Karamsarlığın zirvesinde misiniz,yoksa işe girdikten sonra plan mı yapıyorsunuz?
Sigara yüzünden değil sadece bazı seyler böyle böyle birikiyo iste sizin için ufak olabilir ama bana evlenmeden önce sigarayı bırakırım demişti birsürü borcumuz varSadece sigara Yüzünden mi ayrılacaksınız ?
Siz işinize Bakın huzursuz olmamaya çalışın iş bulmak kolay değil çünkü
Kartımı yatırmadı 1 aydır bankadaki paramdan yiyorumSigara ayrı birşey bağımlılık yapan bı madde icmeyen bilemez ben 15 yıldır içiyorum herşeyden kısıp yine alırsın.konu sadece sigaramı yoksa başka nedenlerdemi var.sigara yüzüne insan bosanmaz iş konusunda gelince ise basla işin içinde sen iş ara kendine göre
Ne gibi? Aksine isim varken bosanirsam ailemde daha cok kabul gormez miyim?B planlarını severim ama sizinki alfabenin sonuna gelmiş gibi.
Boşandıktan sonrası için düşünmeniz gereken daha farklı şeyler olmalı bence.
Ne alakası var? Aileniz para kazanıyorsunuz diye mi sizi yanında bulunduracak? Para yoksa yok mu yani?Ne gibi? Aksine isim varken bosanirsam ailemde daha cok kabul gormez miyim?
Konustum sigarayı sinirleniyo lafını açınca sesini yukseltiyo bana hic hak vermiyo. 1 aydır para yok elimde ama sigaraya var. Sadece bu konuda degil böyle baska dusuncesizlikleri var malesef.Bı sigara yüzüne insan bosanmaz aklini başına topla sen bu adamı bosamayi göze almışım galiba hiç bir işin garantisi yoktur sen önce eşinle sorununu konus bence neden böyle yaptığını sor.ise gir elbette ekonomik özgürlüğün elinde olsun
Universite mezunuyum ama diploma ise yaramıyo yaşadığım yerde mesleğimi yapamıyorum. Buyuksehirde de yol kalacak yer masrafına degmiyo alacağım maaş.Ne alakası var? Aileniz para kazanıyorsunuz diye mi sizi yanında bulunduracak? Para yoksa yok mu yani?
Eğer yolunda gitmeyen bir evliliğiniz varsa mesela, şu şekilde düşünürdüm yerinizde olsam.
Bir mesleğim varsa ne durumdayım? İş tecrübem iyi mi? Rahatlıkla iş bulabilecek bir pozisyondami mıyım ?
Mesela yabancı diliniz yoksa , dil öğrenmek olabilir.işinize yarayacak Sertifikalar, kurslar. Yarım kalan bir eğitim varsa onu tamamlamak gibi ...
Boşanınca iş yerindeki eşimin tanıdıklarıyla sorun yaşar mıyım diye sorgulamaktan daha mantıklı bence.
Esimin sigarasindan bıktım benim bozuk telefonuma yok sigaraya gelince ayda yuzlerce lira para var. Bu ay benim kredi kartını yatirmadi nakit te vermedi hiç bankadaki paramdan yiyorum onunla alıyorum kişisel ihtiyaçlarımı. Madem kartı yatiramiyoruz bıraksın sigarayı diye düşünüyorum bende. Şimdi benim kesin olmamakla beraber onun vasıtasıyla bir yere işe girme olasiligim var. Suan ayrilma gibi bir düşüncem yok ama olurda ayeilirsak çalıştığım yerdede huzursuz olurum onun tanıdıkları oldugu icin. Yanlış mı düşünüyorum? Kendi cabalarimla bir yere mi girmeliyim simdiden?
Bunları konuşup çözüme kavuşturmanız gerekiyorSigara yüzünden değil sadece bazı seyler böyle böyle birikiyo iste sizin için ufak olabilir ama bana evlenmeden önce sigarayı bırakırım demişti birsürü borcumuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?