Benim gibi sinirlerine ve hırslarına hakim olamayıp, sert yazan oluyor ama bence de çok güzel tavsiyeler veriliyor.çok sevecen yazan arkadaşlar da var. Sert tepki verilen konular da gerçekten aldığı tepkiyi hak ediyor.maşllah o konuları açanlar da milletin altında paspas olmuş, millet sinirlenip, uyandırmaya çalışınca da suçlu oluyor.gücü bize yetiyor onların da.buradaki yoruma alınan kadın, hayatında neler neler yaşıyor.buradaki tepkiyi kaldıramıyor.garip.sertse sert.yetişkin kişiler biraz da sağlam duracak.küçük çocuk gibi herkes canım cicim yapmak zorunda değilMerhaba dertli arkadaşlar! Sakin ama sakın buraya konu açmayın daha sınırlı ve çaresiz bir şekilde ayrılırsiniz! Buradaki kadınlar inanılmaz akıllı başarılı mükemmel insanlar!. O nedenle bizim dertlerimiz ve sorunlarımız onlar için sadece utanç kaynağı çünkü onlarin soyları saray eşrafından. Lütfen değerli kardeşlerim gidip derdinizi bir kağıda yazın ve yakın buraya yazmayın!
Ekşi sozluk sizle neden dalga geçiyor şimdi daha iyi anladım ! Gerçekten
Kesinlikle ee birde beni pohpohluyor ee bunun içinde pisikolog tutmam lazımdı
Niye şimdi 'siz' diye kendini disarda tutuyorsun ki?Ekşi sozluk sizle neden dalga geçiyor şimdi daha iyi anladım ! Gerçekten
Kesinlikle ee birde beni pohpohluyor ee bunun içinde pisikolog tutmam lazımdı
Cunku artık kimse kimsenin derdiyle ilgilenmiyor sadece t..k geçiyor ! İçindeki ne kadar öfke ve kin varsa buraya döküp gidiyor ! Ünlülerin yazdıklarının altına bakın o kadar saçma insanlar var ki !Ben bu platformun eski üyelerindenim. Bu site ile çeyiz hazırladığım dönemde tanıştım ve buradaki paylaşımlardan çok fazla yararlandım. Bazen derdimi yazıp buradaki arkadaşların fikirlerinden faydalandım fakat ben de geçen gün bir konu açtım ve insanlar dalga geçer gibi şeyler yazdılar. Eskiden olsa pek çok kişi o konuya fikir yürütürdü. Bu nedenle sitemini anlıyorum
Ne mezunusunuz?
Ben kişisel gelişim ve dua bölümü için buradayım ! Sayenizde bu sayfayı yok sayiyorum artık !Niye şimdi 'siz' diye kendini disarda tutuyorsun ki?Eki Görüntüle 3269990
8 yıldır uyesin ya sen de845 mesajı atarken, onda konuyu açarken de sen coktan "biz" oldun, hiç kendini dışlama şimdi
Okuduğunuzu anlamakla alakalı sikintiniz var da ! Sayilsal zeka da oluyor böyle şeyler ! Bol bol kitap okuyunMimarım da bu bilgi size ne katacak acaba sjkll
Aslında gerçekten yardımcı olmak için yazan içten samimi müthiş kadınlar var( bende dahilMerhaba dertli arkadaşlar! Sakin ama sakın buraya konu açmayın daha sınırlı ve çaresiz bir şekilde ayrılırsiniz! Buradaki kadınlar inanılmaz akıllı başarılı mükemmel insanlar!. O nedenle bizim dertlerimiz ve sorunlarımız onlar için sadece utanç kaynağı çünkü onlarin soyları saray eşrafından. Lütfen değerli kardeşlerim gidip derdinizi bir kağıda yazın ve yakın buraya yazmayın!
Yok, genel olarak kadınlar kulübü eşrafiyla dalga geçiyorlar ya. Onu diyor.
Okuduğunuzu anlamakla alakalı sikintiniz var da ! Sayilsal zeka da oluyor böyle şeyler ! Bol bol kitap okuyun
Kişisel gelişim ve dua mi?Ben kişisel gelişim ve dua bölümü için buradayım ! Sayenizde bu sayfayı yok sayiyorum artık !
Valla düğünü evi arabayı her bi şeyi kendimiz aldık kendimiz yaptık sıfır beklentiyle. Biz mi çok safız millet mi uyanık bilmiyorum ama ben saray eşrafından da değilim yeni sayılırım buralarda.Yok, genel olarak kadınlar kulübü eşrafiyla dalga geçiyorlar ya. Onu diyor.
8 yıldır üye oysa ki, konularına yorum atanların çoğu ondan yeni , ama bir anda kk kullananlar onun dışında bir topluluk olmuş
İyi yaptım biliyor musun harika sevisiyoren azından kendime yatirim yapmışım sen kendin için ne yaptın bu hayatta ? Baksana beni yakından takip etmekten başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?