Ölürsem mezar taşıma anne olamadan öldü yazın...

Canım kendini üzme ve artık vücudunu yormaktan vazgeç hamile kalma bir süre.. bu düşüklerin seni psikolojik olarak daha fazla yıpratmış. Acilen bir infertilite uzmanıyla görüş infertilite diyorum çünkü bende tüp bebek anne adayıyım. Sürekli düşüklerde tüp bebek çok başarılı bir yöntem. Kaliteli yumurta kaliteli sperm ve genetik testler profesyonel bir ortamda olumlu sonuç alacağını düşünüyorum hadi kendini yıpratma artık güzel günler senin olsun

Çok teşekkür ederim 3.den sonra tüp bebek mi deniyorlar tam bilmiyorum Allahım inşallah herşeyin hayırlısını verir dediğin gibi

Mevlam neylerse güzel eyler canim sabret ben bir evlat kaybettim acısı büyük ama dayanmali insan Rabbim birini aldı birini verdi
Allahim eşinle huzurunu bozmasın ve hayırlaysa bir evlat nasip etsin
Canım pıhtılaşma testi yaptırdın mı?
Pıhtılaşma cıkmadı baktırdım sağolun desteğiniz için kızlar Allah razı olsun inanın çok ruh halim karısık bedenim hazırlanıyor tüm belirtileri yaşıyorum aylarca mide bulantısı kürtaja giderken bile kesenin verdiği hormonal değişiklikler sonrası hüsran olunca inanın çok zor... umudun elinden kayıp gitmesi çok yıpratıcı Allahım sen beni isyandan koru yarabbim...

ALLAHIm sana en kisa zamanda hayirli saglikli bir evlat nasip eder ins.

Çok teşekkür ederim 3.den sonra tüp bebek mi deniyorlar tam bilmiyorum Allahım inşallah herşeyin hayırlısını verir dediğin gibi
Sayısı önemli değil canım ben hiç hamile kalamamıştım ama düşük yapanlara drlar vücudunuzu rahminizi yormayın diyorlar özellikle... birde tüp bebeğe sıcak bakmıyorsan en azından düşük yaptığında parça götür genetik test yaptır bir sorun varsa elbette çıkar boşuna kendini üzme ne insanlar var halimize şükür edelim

Dua et canım bebeğini kucağına alacağına inanıyorum. Dualarım seninle.

Muhakkak bı sebebı vardır hersey normal olupda niye son bulsun canım benim
Suan hamılelık dusunme sadece sebebını bulmaya odaklan turkıyede gıdebılecegın nekadar doktor varsa pesıne dus
Ben bunu bır kısıde daha duydum 8 kez bu sekılde sebepsız son buluyor
Megersem bebegın kalbıyle alakalı bırseymıs buda genetık cıktı hıc akla gelmeyecek bırseydı kucuktum tam hatırlayamıyorum bunu duyan herkes cok sasırmıstı

Sızınkıde oyle bıseydır mutlaka cozumu vardır

evet benim bildiğim kadarıylada tüp bebeklerde düşük riski çok az , eşinde doktormuş deneyebilirsiniz. ama önce psikolojini rahatlatman lazım , bişeyin üstüne ne kadar düşersen çok istersen gerçekten olmuyor şu hayatta . kendini ve düşüncelerini serbest bırak , tıp çok ilerledi , hiç hamile kalamıyor değilsin , düşükler içinde tüp bebek tedavisi etkili . lütfen kötü düşünüp kötüyü çağırma , hep Allahtan hayırlısını iste . burda bi bayanın yzısını okumuştum yıllarca bebek özlemiyle tutuşmuşlar bebekleri olmuş sonrada eşiyle arası bozulmuş boşanma vs aile huzurum kalmadı diyordu. herzaman herşeyin hayırlısı ,yaşadıkların kolay değil ama Allaha hiç isyan etme . kollarına vereceği bir güzelliği hayal et ve dua et .. dualarım seninle..

E essiloratte
Okurken icim parcalandi guzel kardesim.
Lutfen dirayetli ol, canin yaniyodur eminim ama dayanmaya calis, bir seklde mukafatini alacaksn insallah.
Allah gani gani sabir versin, yar ve yardmcin olsun.
Dualarim seninle.
Insallah saglkli mutlu bir gebelik gecirir, saglikli bir evlat sahibi olursn
Yasadklarn cok zor

Sabrin sonu selamet. Sahip oldugunuz güzel seyleri düsünün. Düsükleriniz melek.
Bir de dünyada savaslarda özellikle ne anneler var. Onlar nasil güclü duruyor. Siz de melek annesisinij güclü durun. Insallah olacak. Allah önce esinizle birbirinize bagislasin sizi , sonra da size bir bebek bagislasin insallah.

Benim yengem 7 kez düşükten sonra cocuk sahibi oldu hatta buyuttu evlendirdi bile allah saglikla hayirlisiyla sizede nasip etsin.

Allah ins cift cift nasib efer.sonrada korunma yöntemlerine bakarsın. Allahtan asla umudunu kesme.Allah sabredenlere muradını veriyor hayırlısıyla.

Profesyonel Psikolojik destek alın kendinizi daha az üzecek yıpratacak ve bu odaktan uzaklaştıracak ne varsa deneyin kendinizi bırakmayın derim
Allah gönlünüze göre versin

Allah ins cift cift nasib efer.sonrada korunma yöntemlerine bakarsın. Allahtan asla umudunu kesme.Allah sabredenlere muradını veriyor hayırlısıyla.

Allah razı olsun dualarınız için çok sagol diline sağlık. Amin inşallah dua ediyorum.

annelik kendi kanından canından olan çocuğa yapılmaz bence. önce doğal veya tüp ile deniceksiniz yıkılmicaksınız. güçlü olcaksınız. sonunda olmuyosa da dünyada çok ama çok ihtiyacı olan çocuk var,annelik bekleyen isteyen,onlar yavru değil mi. yani herşekilde anne olursunuz bu kadar yıpratmayın kendinizi sora bebiş bir şekilde gelince yıpranmış tahammülsüz bir anne olursunuz pişman olursunuz

Niye bu kadar karansarsınız sanki çözümsüz birşey gibi. Sizin yaşadıklarınızın çok daha fazlasını yaşayıp mücadele eden var mesela ben. Hiç hamile kalamadım 2 aşılama, 4 tüp denemesi,sayısız dr. kontrolleri, histereskopi,rahim filmi vs. ve hala umutluyum.

Öncelikle bu sorun varsa mutlaka kromozom genetik ya da sağlıksız birşeyler var genetik analizi yaptırın eşinizle sonra tüp bebeğe geçip sağlıklı sperm seçilerek pgt yaptırarak en sağlıklı embriyo konulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…