Ölüyor olsanız da buraya konu açmayın! Buradaki insanlar sadece sizin sorunlarınızla ve sizinle dalga geçiyorlar !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ay bir de kendi gibilerle dalga geçiyorlar aslında.
- Düğün istiyorum
+ E yap o zaman
- Ona para veremem
+ E yapma o zaman
- Kocamın ailesini siliyorum!!!11!1

Dalga geçmeyip ne yapsınlar?

Eşim 40 bin maaş alan birisi ! Kaybettiği para 30 bindi yani devede kulak kaldı ! Bende kaybettim ayrıca o dönem kazanma hırsı yüzünden hepimiz kaybettik ! O borçlar ödendi ve eşyalarımızı aldık hatta birikim yapiyoruz ! Bu konu kapnsin diye yazdım ve bitti !

40bin ha! Vayyyy!

Valla düğünü evi arabayı her bi şeyi kendimiz aldık kendimiz yaptık sıfır beklentiyle. Biz mi çok safız millet mi uyanık bilmiyorum ama ben saray eşrafından da değilim yeni sayılırım buralarda.
Nikahlanmislar zaten. Kendi de düğün istemiyor. Adamın ailesinde düğün yapmak istemiyor. Kocası desen para öderim korkusuyla düğünün D'sini demiyor. Arkadaş konu açmış 'ben istemiyorum ama onun ailesi düğün beklerler, kocam düğün yapmadık diye üzülür'
Yani kim buna mantıklı cevap versin ki? Konu zaten çok mantıksız

Son düzenleme:
İşte o da benim kerizligim. Yahu kendine faydası olsa zaten burada ne işi var demi ? Birde gelip dertlerle dalga geçen insanlara dert yanıyorum
Aslında öyle değil. Herkesin derdi var ama farklı açıdan bakabiliyor sonuçta. Ve bir de aynı dertten muzdarip olanlar var. Belki yalnız hissetmemek adına birçok terapiden iyi geliyordur bilemeyiz

Ayyy bu ne prenseslik…

Şu platformda kaç kere beni tokat manyağı yaptılar.
Sayısını unuttum.

Yeri geliyor bende acıma yetime…. Yeminimi bozdum ağalar diye girişiyorum.

Alınmaca darılmaca yok en fazla biraz girmezsin kk’ya sonra bu uzaktan bakmalarda neler yamacıma gel diye girersin kk’ya.

Burda linç ederler adamı amma, platformdaki bilgilerle, tecrübesi olan arkadaşların yazdıkları ile nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilerek mücadelemi 2 sene aralıksız devam ederek.
Zamanımı dogru kullanarak, dogru yol izleyerek 2 evladıma tabi ki en en en önemli Kadiri mutlağın verdim sana cocuk demesi ile 2 evladıma kavuştum.

Nice nice konular var, kimseden edinemicen cevrende bulamayacağın cevher bilgiler dolu.

Konunuz olmaması gereken ya da biz üyelere diş kamaştıracak bir konu ise kaçırmaz kimse.

Madem paranız var yapın düğünü o zaman olsun bitsin
Konunda bana değer vermediler diyorsun da ailesinin belki parası yok, belki yaşlılar uğraşamayacaklar. Sana nasıl davranıyorlar peki keşke bunu da yazsaydın ona göre evet seni takmıyorlar ya da hayır paraları yok deseydik.

Herkesin mizacı farklıdır. Kimisi ılımlı yazar kimisi kızarak kimisi mizahlı. Çevremizdeki insanlar da öyledir. Bunu göze alarak açsaydınız keşke konunuzu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…