- Konu Sahibi essiloratte
-
Canım kendini üzme ve artık vücudunu yormaktan vazgeç hamile kalma bir süre.. bu düşüklerin seni psikolojik olarak daha fazla yıpratmış. Acilen bir infertilite uzmanıyla görüş infertilite diyorum çünkü bende tüp bebek anne adayıyım. Sürekli düşüklerde tüp bebek çok başarılı bir yöntem. Kaliteli yumurta kaliteli sperm ve genetik testler profesyonel bir ortamda olumlu sonuç alacağını düşünüyorum hadi kendini yıpratma artık güzel günler senin olsunüst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum. Duyduğum en güzel sesti kalpin... Çok özlüyorum o kalp atışlarını
Canım kendini üzme ve artık vücudunu yormaktan vazgeç hamile kalma bir süre.. bu düşüklerin seni psikolojik olarak daha fazla yıpratmış. Acilen bir infertilite uzmanıyla görüş infertilite diyorum çünkü bende tüp bebek anne adayıyım. Sürekli düşüklerde tüp bebek çok başarılı bir yöntem. Kaliteli yumurta kaliteli sperm ve genetik testler profesyonel bir ortamda olumlu sonuç alacağını düşünüyorum hadi kendini yıpratma artık güzel günler senin olsun
Yazını okudum ya içim cız etti benim bebeğim oldu sadece bir hafta yaşadı hiç bişey yokken vefat etti 20 gün sonra 1 yaşında olacaktı sonrası yıkım ama yaşıyoruz işte seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın yardımcımız olsun millet sokak ta doğuruyor yaşıyor bu da bir imtahınımız inşallah hakkıyla geçeriz senin de benim de isteyen herkesin de Kucağı dolsun inşallah senin durumunu yaşayan bi arkadaşım vardı b12 vitamini ile corasprin kullandı ve hamile kaldı şimdi ikinciye hamile
Mevlam neylerse güzel eyler canim sabret ben bir evlat kaybettim acısı büyük ama dayanmali insan Rabbim birini aldı birini verdi
Allahim eşinle huzurunu bozmasın ve hayırlaysa bir evlat nasip etsin
Benim annem de 2 tane düşük sonrası bana sahip olmuş umidinizi kesmeyin hamile kalabiliyorsunuz ya buna sukredin o canın yaşayacağı varsa her türlü yaşar zaten. Dogru zaman degilmis demekki digerleri. Sabrederseniz olur. Düşüklerden sonra sorunsuz şekilde anne olan kendi annem dahil bir çok insan biliyorum
Başlığı görünce arabesksin diyecektim ki olup da kaybettiğini okuyunca benim de içim acıdı.
İnşallah bu sefer hayırlısıyla tutunur bebisin.
Olmuyorsa da Allah in bildiği vardır,çok üzülme.
En hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde alırsın kucağına inşallah
Pıhtılaşma cıkmadı baktırdım sağolun desteğiniz için kızlar Allah razı olsun inanın çok ruh halim karısık bedenim hazırlanıyor tüm belirtileri yaşıyorum aylarca mide bulantısı kürtaja giderken bile kesenin verdiği hormonal değişiklikler sonrası hüsran olunca inanın çok zor... umudun elinden kayıp gitmesi çok yıpratıcı Allahım sen beni isyandan koru yarabbim...Canım pıhtılaşma testi yaptırdın mı?
üst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum. Duyduğum en güzel sesti kalpin... Çok özlüyorum o kalp atışlarını
Sayısı önemli değil canım ben hiç hamile kalamamıştım ama düşük yapanlara drlar vücudunuzu rahminizi yormayın diyorlar özellikle... birde tüp bebeğe sıcak bakmıyorsan en azından düşük yaptığında parça götür genetik test yaptır bir sorun varsa elbette çıkar boşuna kendini üzme ne insanlar var halimize şükür edelimÇok teşekkür ederim 3.den sonra tüp bebek mi deniyorlar tam bilmiyorum Allahım inşallah herşeyin hayırlısını verir dediğin gibi
Dua et canım bebeğini kucağına alacağına inanıyorum. Dualarım seninle.Pıhtılaşma cıkmadı baktırdım sağolun desteğiniz için kızlar Allah razı olsun inanın çok ruh halim karısık bedenim hazırlanıyor tüm belirtileri yaşıyorum aylarca mide bulantısı kürtaja giderken bile kesenin verdiği hormonal değişiklikler sonrası hüsran olunca inanın çok zor... umudun elinden kayıp gitmesi çok yıpratıcı Allahım sen beni isyandan koru yarabbim...
Allah ins cift cift nasib efer.sonrada korunma yöntemlerine bakarsın. Allahtan asla umudunu kesme.Allah sabredenlere muradını veriyor hayırlısıyla.üst üste düşük kalp atışlarının bir anda sessizleşmesi... bedenimdeki tahribat... Annelik ateşim... Yavru kokusuna hasret... Mutlu bir evliliğim var hamile kalıyorum ama sonu hüsran bu ayda hamileyim... bir çift çizgi sonrası kan testi 13 beta hcg bu rakamın ne olduğunu yaşadıgım tecrübelerden biliyorum ne yazık ki... Psikolojik olarak içimde kaybolanlar. Eşimde bana belli etmediği babalık isteği... Ölürsem kızlar vasiyetim dedim eşime... Artık düşük yaparken çektiğim acıları parça parça düşürüp görmeyi kürtaj olmayı kaldıramıyorum. Duyduğum en güzel sesti kalpin... Çok özlüyorum o kalp atışlarını
Allah ins cift cift nasib efer.sonrada korunma yöntemlerine bakarsın. Allahtan asla umudunu kesme.Allah sabredenlere muradını veriyor hayırlısıyla.
Teşekkür ederim aminProfesyonel Psikolojik destek alın kendinizi daha az üzecek yıpratacak ve bu odaktan uzaklaştıracak ne varsa deneyin kendinizi bırakmayın derim
Allah gönlünüze göre versin
Rabbim bu süreçte sabır versin bana canım sagolasın yorumun içinBi arkadasim 12 yillik evliliginde 5 dusuk yapti mahvoldu.. ama suan 2 yasinda dunyalar tatlisi bi kizi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?