Ölümünü izledim ..

Amin ,teşekkür ederim.
Çooookkkk güzel bir babaydı gerçekten ..keşke o günleri tekrar yaşama şansım olsaydı ..Babam 25 yıldır kahveye gitmiyordu ,bana dedi ki "bizi kovalayacak biri kalmadı ama bir kahve kaçamağı yapalım mı " olur dedim gülerek, o da güldü ..çünkü yardımsız ayağa kalkamıyordu bunları söylerken ..

çok şanslısınız.
çok güzel bir çocukluk yasamissinizdir eminim.yetiskin olunca bile koruyup kollayan bir babaniz olmuş.
sevgisi kadar acisıda büyük tabiki.
hiç geçmeyecek hiç unutmayacaksiniz
ama hafifleyecek.
keşke yaşanmasaydı dediğiniz güzel anilariniz en büyük teselliniz olacak.
sabırlar diliyorum size ve tüm sevdiklerine.
umarım en kisa sürede aciniz bir nebze hafifler.

Basın sağolsun canım Allah sabır versin bende babamı çok küçük yaşta kaybettim çok fazla anımız yok diyebilirim ama çok özlüyorum ateş düştüğü yeri yakiyo bu günler gececek elbet sabret hayat herşeye rağmen devam ediyor

Ne kadar sansli bir insansinizki babaniz ile ilgili ne gzuel anilariniz var.. herkes sizin kadar sansli olamiyor maalesef..hepimiz eninde sonunda p son nefesi tadacagiz ve topragin altina girecegiz..cok fazla uzmeyin kendinizi olum Allahin emri..Basiniz sagolsun

Canımmmmm içimden bişey koptu başın sağolsun tatlım ya
Sözün bittiği yer

Çok fazla anımız var ..hergün birini yazsam yine bitmez ..o anılar şuan boğuyor beni ..

Dün gece rüyamda gördüm ..daha doğrusu sadece sesini duydum ..Çok görmek istedim yüzünü ,göremedim !

Allah sana da sabırlar versin ..

Çok teşekkür ederim ..

Allah sabırlar versin ..Çok zor şeyler yaşamışsın ..cennette bulusursunuz insallah ..

Ben de babamin yanındaydım .çocuklarımı görmek üzere yaşadığım yere geldim .sadece birgün ...aradılar koştum ..beni görünce gözlerini açtı ve yüzüme tebessümle uzun uzun bakti ..ondan sonra bir daha açmadı gözünü ..veda edene kadar göremedim güzel gözlerini ..

Amin ,teşekkür ederim .

O miras dediğiniz acıtıyor en çok da ..
Emin ol alışırsın bu dünya da insanoğlu her acıya alışıyor fitratimiz böyle. Şu an açın çok çok taze içine kapanma sakın acını paylaş ki bir nebze rahatlayasın unutma şimdi acıtabilir ama sonra gülerek hatırlayacaksın..

Amin ,teşekkür ederim. Söyledikleriniz doğru fakat şuan ben bunlari anlayacak durumda değilim ..iç dökmek için yazdım ..kimseyle konuşamıyorum, yanımda kimseyi istemiyorum .hele biri bana bakacak olursa kıyameti kopariyorum. .ziyaretime gelenlere kapıyı açmıyorum ..sadece babamı düşünmek ,yalnız kalmak istiyorum ..aklımdan da çıkmıyor zaten ..extra bir çabaya gerek yok ..

Size de Allah sabır versin ..cennette bulusursunuz insallah ..

Amin ,teşekkür ederim. .

Ben şuan inkar aşamasındayım ama gördüklerimi de unutmuyorum ..Çok karışık bir durum ..veda edemeseydim sanırım daha içinden çıkılmaz bir durumda olurdum ..

Allah sabırlar versin ,cennette buluşursunuz insallah ..

Amin,cümlemize inşallah..
Çok çok acı ama insanoğlu herşeye alışıyor,gülüyorda oynuyorda,ama zaman gerekiyor,sizde metanetli olun,hepimizin gideceği yer orası,mekanı cennet olsun inşallah.

7 buçuk sene oldu..
Ben babamı gördüğümde yüzü şiş beyazlar içindeydi.
O yakışıklı adam işte böyle gitti.

Bu kadar güzel anılarım yok üstelik babama hayattayken sevgimi bile açık açık gösterememis biriyim.
Pismanliklarim çok fazla..

Siz bu açıdan sanslisiniz ne mutlu.

Allah rahmet eylesin.
Hayat devam ediyor.

Ben 2010 benden babamı aldı yerine beni mutlu edecek ne verebilir demiştim..
Sanki hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktı.

Yiyoruz da içiyoruz da gülüyoruz da kardeşim.
Düzen böyle. .

Başınız sağolsun.
Dualarda buluşacagiz.

Çok zor ! Durumun farkindaymissin ,başına geleceklerden haberin varmış ..ben öyle değildim ..herkes babamın yanından uzaklaştırmaya çalıştı beni ama ben son nefesine kadar elini bırakmadım .iyileseceksin, aç gözünü ,bana bak ,sensiz ne yaparım ,bırakma dedim ..hiriltisinin geçmesini bekledim .günlerce uyumadığım için çok yorulmuştum, bir 10 dk odama çıkayım ,uyuya kalırsam beni uyandırın dedim .keşke cikmasaydim da alt katta yakın bir yerlerde dinleseydim. Yarım saat uyumuşum. Geldiler yanıma ,babanın hiriltisi geçti ,gel bi bakalım ,dediler ..yataktan nasıl sevinçle zipladigimi anlatamam .o merdivenleri üçer beşer koşa koşa indim .bi baktım gerçekten hırıltı yok ..gülümsedim, hadi baba konuş benimle dedim .ayak ucundaydim. .olanlari farkedemedim. .karnını kontrol ediyordum gözlerimle ..sallanmiyor, bir de hafif ses çıktı ağzından ..tamam dedim ,babam beni bırakmayacak ..meğer can veriyormuş ,elini tuttum ,oysaki sadece yarım saat bırakmıştım. .yüzünü kapattılar, önce anlamadım, bu insanlar napıyor diye biraz baktım ..sonra çığlıklarım bütün evi inletti. .bırakmıştı beni ..iyi olacağım diye yalan söylemişti ..Çok kızgınım ...

Allah sabırlar versin sana da ..cennette bulusursunuz insallah ..

Teşekkür ederim. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…