• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

haklısın ama bununda başka ülkeler tarafından yapılması daha doğrusu başkalarının yönlendirmesi daha acı

hangisiydiki o kesin olay bir konudur ben kaçırdım
çünkü pastanın en büyük kısmını onlar alıyorlar da o yüzden,bizi de mutlu etmek için parmaklarına bi kıdım krema sürüp bize uzatıyorlar...biz de inanılmaz karda sanıyos kendimizi.olan da yatırımcıya oluyo,o boş tabakları toplayıp 'niye ben?' sorusunu soruyo....:52:neysa....politik işler bunlar,kurcalamamak lazım....
konu ilişkiler/duygular bölümündeydi gari...inanmıyorum benim de başıma geldi...gibi bi başlığı vardı sanırsam.yazmadan önce 1-2beğenim vardı.bi bakiim hele,tümden kaldırmadıysalar orda durur...

kizlar, buyrun benimde topigime, anketide tiklayin zamaniniz varsa...
bi konu actim, bekliyorum fikirlerinizi, deneyimlerinizi... Çocukta yaparım kariyerde yaparım diyenler, var mı ??? adli topige

kizlar, buyrun benimde topigime, anketide tiklayin zamaniniz varsa...
bi konu actim, bekliyorum fikirlerinizi, deneyimlerinizi... Çocukta yaparım kariyerde yaparım diyenler, var mı ??? adli topige
tükkanımdan eleman mı kaçırıyon sen bakem????

yok canım eşim emlakçı beim setifikam var eşime sorucam sana özelden yazarım tamam..ama emlak işlerini çok iyi biliyorum örn mütahitten kendin alırkende kazıklanabilirsin güvenilir bir emlakçı mütahitten bile 5 milyar daha ucuza alabilir sana evi ve tüm kredi işlerini yürütür sen imza atarsın sadece...

evet haklısın zaten ilk emlakçıları dolaştım kanki oldum çoğuyla ama bizim ilin esnafımıdır insanımıdır biraz farklı cry tamam iyilerde vardı ama ya evleri hoşuma gitmedi ya başka birşey nasip diyorum mesala hemen hemen 3 daire yi hemde merkezin ortasında şuan aldığım tek daireden daha uyguna bulan emlakçıydı ama banka eksperi yan çizdi olmadı

tamam canım haberleşiriz özelden

çünkü pastanın en büyük kısmını onlar alıyorlar da o yüzden,bizi de mutlu etmek için parmaklarına bi kıdım krema sürüp bize uzatıyorlar...biz de inanılmaz karda sanıyos kendimizi.olan da yatırımcıya oluyo,o boş tabakları toplayıp 'niye ben?' sorusunu soruyo....:52:neysa....politik işler bunlar,kurcalamamak lazım....
konu ilişkiler/duygular bölümündeydi gari...inanmıyorum benim de başıma geldi...gibi bi başlığı vardı sanırsam.yazmadan önce 1-2beğenim vardı.bi bakiim hele,tümden kaldırmadıysalar orda durur...

duruyorsa bakayım bende

bi yerden çıkarken kapıyı sert çarpma,geri dönmek icab eder derdi annem...kaşığa kırmızı fiyonk mu bağlasam'al elticim at bunu başıma ödeşelim!'desem kabul eder mi acep:26:

Back
X