Ölümüne Geyik Topiği :-))

hayrola çocuklara noldu???

birinin başı birinin karnı ağrıdı.. dışarıya çıkalım dedik ya hemen problem ne olsun ... ufaklık istifra etti rahatladı büyüğede şurup verdim ılık bi banyo uyuttum iiyiz şimdi çok şükür...

geçmiş olsun...burnunuzdan geldi desene...salgın filan olmasın genem?

trt1 de kara şimşek var eşim onu seyrediyoo ayy ne komik geliyo şincik ama o senelerde nasıl pür dikkat seyrediyodukkk

trt1 de kara şimşek var eşim onu seyrediyoo ayy ne komik geliyo şincik ama o senelerde nasıl pür dikkat seyrediyodukkk
ay geçen biz de takıldık ona,nostalji yaptık accuk.eşime çok güldüm hatta diyor ki:'ne berbat bi oyuncu,genelde dizi kahramanları hep idol olur millet onu taklit eder.bunu ise kimse taklit etmedi,onun yerine herkes arabasını taklit etti!'çitten doğru!

bir de o dönem çocuktum fark etmemiştim de,geçen yetişkin gözüyle inceleyince dikkatimi çekti:adamın saçları bigudi ile sarılmış,bir de pembe ruj sürmüşler renk katmak için...

kelebeğim çıkmam gerek....bunun geyiğini bi ara devam ettirelim ama olur mu?iyi geceler diliyorum...

kelebeğim çıkmam gerek....bunun geyiğini bi ara devam ettirelim ama olur mu?iyi geceler diliyorum...

canımm eşim laptopuma el koydu cevap veremedim sana kusura bakma evet mutlaka nostalji dizi ve filmler geyiği yapmalıyız seninle.... sabırsızlıkla bekliyorummm... grşrz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…