Olur olmadık birini rüyada görmek

46M6

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
1.771
2.688
133
Kızlar Merhaba, şu ara eskilerden birini tüyamda görüyorum. İletişimimiz yok sevgili olmayı bırak sadece ingilizce kursundan biribirimiZi tanıyorduk birde benim yüksek yaptığım yerden mezundu onladar. Ne numarası var ne bi sosyal medya da ekleşmemiz.2019 dan beri görmem kırs biteli yıl oldu.aklımda fikrimde bile değil. Ana 2 gündür rüyamda görüyorum. Saçma diyebilirsiniz ama gerçekten canım sıkılıyor.

Aah ah bilinçaltına söz geçmez kimbilir neler var adamla ilgili Yapabileceğiniz bir şey yok, rüyalarımıza hükmedemiyoruz.

Nasıl yani? Alakasız biriyle ilgili acayip rüyalar sizde görüyor musunuz??

Hemen izliyorum .

Gerçi genelde
Ama birinci bölüm ikinci bölüm filan diye bölümleri var .nasıl bilecez hangi bolumde ruya

Bilinçaltı çöp olarak görüp çöz bunu diye önüne çıkartıyor olabilir. Kendine itiraf etmekle başla bence hoşlanıyorsun bu kişiden

Neden kimse bir şey demiyor?

Valla ben bilinçaltı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ne kadar bilim bunu söylese de. Niye diyeceksiniz ? Çünkü üniversite yıllarımda mükemmel ötesi bir ilişkim vardi 2 buçuk yıl sürdü sonra nasip olmadı ayrıldık. Üç yıl abartmıyorum acisini ilk gün ki gibi çekmiştim O yıllar rüyamda bari göreyim diye çabaladım her gün hiç görmedim. Biz şimdi ayrılalı 2015 ti 5 yıl geçti ve bir buçuk yıldır hayatımda birisi var ve nisanlandik 5 ay önce onu çok seviyorum aklıma kesinlikle eski sevgili falan gelmedi ama bugün rüyamda onu gördüm. Ne alaka anlamadım. Nisanlanmisim rüyamda o gün şimdi ki nişanlımla o da bana gel diyor.

Zalımın oğlu 3 yıl rüyamda bile görsem yeter diye çabaladım. Ne varda geliyosun rüyama

Neyse şaka bı yana elimizde olmadan geliyor giriyor birileri rüyamıza ama ben yine de kendimi suçlu hissediyorum canım nişanlım affet beni

Bilinçaltı çöp olarak görüp çöz bunu diye önüne çıkartıyor olabilir. Kendine itiraf etmekle başla bence hoşlanıyorsun bu kişiden
Aklim exte benim suan yalan yok. 6 aydir ayriyiz onu dusunuyorum o varken aklima bu kisi asla gelmedi ne yalan soyleyeyim

Seninkide bay ilgincmis. Is isten gecmis bilincalyinda bile degilken ruyana giriyor

Aklim exte benim suan yalan yok. 6 aydir ayriyiz onu dusunuyorum o varken aklima bu kisi asla gelmedi ne yalan soyleyeyim

Sen unuttum sanırsın. Yada hiç umursamıyorum sanırsın. Ama bilinçaltın yalan söylemez. Yüzleşirsen arkada bırakırsın

İkinci bölüm: Rüyalar. Ama beynimizle ilgili bütün olarak çok hoş bir belgesel. Tüm bölümleri tavsiye ederim.
Başlıyorum.beyinsiz dayıma da onericem izledikten sonra.beyni olanlar hakkında bi fikir edinmiş olur

Yok ya çok da ilgisi yok onunla. Daha geçen gün ortaokuldan sınıf arkadaşımı gördüm. Yıllardır hiiiç haberini bile almıyorum. Soyismini zor hatırladım yani. Hoşlantı da yoktu. O gün ben de düşündüm nr alaka acaba diye. Rüyalar benim hayatımın en ilginç yanlarından birisi gerçekten...

Netflix uyelim yok izleyemeyecegim.. ayni durumu yasamissiniz ya dizi de bunun karsiligin neydi? Yani neden mis ogrenebildiniz mi diziden?

Rüyalar 3 çeşide ayrılır detayları bir psikolog açıklamıştı tubelu platformda izlemenizi öneririm. Ama bu arkadaşınki sizinkiyle farklı. Onu söyleyebilirim.

çok ilginç bende 1 sene arayla ortaokul arkadasimi gordum ruyamda gormezsem hatırlamazdım bile ilk gördüğümde umursamadim ama tam 1 sene sonra tekrar gorunce anlamını merak ettim siz bir sonuca ulasabildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…