit...deyyus vazgeççekmişim bi de!'gelde gülme flocke senden öğretmen olurmuş hee
ben sevardim felsefeyi felsefe diyince hep nihat aklıma geliyo yav
gelde gülme flocke senden öğretmen olurmuş hee
ayy kepelek var öyle gerizekalılar aferdersin ama bir tane bende vardı
benimle yarışırdı ben hem çalıştım hem okudum hem yanlız yaşadım hemde okula uzak bir yerde oturuyordum bu kız istanbullu okulun dibinde yurtta sadece okula gidip geliyor çalışmıyor benden düşük not alınca sanki kızın anasını vurdum öyle bakardı bana konuşmazdı benimle defterini notlarını fotokopi için istesem banane vermem benden yüksek not alamazsın benim notlarımla derdi
evet sonra dereye geçmeyi unutma
ne kadar beynel
evet şu sözü gcıklakin herkeze verilecek bir cevabım var ancak lafa bakarım lafmı diye adama bakarım adammı diye..ben bu sözü bir yerden hatırlıyorum sanki:44:aynı nihatmı acaba derken coco nihattan söz ettiğini hatırladım
konuya balıklama dalarak bende matematikten hiç ama hiç hoşlaşmammmmm
evet şu sözü gcıklakin herkeze verilecek bir cevabım var ancak lafa bakarım lafmı diye adama bakarım adammı diye..ben bu sözü bir yerden hatırlıyorum sanki:44:
enem enem enem....geçmiş olsun beynel-can....10 milyar
umarım ülkemize onun tembihlediği gibi bakmışızdır,kızmasın bize....ya nihatı hava alanında nası karşılamışlar ama sanki savaştan dönüyooo
umarım ülkemize onun tembihlediği gibi bakmışızdır,kızmasın bize....
dün ben masada dolma sarıyorum haberlerde nihat yurda geldi falan diyo eşime dedim bak nihat dönmüş...çok lazımdı diyoya nihatı hava alanında nası karşılamışlar ama sanki savaştan dönüyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?