Ölümünü izledim ..

Babanla tekrar kavuşup en güzel ayçiçeği bahçelerinde koşmaniz çokta uzak değil..Bu dünya ebedi değil.Bu dünya bizim sevgilerimizin sigdirabilecegi uzun upuzun bı yer değil..babanizi sizden önce tanıyan ve onu yoktan var eden Allahtir.babaniz onun herşeyden önce onun kuludur.O babanizi yanına aldı en emniyetli yerde.ve Allah'a sabır ve sukurle karşılık verirseniz en güzel şekilde babanizla kavuşursunuz insallah.merak etmeyiniz..Üzülmeyiniz..Ümitsizliğe kapilmayiniz.kavusacagiz hepimiz sevdiklerimize

Allah rahmet eylesin babacığına. Ne güzel anılar biriktirmişsiniz baba kız. Zaman alışmayı öğretecek sana. Özleme çare yok. Keşke bende babamla güzel şeyler yaşayabilseydim. O hayatta. Ama bize yabancı. 20 sene önce Arkasına bile bakmadan gitmeyi tercih etti. Çocuklarımın anne senin baban nerede? Öldü mü? Neden gelmiyor? Kime benziyor? Soruları ile başbaşa bıraktı beni, bizi. Keşke böyle olmasaydı. Keşke babam hayatım boyunca boğazımda ki bi yumruk olarak kalmasaydı. Keşke yaşadığım kötü anılarım da ki başrol o olmasaydı. Keşke, saçlarımda ellerinin dolaştığını bi kez hissedebilseydim. Ya da dolu dolu kızım dediğini duysaydım. Kızlar en çok babalarına aşık olurmuş ya hani, keşke beni kendinden mahrum etmeseydi. Gelin olduğumda, yanımda ki boşluğun sebebi olmasaydı, küçük erkek kardeşimin bize karşı baba rolu üstlenmek zorunda hissetmesinin ağırlığını yüklemeseydi ona. Öyle zor ki hayatta olduğunu bilip de, yoksa görsen tanımayacak kadar yabancılaşmış olmak.. Ölüm hepimiz için. Zor elbet.çok zor geride kalmak. . Ama Baba denilince aklınıza gelecek, yüreğinize dokunacak şeylerin hep iç ferahlatıcı olması inanın çok büyük şans.

Benimle aynı acıyı yasayan ne kadar cok insan varmış kk da..halbuki yaşarken bunları görmüyor insan ..

Çok zor gerçekten ..ben kimseyle konuşamadığım için buraya yazdım .içimi dökeyim de taşmayayim diye .. insanlar bana zombi gibi geliyor ..iletişim kurmaktan kaçınıyorum. .yemek göresim yok ..hep babamın severek yediği şeyler geliyo önüme ..hiçbirini istemiyorum ..sevmediklerini de ..

Allah sabırlar versin ..cennette bulusursunuz insallah ..

Allahım açını hafiflersin,sabrını versin inşallah.babanizada gani gani rahmet diliyorum tek yaratıcıdan.her canlı bir gün ölümü tadacaktır,ayetini tekrarla ve Allah a şükret canim.Allaha sıralı ölüm için şükret.ya baban senin cansız bedenini görseydi.. ..bunlari düşün ve güçlü olmaya calis

Babaniz sizi böyle görse ne hissederdi? Siz x in kizisiniz. Siz dogunca, büyüdügünüzü görmek istedi , evlendiginizi, sizin kendinize yetebildiginizi. Size harika bir cocukluk verdi. Sizi hep güclü ve mutlu görmek istedi. Sizi görüyor bence ya da görmüs kadar hisleriizi biliyor bence. Cok sükür ki harika bir babaniz var. Evet var. Nerde olursa olsun ona yüksek sesle seslenmeseniz de dualariniz da ic sesinizde ona baba diyorsunuz. Onu kaybetmediniz. O bu dünyadan göctü ama hala sizin babaniz. Onun sizi güclü görmek istedigi gibi sabirli olun. Allah babaniza gani gani rahmet eylesin. Sabrinizi arttirsin insallah.

Canimmm ben Sibel basın sağolsun çok uzuldummmmm kuzummm ne haldesin çok iyi anlıyorum seni bir ayda iki sefer çok ağır oldu canım biliyorum çok üzüldüm inancı dicek bişey bulamıyorum

Çok zor , allah yardımcın olsun,cennette buluşun insallah ..

Kadınları neden almiyorlarmis ?! Ben babamın her anında yanındaydım ..yolumu kesenin kafasını kıracak durumdaydim, kimse önümde duramazdı. .

Babalar kimseye benzemez ! Günümüz erkekleri halt yesin ..

Amin ,teşekkür ederim.

Bugün hissizleştim. .ağlıyorum ama yattığım yerde ..bağırıp çağırmıyorum ..doktorum yurt dışında ..dönmesini bekliyoruz, eşim çok korkuyor halimden ..

Amin ,teşekkür ederim.

Evlat acısı yaşadım ,baba acısı yaşadım ,sıradakini merak ediyorum :/

Allah sabir versin cok etkilendim benim babam da kamyon soforu.
Nerde gorsem butun kamyonculara dua ederim Allahim yardim et diye.
Hasta miydi neden vefat etti,yaranizi desmek istemem ama
Mekani cennet olsun insallah..
Amin, teşekkür ederim ..

Gençlikte uzun yol şoförüydü. .kanser hastasiydi. .

Cookk teşekkür ederim.

Acım hafifleyecek mi :/ şuan hayal gibi geliyor ..bu acı beni öldürür, düşüncesindeyim. .anılar çok zorluyor ..baktığım her yerde onu görüyorum .kokusunu duyuyorum ..

Amin ,teşekkür ederim. .

Bu dünyada yaşayamadığın ,hayalini kurduğun her ne varsa cennette yaşarsın inşallah. .orda babalarimiz bizi bırakmayacak ..

Amin ,teşekkür ederim.

Zor olan o son nefese kadar geçen acılı vakit zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…