- Konu Sahibi zeynebimsilam
-
bosan diyen arkadaslar, bosanamam seviyorum o yuzden bu kadar takiyorum .. al karsina konus diyen arkadaslar konuslaktan ben usandim artik , sadece beni anlayabilen bir es isterdim ama yok yok.. çok sabir ettim emin olun , ne daya yedim nede hakaret isittim ama bir hiç gibi yasadim.. hiç bir konuda onu memnun edemedim.. beni her sozunde asagiladi yada ben oyle anladim bilemiyorum.. artik bazi seyleri kaldiramiyorum!
en basindan beri soyle , hani basta farkli olsaydi diyecem bir sorun var.. ama bu seferde diyeceksiniz ki artik alismis olman gerekirdi.. inanin ki alisilmiyor, hep bekliyorum ne zaman diye ama yok.. katlanacak gucum kalmadi.. ben buyul ya kabul edersin yada omur boyu boyle mutsuz yasariz diyor...hep aglayan taraf benim , hep sorun çikaran tarafta benim , onun için hersey yolunda ama bir bilse içimde kopan firtinalari bir bilse...
ölüyorum arkadaslar.. artik dayanacak gücüm kalmadi!!! sevgiyi hissedememekten, ilgisizlikten kadinligimi unutmus olmaktan ölüyorum.. esimin anlayissizligindan, beni fark etmemesinden bittim tükendim artik.. yanimdaki cami açip asagiya birakmak istiyorum kendimi!! ciddi ciddi düsünür oldum son zamanlarda... elim ayagim tutmuyor, kendimi çok kötü ve çok mutsuz hissediyorum.. gün geçtikte bitiyorum, tükeniyorum... derdimi anlatamiyorum anlamiyor...
Aynen aynen bende aynı şeyleri hissediyorum.beni mi tarif ediyorsun?
İnan aynı şeyleri bende yaşıyorum.Tamda aynısı.Bir ara ben de ölmeyi düşündüm intihar etmeyi değil ama.değersizlik duygusu iliklerime kadar hissettirildi.ne sevgi ne saygı hiç bir şey yok.şimdilerdde bilgisayarım ve ben.Geçenlerde kocam benim bilgisayarım deyince başka şeyler düşündü.ama artık umurumda değil.Çünkü ben onun umurunda değilim.daha başka ne yapabilirim diye düşündüm.dualara namazlar ve umuursuzluk Başka bir şey yok.
kimsenin anneligini yargiladigim yok
anlatmak istedigim gayet acik
bana zaten katilmak gibi bi zorunlulugunuz yok
siz de anneyseniz eger hayatinizin merkezinin kocaniz degil evlatlariniz oldugunu bilirsiniz.
kocama karsi cok buyuk askim var ama bana ilgisi yok deyip canima kiyarak cocuklarimi hice sayamam
kusura bakmayin tekrar soyluyorum ANNELIK BU DEGIL!!!!!!!
canım yaaa ahhh beni anlatmışsın ölmek çaremii
Önceki yorumumda da yazmıştım.
Hayatının merkezine eşini yerleştirme.
Bütün kadınlar eşlerinin ilgisiyle hayata tutunmuyor.
Eşi kötü olanlar var.Eşi olmayanlar var.Ölmüş veya terketmiş olanlar var.
Eşinin ilgisini farklı yollarla çekmeye çalış + kendi ilgi alanını genişlet.
şu yaşadıklarını biraz daha açarsan daha isabetli yorumlar alırsın hayatım...
sevgisizlik, ilgisizlik saygisizlik psikolojik siddet.. anlatabilmisimdir umarim..
Canım tamam yaşadıkların kolay değil.
Bir insanın nasıl vücudunun dinlenmeye-yemek yemeye ihtiyacı var ise,
Ruhunun da sevilmeye, pohpohlanmaya ihtiyacı var.
Kesinlikle hemfikiriz bunda.
Ama inan çoğumuz bu şekilde yaşıyoruz.
Kimi zaman alttan alıyor, kimi zaman görmezden geliyor, kimi zaman safa yatıyoruz.
Ne zaman ki sabır taşı çatlıyor; ya hırçınlaşıp bağırıp çağırıyoruz, ye depresifleşip hayattan soğuyoruz.
Senin çok acil olarak ruhunu dinlendirmeye ihtiyacın var.
Psikolojik yardım alabilirsin, kendine KALİTELİ zaman ayırarak kendini şımartabilirsin, vb.
Ancak maalesef sanırım eşin değişmeyecek.
Şu soruyu cevaplamalısın kendine:
Eşinin değişmesini bekleyerek daha çok mu üzeceksin kendini?
Herşeyi oluruna bırakıp kabullenerek bu şekilde yaşamaya devam mı edeceksin?
İlk önce BEN diyerek, evlatlarınla kendine yeni bir hayat mı kuracaksın?
Bence psikolojik destek alarak önce kendini toparlamalı sonra yukarıdaki soruların cevabını bulmalısın. Şu anda sağlıklı bir cevap bulabileceğini düşünmüyorum.
Ancak dediğim gibi
HAYAT HERŞEYE RAĞMEN GÜZEL...
bakin hanimefendi, bilmedigini bu kadar çok sey varken benim anneligimi esletiremezsiniz... benim hayatimin merkezi anne oldugumdan beri çocuklarimdir... ancak omrunuzu benim yasadiklarim çerçevesinde geçirseydiniz emin olun aklinizdan benim suan geçirdiklerimi geçirirdiniz!!!!!! ben ki Rabbime karsi neleri yapip neleri yapmayacagimi bilmeye ve surekli ogrenmeye çalisan bir insanim , dusunun bir nasil geldim bu hale??? beni 7 senemi verdigim esim anlamiyor, sizin anlamanizi hiç beklemiyorum gerçi!! esinizden az ilgi azligi olsun size karsi bakin neler neler dusunuyorsunuz.. ben yoruldum, sanki yolun sonuna geldim, yasadigim psikolojik siddet beni yordu yaslandirdi bitirdi..... lutfen cevap verirken ne kadar yarali oldugumu goz onunde bulundurup oyle cevap verin, anneligimi yargilamak size dusmuyor nitekim!!!
psikoloğa gidemeyişini anlayabilirm ama bir süre en azından psikolojin bir nebze olsada düzelene kadar ailenin yanına gidebilirsin . . eşine kızdığın için değil akraba ziyareti diye çıkabilrsin evden . .
Sen nasıl çocuğunun bir yarı azıcık acıyınca ahlayp vahlayp içleniyorsan senin ailende sana aynı şeklde yaklaşıcaktır . . Elbette üzülür üüzülmez diyemem ama üstü kapalı biraz sıkıntılarından bahsedebilrisn .İnsanın annesi ilaç gibi bence . . sana da iyi gelicektir eminim
Ayrıca bırak şu intihar lafını . . Öyle kolaymı cana kıymak. . . Sana bişey olursa çocukların ortada kalmazmı . . Bu dünyadaki sıkıntıların bi süreliğine kurtulmş olsanda diğer tarafta ne yapıcaksın. .
Eşinin karakterini bilemeyiz elbette ama kendinde bi kaç değişiklik yap kendine ilgi alanları yaratmaya çalış. . hiç mi arkadaşn yok el işleriyle uğraş takı toka yap .sonra onları satmk için uğraşırsan bayağı bir çevre edinirsin zaten kendine . . saçını değştir kaşını değiştir ama en önemlisi düşüncelerini değiştir . . Eşin seninle ilgilenmiyorsa bunun sorumlusu sen değilsin .bu senin değil onun eksiği . .
bilmedigim cok sey olabilir anlattiginiz kadar yorum yaparim.
size ilgisiz davranan bir es var konusmalarinizdan anlamayan,istediklerinizi gormezden gelen
ben boyleyim kabul edersen et etmezsen omur boyu mutsuz oluruz diyen
bu insan icin mi hayatinizdan ve cocuklarinizdan vazgeciceksiniz?
olunce kiymatinizi mi anliyacak?
hadi anlasa ne olacak?siz yaninda olmayacksiniz ki!
ders almis olmayacak
siz bi hic ugruna caninizdan,evlatlarinizdan olacaksiniz!
evlatlariniz siz bu hayttan cekip gidince "annem aski ugruna canina kiydi"deyip sizi yuceltecekler mi? yoksa kendi sorunlariyla bas etmeyi goze alamayip bize hayatta yalniz birakti" mi diyecekler
bunun ayrimini cok iyi yapin
bu kadar insan size dusuncenizin olumsuz oldugunu soyledigi halde hala aklimdan intihari cikaramiyorum dediginiz icin bu kizginligim.
psikologa gidin
guclu olmaya calisin
bu zamana kadar sizi anlamayan insani degistirmek biraz zor
size kendinizi degersiz hissettirdigi halde bu insani bu kadar degerli kilan ne?
once bunlari dusunun
canım hislerini anlayabiliyorum hepimiz zaman zaman hissederiz böyle şeyler bir kaçkere kendimi ölüme çok yakın hissetmiştimen basindan beri soyle , hani basta farkli olsaydi diyecem bir sorun var.. ama bu seferde diyeceksiniz ki artik alismis olman gerekirdi.. inanin ki alisilmiyor, hep bekliyorum ne zaman diye ama yok.. katlanacak gucum kalmadi.. ben buyul ya kabul edersin yada omur boyu boyle mutsuz yasariz diyor...hep aglayan taraf benim , hep sorun çikaran tarafta benim , onun için hersey yolunda ama bir bilse içimde kopan firtinalari bir bilse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?