Ölürsem mezar taşıma anne olamadan öldü yazın...

Ya çok zor bi durum. Tüp bebek falan yapamaz mısınız? Eminim ki deli gibi istiyorsunuz bebeği

Boyle karamsar olmayin lutfenn benim iki arkadasimda boyleydi ilk gebeliginden uc kere dusukler oldu simdi saglikli iki cocugu var.benimde ilk gebeligim de karnimda olmustu sonra uc tane evlat saahibi oldum Allah bagislasin.sizinde insallah Allah hayirlisi ile kucaginiza almayi buyutup yetistirmeyi saglikla nasip etsin.ama karamsae ve umitsiz olmayin

Bak hic gebe kalamayanlarda varmış, bir de öyle düşün..sen hic değilse gebe kalıyorsun.dört aylık eden Allah dokuz aylıkta eder inşallah. Kendini ümitsizliğe kaptırma, duanı eksik etme.dua kendini motive etmenin en basit yoludur.benim bebeğim olacak dersen Allah tan ümidi kesmezsen psikolojini bozmazsın Allah ta duanı geri çevirmez inşallah..

sizi o kadar derinden anladım ki..bende yaşadım aynı şeyleri.hem de 4 kez..4 yıl bebek için uğraştım .3 defa tüp bebek denedim..1 boş bir diş 2 defa da kalp atışı duran gebeligim oldu..Ama ASLA Allahtan ümidimi kesmedim..boşanma aşamalarına geldik...oysa bende sorun yoktu.hep benim üzerimden gidildi..esim asla kabullenmedi sorununu..en sonunda maddi manevi tükendim.ve dedim ki eşime ben asla tüp bebek denemem daha...dr yüzü gitmek istemiyorum.olmuyor .napalim .Allah verirse her şekilde olur..sen git tedavi ol dedim..ve eşimin morfoloji sorununa bir de DNA Hasarı eklendi..meğer bebekler bu yüzden sağlıksız oluyormuş..Ankara da Kaan Aydos a gitti..cook basit ilaçlar ile tedavi etti eşimi..ilk ay korunun sonra denemeye başlayın dedi..ve evet mucize gerçekleşti..Rabbim gecelerce yalvarmalarimizi duydu..melegimizi yolladı bize.Allahtan iste canım..Gece kalk dua et.Çok ağladım seccade de..Biliyorum zor..herkes hamile kalır etrafta herkes doğurur..üstelik saklarlar senden...neler yaşamadım ki..hepsini anlıyorum..eğer hamile kalıyorsan ve düşük oluyorsa esin sperm DNA Hasarına mutlaka baktirsin..ve tabi ki genetik ve pıhtılaşma testleri mutlaka yapılmalı..Sormak konuşmak istersen burdayım canım..Rabbim çok aratmasin İnşallah.

Ebru,umutsuzluga kapilmak icin biraz erken degilmi,yeni evli sayilirsin,bence biraz daha pozitif olmalisin...Olumlu duygular ruhunu besler,stres yaparak kimyani bozma.
Yeni sehrine alistin mi?Geldigin ortamla kiyaslamadan guzelliklerini tanimaya caliş...Emınım cok seyler goreceksın.
Kendıne huzurlu bır ortam oluştur,bebegın gelınce, senı mutlu bulsun emı,hadı kalk kendıne bır kahve yap bakalım, yeter bu kadar üzülmek,bebışinin annesını uzme

yone ayni kisiden bahsedicem ama 12 degerle gebe oldugnu ogrenen var burda canim suan 9 haftalik falandr.erken mi farkettin belki ondandr.allah kucagina almayi nasip etsin.bende senin durumundayim bir daha kotu seyler yasatmasin insallah

Ah canim arkadasim hislerime nsl guzel tercuman olmussun basliginla bende seninle ayni durumdayim 4 tane bebegim gitti hep heveslerim kursagimda kaldi tam cift cizgi goruyorum kanda ikiye katlanip gidiyor derken ya dis gebe oluyorum ya kimyasal ya dusuk inan ki seni cok ii anliyorum Allah yardimcimiz olsun Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Ahhh cnm uzldum gercekden Ama senin Boyle kendini salmaman lazim senin guclu olman lazim esinle birlikte el ele mucadele edin herseyde vardir bir Hayir herseyin vardir bir zamani

şöyle sayfalara göz gezdirdimde her şeyime bakıldı demişsiniz peki eşinize bakıldı mı?
benim arkadaşım aynı sizin gibi hamile kalıyor ama gebelikleri iki üç ay sürüyordu. şimdi yanlış bilgi vermiyimde eşindeki bir eksiklikten kaynaklanıyormuş..
doktorunuz eşinizden herhangi bir test falan istemediyse şimdiye kadar doktorunuzu değiştirin bence..

O kalp atışını bile duyamayanlar var. benim gibi..Hamile kalabiliyosun en azindan. Bu sana umut olsun..

Canım bilmiyorum ya. Ben de 1 yıla yakındır deniyorum. İki kere pozitif gördüm ama değerlerim yükselmedi düştü. Gene de konu sahibininki daha kötü. Kalp atışını duyduktan sonra kaybetmek daha acı. Kalp atışı yani. Kalp. Konu sahibininden daha kötü durumda olanlar bence evladını kaybedenler. İnan çocuk sahibi olmaya çalışıp da olmayınca bu konuyu açsaydı yapmayın derdim. Dünyaya geliş amacımız değil derdim. Mezartaşını falan karıştırmayın derdim. Ama kalp atışını duyduğu bebeğinin içinden akıp gitmesine şahit olmuş. Bu çok üzücü.
Konu sahibi Allah hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin size, hepimize inşallah.

Soruldumu bilmiyorum ama kaninizda pihtilasma olabilir mi???
Allah tattirsin hyirlisiyla o duyguyu

Evlat edinip küçücük bir bebeğe dünyayı verebilirsiniz.
Anne olmak 9 ay karnında taşımak değildir
Ne anneler görüyoruz çöpe atan sokağa atan kesen öldüren
Yüreğinizde büyüyen bir bebeğiniz olması anneliği kutsallığı değil de nedir?
Elbette her kadın aynı görüşte olmak zorunda degil ancak ben Allahin sevap kapısı açtığı kulları olduğunu düşünüyorum çocuksuz kalan durumu iyi ailelerin
Bu forumda 1 yıl içinde bir çok bebeğin anne sahibi olduğunu okumuştum evlat edinerek tabi..
Mezar taşında bu yazacağına seni her ziyaret ettiğinde anne hayatımı değiştirdin bana baktın büyüttün hep sevdin diyen bir evladının olması daha güzel değil midir?

Benimde kalbi calısmadı kürtaj oldum... seninki cokmus acaba kan pıhtılasması olabilirmi? Ben iğneye basladım simdi 33teyiz
Canım her testim temiz...sorun yok yani kanda genetikte yaptırdım eşim zaten doktor ama devam etmiyor kalbi duruyor vb... Dar geliyor dünyam hep aynı ateş sönüyor içimde

Hayır bunu bende düşündüm eşim detaylı test yaptırmadı sağlıkcı olduğu için rutin testleri yaptırdı

Benim sorunum işte şu an ay nasıl olsun çocuğum dedi o süreçleri yaşayan biri olarak insan bastıgı yerden korkuyor birşey mi olacak kalbi mi durdu gibi çünkü hyal kırılloğıyla doldum ağlayamaz oldum içime attığım için damdan düşenin halinden en iyi damdan düşen anlıyor senin beni anladığını biliyorum

yone ayni kisiden bahsedicem ama 12 degerle gebe oldugnu ogrenen var burda canim suan 9 haftalik falandr.erken mi farkettin belki ondandr.allah kucagina almayi nasip etsin.bende senin durumundayim bir daha kotu seyler yasatmasin insallah
Bilemiyorum kanda öyle çıkınca hemen bir olumsuzluk oldu işte iyi bir değer değil diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…