Burada çok güzel tavsiyeler veriliyor aslında farklı görüşlere yada eleştiriye açık olanlar konu açsın ....benim gözümden göreceğim şeyleri ben görürüm önemli olan göremediğimiz şeyleri görenleri de dinlemekMerhaba dertli arkadaşlar! Sakin ama sakın buraya konu açmayın daha sınırlı ve çaresiz bir şekilde ayrılırsiniz! Buradaki kadınlar inanılmaz akıllı başarılı mükemmel insanlar!. O nedenle bizim dertlerimiz ve sorunlarımız onlar için sadece utanç kaynağı çünkü onlarin soyları saray eşrafından. Lütfen değerli kardeşlerim gidip derdinizi bir kağıda yazın ve yakın buraya yazmayın!
İyi yaptım biliyor musun harika sevisiyorHemen gönül koymayin, nişan parasını kriptoda kaybeden adamla evlendiniz, BdV 'ye kombine almış sayılırsınız
Harika sevisiyorsa güzel. Jigolo tutsan dünyanın parasi, yine kârda sayılırsınİyi yaptım biliyor musun harika sevisiyoren azından kendime yatirim yapmışım sen kendin için ne yaptın bu hayatta ? Baksana beni yakından takip etmekten başka
Kesinlikle ee birde beni pohpohluyor ee bunun içinde pisikolog tutmam lazımdıHarika sevisiyorsa güzel. Jigolo tutsan dünyanın parasi, yine kârda sayılırsın
Aaaa olur mu asla haksiz olamaz. Dunyanin gelmis gecmis en hakli insani. Diger 60 kisi haksiz tabikiAslında acımasız yorun yapıldığında diğerleri tepki gösteriliyor acaba açtığınız konuda bariz haksız olabilirmisiniz
Ben bu platformun eski üyelerindenim. Bu site ile çeyiz hazırladığım dönemde tanıştım ve buradaki paylaşımlardan çok fazla yararlandım. Bazen derdimi yazıp buradaki arkadaşların fikirlerinden faydalandım fakat ben de geçen gün bir konu açtım ve insanlar dalga geçer gibi şeyler yazdılar. Eskiden olsa pek çok kişi o konuya fikir yürütürdü. Bu nedenle sitemini anlıyorumMerhaba dertli arkadaşlar! Sakin ama sakın buraya konu açmayın daha sınırlı ve çaresiz bir şekilde ayrılırsiniz! Buradaki kadınlar inanılmaz akıllı başarılı mükemmel insanlar!. O nedenle bizim dertlerimiz ve sorunlarımız onlar için sadece utanç kaynağı çünkü onlarin soyları saray eşrafından. Lütfen değerli kardeşlerim gidip derdinizi bir kağıda yazın ve yakın buraya yazmayın!
Ne mezunusunuz?Düğün istemiyorum, eşimin ailesi de düğün istemiyor, peki bana niye düğün yapmıyorlar diye ağladığınız mantık dışı bir konuya nasıl cevaplar gelmeliydi? İstemediğin düğün için git evlerini bas olay çıkar mı diyecekti insanlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?