Ölüyor olsanız da buraya konu açmayın! Buradaki insanlar sadece sizin sorunlarınızla ve sizinle dalga geçiyorlar !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bahar2701

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
905
911
103
Merhaba dertli arkadaşlar! Sakin ama sakın buraya konu açmayın daha sınırlı ve çaresiz bir şekilde ayrılırsiniz! Buradaki kadınlar inanılmaz akıllı başarılı mükemmel insanlar!. O nedenle bizim dertlerimiz ve sorunlarımız onlar için sadece utanç kaynağı çünkü onlarin soyları saray eşrafından. Lütfen değerli kardeşlerim gidip derdinizi bir kağıda yazın ve yakın buraya yazmayın!

Burada çok güzel tavsiyeler veriliyor aslında farklı görüşlere yada eleştiriye açık olanlar konu açsın ....benim gözümden göreceğim şeyleri ben görürüm önemli olan göremediğimiz şeyleri görenleri de dinlemek

Hemen gönül koymayin, nişan parasını kriptoda kaybeden adamla evlendiniz, BdV 'ye kombine almış sayılırsınız
İyi yaptım biliyor musun harika sevisiyor en azından kendime yatirim yapmışım sen kendin için ne yaptın bu hayatta ? Baksana beni yakından takip etmekten başka

Ben bu platformun eski üyelerindenim. Bu site ile çeyiz hazırladığım dönemde tanıştım ve buradaki paylaşımlardan çok fazla yararlandım. Bazen derdimi yazıp buradaki arkadaşların fikirlerinden faydalandım fakat ben de geçen gün bir konu açtım ve insanlar dalga geçer gibi şeyler yazdılar. Eskiden olsa pek çok kişi o konuya fikir yürütürdü. Bu nedenle sitemini anlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…