Ölümünü izledim ..

Basınız sağolsun,sizi cok iyi anlıyorum bende 2.5 ay önce annemi kaybettim
Maalesef bu acının tarifi,tesellisi yok acinizi yaşayıp zamana bırakın
Allah babaniza rahmet eylesin,geride kalan acılı yüreklere dayanma gücü versin.

babam annem kardeslerim kızım benim dokunulmaz alanım onlari kaybetme düşüncesi bile beni mahvetmeye yeterken yerinizde olmayi kaldirabilir miydim diye hayal edeyim dedim ama onu bile yaoicak güç bulamadim rabbim sabir versin cok zor

İlk defa kk da birileriyle konuşuyorum ..çevremdeki insanlarla konuşmayı reddediyorum. Kimse yanıma yaklasamiyor. .eşime de tembihliyorum, sakın 10 metreden fazla yaklasmasinlar, konuşmasınlar, bakmasınlar ,diye ..sanırım psikolojim çok bozuldu ..insani ilişkilerim çok iyiydi halbuki ..sevilen ,aranan bir insandım ..şimdiki halime bakıyorum da mağaradaki ayılar bile benden daha medenidir ..

Amin ,teşekkür ederim .

Doğru söylüyorsunuz, biraz ferahlayinca kaldığımız yerden devam ediyoruz ..yalnız yarım kalıyoruz ..biliyorum ben de iyilesecegim ama hiçbir zaman eski ben olmayacağım .çok kayıp verdim .son iki tanesi çok canımı yaktı ..evlat acısı bile yaşadım daha 22 yaşındaydım. .şimdi herşeyim eksik ..

Allah sabır versin size de ..cennette buluşursunuz insallah ..bu dünyada yaşayamadığıniz her ne varsa orda yaşarsınız. .

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin. Ben önce annemi bir kaç ay sonra da babamı kaybettim. O sabah salona girdiğinde "annen oturuyor görmüyor musun" dedi. Bir kaç saat sonra da gülerek kafasını duvara dayadı. Şok olmuştuk. Hemen hastaneye kaldırdık 2 gün sonra vefat etti. Daha birinin şokunu atamamışken babam da bizi terketmişti. Dımdızlak kalmıştım. 3 yıl geçti o Ateş hala aynı şekilde yanar içimde.

Topraga verilirken kadinlari almiyorlar.Erkekler oluyor tek.Beni kimse dinlemezdi ki
Cok canim sikilmisti buna resmen ayirarak kotuluk yapmislar gibi gelmisti.Babam yani.
Bir de eve donunce hemen yangindan mal kacirir gibi esyalarini vermislerdi. Adetten ya.Verilmeliymis..Ona daha hazir degildim ki..Dinlemediler yine..Bir iki giysisini zor kacirmistim.Sonra ablam yine vermis bir kasketini birakmis...;(
Ablam bile acimi paylasmazsa...

Başınız sagolsun.. Bende cok doluyum şuan, ne zaman patlarim bilmiyorum.. Herhalde eve döndügumde patlarim.. Annem ve babam gildeyim yurt dısindalar.. Babam bundan 6 sene önce A L S hastaligina yakalandi.. Sade sol eli aktif diger taraflari calismiyor artik.. Sol elide seneye calisirmi bilemem artik.. Konun başligi gibi, ölümunu izliyoruz.. Duygularim karman karışık..

Öyle düşünme canım insanları boşver ama en azından eşini uzak tutma evlilik ahdinde bile iyi günde kötü günde diyor sana herkesten en yakın o varsın kimse olmasın tek desteğin eşin olsun sen kendine zaman tanı inan bütün ilişkilerin normallesir kendini öyle tanımlama çünkü sen güçlü bir adamın sevgi dolu bir adamın kızıymışsın canım yeter ki sabret Allaha sığın babanın varlığı hep yanında olacaktır

Kavuşmayı beklediğim o kadar çok insan var ki ..sabirsizligim, acım bu yüzden ..Allah da beni böyle sınıyor sanırım ..Çok kayıp verdim ..

Şuan gözlerimden yaşlar süzülüyor konuyu keşke okumasaydım. Bende gecen yıl babamı kanserden kaybettim ve son günlerinde son nefesini verirkende yanındaydım. Ailecek son gunleri son zamanları olduğunu biliyorduk ve babam cok büyük acılar çekiyordu artık daha fazla acı çekmesin diye dua etmeye başlamıştık birdaha görüşmeyeceğimizi kokusunu hissedemeyecegimizi bildiğimiz halde.. Yaşamayan gerçekten anlayamaz Allah size ve ailenize sabır versin. Babama da babanıza da Allah rahmet eylesin inşallah cennette buluşursunuz.

Seni cok iyi anliyorum. Aksamdan konustugum babamin sabaha olum haberini aldim 3 ay olacak nerdeyse. Ustelik hic hastada degildi. Tek nefeste can verdi babam.Hic ummadigimiz bir anda. Hayatimizin sokunu yasadik.Hala alisamadik zaten.Inanmiyoruz. Kapidan giricek diye gozum hep kapida.Ayni hisleri yasadim kimseyle gorusmedim herkese kizdim kustum bagirdim. Nasil gecicek nasil alisiriz bilmiyorum ama hep dua yollarim ruhuna onu unutmadigimi hissettirmek icin.Bazen gelir ruyama yeter artik uzulme der.Bazende sessizce gozlerime bakar.Ruyada gormek iyi geliyor.Ondan haber aliyorum sanki. Sende ondan duani eksik etme. Mekani cennet olsun. Kalanlara sabir ve uzun omur versin.

Amin çok teşekkür ederim .

Çok üzgünüm adınıza :/ bu da kaybetmek gibi birşey ,yarattığı boşluk çok acı ..keşke herkes baba olabilse ..bazılarının sadece adı baba ..kendi babama baktığımda var mı acaba böyleleri diyorum ..anlatıyorsunuz şaşırıyorum. .bunlar babalık duygusundan muaf , hayal katili canlılar ..Allah uzak etsin ..özlemeyin öyle babayı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…