İşte o da benim kerizligim. Yahu kendine faydası olsa zaten burada ne işi var demi ? Birde gelip dertlerle dalga geçen insanlara dert yanıyorumNiye 96 tane konu açtınız şimdiye kadar peki?
Yok, genel olarak kadınlar kulübü eşrafiyla dalga geçiyorlar ya. Onu diyor.
8 yıldır üye oysa ki, konularına yorum atanların çoğu ondan yeni , ama bir anda kk kullananlar onun dışında bir topluluk olmuş
İncinmiş.Konu ne?
Eşim 40 bin maaş alan birisi ! Kaybettiği para 30 bindi yani devede kulak kaldı ! Bende kaybettim ayrıca o dönem kazanma hırsı yüzünden hepimiz kaybettik ! O borçlar ödendi ve eşyalarımızı aldık hatta birikim yapiyoruz ! Bu konu kapnsin diye yazdım ve bitti !Bahar boşver şimdi onu bunu, kriptodan medet umanlar ya ezik büzük tipler oluyor, ya da kumarseverler. Senin konunda da eşin sünepe sanırsam kumar borcunu sen ödüyorsun, düğünü aileden medet umuyorsun nerde peki evlendiğin adam?? Yani bize soracağına neden adamı karşına düzgünce alıp konuşmuyorsun? Gitsin ailesine söylesin yapın diye ya da kendi yapsın o kadar.
İşte o da benim kerizligim. Yahu kendine faydası olsa zaten burada ne işi var demi ? Birde gelip dertlerle dalga geçen insanlara dert yanıyorum
40bin ha! Vayyyy!Eşim 40 bin maaş alan birisi ! Kaybettiği para 30 bindi yani devede kulak kaldı ! Bende kaybettim ayrıca o dönem kazanma hırsı yüzünden hepimiz kaybettik ! O borçlar ödendi ve eşyalarımızı aldık hatta birikim yapiyoruz ! Bu konu kapnsin diye yazdım ve bitti !
Nezaket diye bir şey var demi ? Size taş atana gül mu atarsınız ?Açtığınız konuda daha birkaç yorum yapılmışken defol demelere başlamışsınız ama üyeler suçlu tabi. Hı hı.
Eşim 40 bin maaş alan birisi ! Kaybettiği para 30 bindi yani devede kulak kaldı ! Bende kaybettim ayrıca o dönem kazanma hırsı yüzünden hepimiz kaybettik ! O borçlar ödendi ve eşyalarımızı aldık hatta birikim yapiyoruz ! Bu konu kapnsin diye yazdım ve bitti !
Nikahlanmislar zaten. Kendi de düğün istemiyor. Adamın ailesinde düğün yapmak istemiyor. Kocası desen para öderim korkusuyla düğünün D'sini demiyor. Arkadaş konu açmış 'ben istemiyorum ama onun ailesi düğün beklerler, kocam düğün yapmadık diye üzülür'Valla düğünü evi arabayı her bi şeyi kendimiz aldık kendimiz yaptık sıfır beklentiyle. Biz mi çok safız millet mi uyanık bilmiyorum ama ben saray eşrafından da değilim yeni sayılırım buralarda.
Aslında öyle değil. Herkesin derdi var ama farklı açıdan bakabiliyor sonuçta. Ve bir de aynı dertten muzdarip olanlar var. Belki yalnız hissetmemek adına birçok terapiden iyi geliyordur bilemeyizİşte o da benim kerizligim. Yahu kendine faydası olsa zaten burada ne işi var demi ? Birde gelip dertlerle dalga geçen insanlara dert yanıyorum
Uzman memurlar ne kadar alır bir öğren!40bin ha! Vayyyy!
Tatlım 40 çok mu geliyor sana?Uzman memurlar ne kadar alır bir öğren!
Eşim 40 bin maaş alan birisi ! Kaybettiği para 30 bindi yani devede kulak kaldı ! Bende kaybettim ayrıca o dönem kazanma hırsı yüzünden hepimiz kaybettik ! O borçlar ödendi ve eşyalarımızı aldık hatta birikim yapiyoruz ! Bu konu kapnsin diye yazdım ve bitti !
Taş atmamışlar,hakaret etmemişler, sadece sizin hoşunuza gitmeyecek şekilde yorum yapmışlar. Cevabı defol olmuş. Nezaket diye bir şey olduğunu kesin ama size de uğramamış.Nezaket diye bir şey var demi ? Size taş atana gül mu atarsınız ?
Hayır 30 bin kaybettik diye borç ödüyorum ya kocamın onun için dedim!Tatlım 40 çok mu geliyor sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?