- Konu Sahibi essiloratte
-
üst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum. Duyduğum en güzel sesti kalpin... Çok özlüyorum o kalp atışlarını
üst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum. Duyduğum en güzel sesti kalpin... Çok özlüyorum o kalp atışlarını
yone ayni kisiden bahsedicem ama 12 degerle gebe oldugnu ogrenen var burda canim suan 9 haftalik falandr.erken mi farkettin belki ondandr.allah kucagina almayi nasip etsin.bende senin durumundayim bir daha kotu seyler yasatmasin insallahüst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum. Duyduğum en güzel sesti kalpin... Çok özlüyorum o kalp atışlarını
Ah canim arkadasim hislerime nsl guzel tercuman olmussun basliginla bende seninle ayni durumdayim 4 tane bebegim gitti hep heveslerim kursagimda kaldi tam cift cizgi goruyorum kanda ikiye katlanip gidiyor derken ya dis gebe oluyorum ya kimyasal ya dusuk inan ki seni cok ii anliyorum Allah yardimcimiz olsun Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasinüst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum. Duyduğum en güzel sesti kalpin... Çok özlüyorum o kalp atışlarını
Ahhh cnm uzldum gercekden Ama senin Boyle kendini salmaman lazim senin guclu olman lazim esinle birlikte el ele mucadele edin herseyde vardir bir Hayir herseyin vardir bir zamaniüst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum. Duyduğum en güzel sesti kalpin... Çok özlüyorum o kalp atışlarını
O kalp atışını bile duyamayanlar var. benim gibi..Hamile kalabiliyosun en azindan. Bu sana umut olsun..
Canım her testim temiz...sorun yok yani kanda genetikte yaptırdım eşim zaten doktor ama devam etmiyor kalbi duruyor vb... Dar geliyor dünyam hep aynı ateş sönüyor içimde
Daha hiç denemedik hamile kalabildiğim için ama süreç ne getirecek bilemiyorumYa çok zor bi durum. Tüp bebek falan yapamaz mısınız? Eminim ki deli gibi istiyorsunuz bebeği
Bakıldı canım sorun çıkmadıBenimde kalbi calısmadı kürtaj oldum... seninki cokmus acaba kan pıhtılasması olabilirmi? Ben iğneye basladım simdi 33teyiz
şöyle sayfalara göz gezdirdimde her şeyime bakıldı demişsiniz peki eşinize bakıldı mı?
benim arkadaşım aynı sizin gibi hamile kalıyor ama gebelikleri iki üç ay sürüyordu. şimdi yanlış bilgi vermiyimde eşindeki bir eksiklikten kaynaklanıyormuş..
doktorunuz eşinizden herhangi bir test falan istemediyse şimdiye kadar doktorunuzu değiştirin bence..
Ahhh cnm uzldum gercekden Ama senin Boyle kendini salmaman lazim senin guclu olman lazim esinle birlikte el ele mucadele edin herseyde vardir bir Hayir herseyin vardir bir zamani
Benim sorunum işte şu an ay nasıl olsun çocuğum dedi o süreçleri yaşayan biri olarak insan bastıgı yerden korkuyor birşey mi olacak kalbi mi durdu gibi çünkü hyal kırılloğıyla doldum ağlayamaz oldum içime attığım için damdan düşenin halinden en iyi damdan düşen anlıyor senin beni anladığını biliyorumAh canim arkadasim hislerime nsl guzel tercuman olmussun basliginla bende seninle ayni durumdayim 4 tane bebegim gitti hep heveslerim kursagimda kaldi tam cift cizgi goruyorum kanda ikiye katlanip gidiyor derken ya dis gebe oluyorum ya kimyasal ya dusuk inan ki seni cok ii anliyorum Allah yardimcimiz olsun Rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Bilemiyorum kanda öyle çıkınca hemen bir olumsuzluk oldu işte iyi bir değer değil diyeyone ayni kisiden bahsedicem ama 12 degerle gebe oldugnu ogrenen var burda canim suan 9 haftalik falandr.erken mi farkettin belki ondandr.allah kucagina almayi nasip etsin.bende senin durumundayim bir daha kotu seyler yasatmasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?