ne var ne yok kuzum
iiyiyim hayatcım aslında dünden beri kötü olmuştum cry biraz rahatlattı içimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne var ne yok kuzum
çünkü pastanın en büyük kısmını onlar alıyorlar da o yüzden,bizi de mutlu etmek için parmaklarına bi kıdım krema sürüp bize uzatıyorlar...biz de inanılmaz karda sanıyos kendimizi.olan da yatırımcıya oluyo,o boş tabakları toplayıp 'niye ben?' sorusunu soruyo....haklısın ama bununda başka ülkeler tarafından yapılması daha doğrusu başkalarının yönlendirmesi daha acı
hangisiydiki o kesin olay bir konudur ben kaçırdım
kebeleğimmmmmmmmmmm.......tünaydııınnn kızlaarrr nabersinizzz
tükkanımdan eleman mı kaçırıyon sen bakem????kizlar, buyrun benimde topigime, anketide tiklayin zamaniniz varsa...
bi konu actim, bekliyorum fikirlerinizi, deneyimlerinizi... Çocukta yaparım kariyerde yaparım diyenler, var mı ??? adli topige
yok canım eşim emlakçı beim setifikam var eşime sorucam sana özelden yazarım tamam..ama emlak işlerini çok iyi biliyorum örn mütahitten kendin alırkende kazıklanabilirsin güvenilir bir emlakçı mütahitten bile 5 milyar daha ucuza alabilir sana evi ve tüm kredi işlerini yürütür sen imza atarsın sadece...
çünkü pastanın en büyük kısmını onlar alıyorlar da o yüzden,bizi de mutlu etmek için parmaklarına bi kıdım krema sürüp bize uzatıyorlar...biz de inanılmaz karda sanıyos kendimizi.olan da yatırımcıya oluyo,o boş tabakları toplayıp 'niye ben?' sorusunu soruyo....neysa....politik işler bunlar,kurcalamamak lazım....
konu ilişkiler/duygular bölümündeydi gari...inanmıyorum benim de başıma geldi...gibi bi başlığı vardı sanırsam.yazmadan önce 1-2beğenim vardı.bi bakiim hele,tümden kaldırmadıysalar orda durur...
10-12 gün kadar bişey kaldı,sonnam gaçıyom ben de....ağustos sonnara kadar yokumdur herhal...eeeeeeeeee flockem tatil nezaman
kebeleğimmmmmmmmmmm.......![]()
10-12 gün kadar bişey kaldı,sonnam gaçıyom ben de....ağustos sonnara kadar yokumdur herhal...
eltime zeytindalı uzatcam,onda net var....neeeeeee diyon sen yaa ağustos sonumu sonra bayram da girer araya abowwww özlerim kız ben seniiiii:84::84::84:
10-12 gün kadar bişey kaldı,sonnam gaçıyom ben de....ağustos sonnara kadar yokumdur herhal...
eltime zeytindalı uzatcam,onda net var....![]()
eltime zeytindalı uzatcam,onda net var....![]()