- 24 Ocak 2016
- 194
- 305
- 103
- Konu Sahibi essiloratte
-
Rabbim bu süreçte sabır versin bana canım sagolasın yorumun için
Niye bu kadar karansarsınız sanki çözümsüz birşey gibi. Sizin yaşadıklarınızın çok daha fazlasını yaşayıp mücadele eden var mesela ben. Hiç hamile kalamadım 2 aşılama, 4 tüp denemesi,sayısız dr. kontrolleri, histereskopi,rahim filmi vs. ve hala umutluyum.
Öncelikle bu sorun varsa mutlaka kromozom genetik ya da sağlıksız birşeyler var genetik analizi yaptırın eşinizle sonra tüp bebeğe geçip sağlıklı sperm seçilerek pgt yaptırarak en sağlıklı embriyo konulur
Konu sahibi neden işinde uzman
Sagol anlayısla özenle verdiğiniz cevap için evet yaptırdım. Sorun çıkmadı canım.Kan pıhtılaşmanıza baktırdınız mı acaba? Her dr. Değil kısırlık uzmanına gittiniz mi? Kadın doğumcular yüzeysel bakıyor biraz. Çevremde kan pıhtılaşması nedeniyle 5-6haftalıkken bebeklerini kaybeden çok arkadaşım oldu 3.bebek de anlaşıldı 3 kişinin pıhtılaşma sorunu olduğu. Günlük iğne vurularak 9 ay boyunca sağlıkla dünyaya geldi bebekleri.
Sizin de en kısa zamanda sağlıkla olur bir yavrunuz inşallah
Ben sizin yazdıklarınızı okudum hanımefendiAyy canım ben neden bunu akıl edemedim acaba sebebi belirlenemeyen düşükler diye birşey duydunuz mu rica ediyorum ya ona açıklama yazdım bir okuysaydınız böyle yazmadan önce her testi yaptırdım en iyi doktorlarda gördü ben burada benim nasıl çocuğum olacak sorusu değil sadece kayıplarımdan dolayı yaşadıgım üzüntüyü dile getirdim. Kalbi durdu bebeklerimin.
Belki saçma gelebilir sizi ama duydunuzmu bilmiyorum sübyan muskası var bi arastırın isterseniz
üst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum. Duyduğum en güzel sesti kalpin... Çok özlüyorum o kalp atışlarını
Aglattin beni valla icim yandi
Bende anne olamiyorum 6 kez tup bebek yaptik kucagim bos.... 37 yasimdayim benim yasimdakilerin cocuklari liseye gidiyo ben halaaaaaa bombosum yok olmak istiyorum ....
En azından hamile kalabiliyosun bu düsüklerin sebebi vardir mesela pıhtılaşma testlerine baktir....sende bi sorun gözukmuyorsada eşinin spermlerine baktirin dna hasari varsa bu düsüklere sebep olabilir ve bu dediklerimin tedavisi var ....
Rabbim size sabir versin ve önce isteyen herkese sonrada bana evlat versin ...aminnnnn
Evet haklisin kimse sonralara kalmasin en tez zamanda herkes kavussun bebegineisteyen herkesle BIRLIKTE size de versin insallah,sonralara kalmayin, tez zamanda alin insallah guzel haberi
Tıbıka dedikleri mi?Belki saçma gelebilir sizi ama duydunuzmu bilmiyorum sübyan muskası var bi arastırın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?