Olur da bosanırsak

Sshelby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
460
134
33
Esimin sigarasindan bıktım benim bozuk telefonuma yok sigaraya gelince ayda yuzlerce lira para var. Bu ay benim kredi kartını yatirmadi nakit te vermedi hiç bankadaki paramdan yiyorum onunla alıyorum kişisel ihtiyaçlarımı. Madem kartı yatiramiyoruz bıraksın sigarayı diye düşünüyorum bende. Şimdi benim kesin olmamakla beraber onun vasıtasıyla bir yere işe girme olasiligim var. Suan ayrilma gibi bir düşüncem yok ama olurda ayeilirsak çalıştığım yerdede huzursuz olurum onun tanıdıkları oldugu icin. Yanlış mı düşünüyorum? Kendi cabalarimla bir yere mi girmeliyim simdiden?

Son düzenleme:
Karamsarlığın zirvesinde misiniz,yoksa işe girdikten sonra plan mı yapıyorsunuz?
Sadece sigara Yüzünden mi ayrılacaksınız ?
Siz işinize Bakın huzursuz olmamaya çalışın iş bulmak kolay değil çünkü
Sigara yüzünden değil sadece bazı seyler böyle böyle birikiyo iste sizin için ufak olabilir ama bana evlenmeden önce sigarayı bırakırım demişti birsürü borcumuz var

Suan bosanma düsüncen yokmus, ise de su siralar girme imkanin olduguna göre gir. Simdide yasiyoruz sonucta. O olur da bu olur da diye hayatimiza yön vermeye kalkarsak yerimizden kipirdayamayiz.

Is yogunlugundan sigaraya takmayi bile unutabilirsin.

Kartımı yatırmadı 1 aydır bankadaki paramdan yiyorum

B planlarını severim ama sizinki alfabenin sonuna gelmiş gibi.
Boşandıktan sonrası için düşünmeniz gereken daha farklı şeyler olmalı bence.
Ne gibi? Aksine isim varken bosanirsam ailemde daha cok kabul gormez miyim?

Ne gibi? Aksine isim varken bosanirsam ailemde daha cok kabul gormez miyim?
Ne alakası var? Aileniz para kazanıyorsunuz diye mi sizi yanında bulunduracak? Para yoksa yok mu yani?
Eğer yolunda gitmeyen bir evliliğiniz varsa mesela, şu şekilde düşünürdüm yerinizde olsam.
Bir mesleğim varsa ne durumdayım? İş tecrübem iyi mi? Rahatlıkla iş bulabilecek bir pozisyondami mıyım ?
Mesela yabancı diliniz yoksa , dil öğrenmek olabilir.işinize yarayacak Sertifikalar, kurslar. Yarım kalan bir eğitim varsa onu tamamlamak gibi ...
Boşanınca iş yerindeki eşimin tanıdıklarıyla sorun yaşar mıyım diye sorgulamaktan daha mantıklı bence.

Bı sigara yüzüne insan bosanmaz aklini başına topla sen bu adamı bosamayi göze almışım galiba hiç bir işin garantisi yoktur sen önce eşinle sorununu konus bence neden böyle yaptığını sor.ise gir elbette ekonomik özgürlüğün elinde olsun

Konustum sigarayı sinirleniyo lafını açınca sesini yukseltiyo bana hic hak vermiyo. 1 aydır para yok elimde ama sigaraya var. Sadece bu konuda degil böyle baska dusuncesizlikleri var malesef.

Universite mezunuyum ama diploma ise yaramıyo yaşadığım yerde mesleğimi yapamıyorum. Buyuksehirde de yol kalacak yer masrafına degmiyo alacağım maaş.

Sigara içen birine baskı yapmak sizden uzaklaşmasına sebep olur adama tak eder. Çok kötü meret ama bırakılmayınca olmuyor. Çok üstüne gitmeyin. Sigara içenlere sorun ekmek parası bulamaz ama sigaraya bulur bi şekilde.
Başka sorunlarınız var belli ki. İşe girin ayrılırsanız işten çıkarsınız. Bukadar basit.

Ayrıntı olmadan cvp verilcek sorumu bu? Boşanmak için mi evlendiniz?

Siz sanki çoktan bitirmiş gibisiniz herseyi.

Ben size hak verdim size söz vermis sözünde durmuyor ben de kokusuna bile tahammül edemem ki elinde avucunda parası yokken sigara alıyorsa delirdim.

Sigara yüzünden değil sadece bazı seyler böyle böyle birikiyo iste sizin için ufak olabilir ama bana evlenmeden önce sigarayı bırakırım demişti birsürü borcumuz var
Bunları konuşup çözüme kavuşturmanız gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…