Ölüyor olsanız da buraya konu açmayın! Buradaki insanlar sadece sizin sorunlarınızla ve sizinle dalga geçiyorlar !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim gibi sinirlerine ve hırslarına hakim olamayıp, sert yazan oluyor ama bence de çok güzel tavsiyeler veriliyor.çok sevecen yazan arkadaşlar da var. Sert tepki verilen konular da gerçekten aldığı tepkiyi hak ediyor.maşllah o konuları açanlar da milletin altında paspas olmuş, millet sinirlenip, uyandırmaya çalışınca da suçlu oluyor.gücü bize yetiyor onların da.buradaki yoruma alınan kadın, hayatında neler neler yaşıyor.buradaki tepkiyi kaldıramıyor.garip.sertse sert.yetişkin kişiler biraz da sağlam duracak.küçük çocuk gibi herkes canım cicim yapmak zorunda değil

Ekşi sozluk sizle neden dalga geçiyor şimdi daha iyi anladım ! Gerçekten
Kesinlikle ee birde beni pohpohluyor ee bunun içinde pisikolog tutmam lazımdı
Niye şimdi 'siz' diye kendini disarda tutuyorsun ki?
8 yıldır uyesin ya sen de 845 mesajı atarken, onda konuyu açarken de sen coktan "biz" oldun, hiç kendini dışlama şimdi

Hayır yanlis değerlendiriyorsunuz. Burda direk dalga geçenler var, dini tebligciler var, kendi hayatı çok dipte olup da katlancilar var, evli olmayıp herkese boşan yazan var ama çok özenli yorum yapan üyeler de var. Özenli yazan uyelerden dogadostupanda , MissCherryBlossom yenGEnC ilk aklıma gelenler. Bazen de yuzlesilmek istenmeyen şeyler söylendiğinde delirenler var. Birçok konuda teşekkür edenler olduğu gibi eşinin homoseksuel olabileceğini söylediğim icin kötü kalpli olduğum konu da var.

Cunku artık kimse kimsenin derdiyle ilgilenmiyor sadece t..k geçiyor ! İçindeki ne kadar öfke ve kin varsa buraya döküp gidiyor ! Ünlülerin yazdıklarının altına bakın o kadar saçma insanlar var ki !

Niye şimdi 'siz' diye kendini disarda tutuyorsun ki?Eki Görüntüle 3269990
8 yıldır uyesin ya sen de 845 mesajı atarken, onda konuyu açarken de sen coktan "biz" oldun, hiç kendini dışlama şimdi
Ben kişisel gelişim ve dua bölümü için buradayım ! Sayenizde bu sayfayı yok sayiyorum artık !

Aslında gerçekten yardımcı olmak için yazan içten samimi müthiş kadınlar var( bende dahil ) ama yırtık çoraptan fırlar gibi fırlayan densiz saygısız çok bilmişler de dolu haklısın

Ekşi sözlük kimle dalga geçiyor kız senle mi yenGEnC anlamadım ben
Yok, genel olarak kadınlar kulübü eşrafiyla dalga geçiyorlar ya. Onu diyor.
8 yıldır üye oysa ki, konularına yorum atanların çoğu ondan yeni , ama bir anda kk kullananlar onun dışında bir topluluk olmuş

Okuduğunuzu anlamakla alakalı sikintiniz var da ! Sayilsal zeka da oluyor böyle şeyler ! Bol bol kitap okuyun

De da kullanımını bilmeyen, noktalama işaretlerinin nasıl kullanıldığını bilmeyen ve pisikolog yazan insandan tavsiye alacak değilim. Tşk.

Valla düğünü evi arabayı her bi şeyi kendimiz aldık kendimiz yaptık sıfır beklentiyle. Biz mi çok safız millet mi uyanık bilmiyorum ama ben saray eşrafından da değilim yeni sayılırım buralarda.

ben de goz gore tercih yapip sonrasinda kk dan mucize bekleyen kadinlari anlamiyorum . konunuzu bilmiyorum ornek vereyim her gun sekmeden cikar .adam nisanliyken takmamis evliyken hakaret kufur girla .cocuk yapilmis adam hala kadina full sovme ,psikolojik siddet devam .konu acip bosan diyince senden kotusu yok eee ne desin insanlar .adama ne yapalim hani forumdan ne bekliyorsun yani

İyi yaptım biliyor musun harika sevisiyor en azından kendime yatirim yapmışım sen kendin için ne yaptın bu hayatta ? Baksana beni yakından takip etmekten başka

Bahar boşver şimdi onu bunu, kriptodan medet umanlar ya ezik büzük tipler oluyor, ya da kumarseverler. Senin konunda da eşin sünepe sanırsam kumar borcunu sen ödüyorsun, düğünü aileden medet umuyorsun nerde peki evlendiğin adam?? Yani bize soracağına neden adamı karşına düzgünce alıp konuşmuyorsun? Gitsin ailesine söylesin yapın diye ya da kendi yapsın o kadar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…