Ölüyorum galiba!

benim eşimden başka kimsem yok hayatta başkalarına anlatırdım ilk evlendiğimde bir problem olduğunda ama eşimle ikimizin arasındaki soruna başkaları ne yapabilirki
sonra yavaş yavaş kendimdeki eksikleri düzelttim
eşimle ağız kavgası yapmayı bıraktım obeni kısa darılıyorum oda üzülüyo ben darılınca gönlümü almaya çalışıyo
ben çok söylüyorum seni çok seviyorum diye günde dört beş defa diyoki bana ... niye hep söylüyosun seni sevdiğim için diyorum..

ne guzel iste.. darildiginda en azindan gonlunu almaya çalisiyormus esin.. benim esimse benden 10 kat daha fazla kuser asar suratini haksiz oldugu halde !!! ben artik anlasilamamaktan yorulmustum, iki dili konusup birbirlerini anlamayan insanlara aciyorum?? bunlardan birtaneside biziz iste!! karakterler çok farkli, dunyaya bakis açilari çok farkli.. oyle bir ortam ki burasi kari koca kol kola gezse ayip gozle bakiliyo , hey Allah,im yarabbim yaa.. hiç elini tutmus hiç koluna girmis degilim..hersey ama herseyde eksigim anlayacagin.. ne diyim Allah beterinden korusun...

nerede yaşıyorsun sen canım yaa..

pardon ama evet boşanmak çok çok kolay konu sahibi arkadaş bu ilgisizlik olayını ne kadardır çekiyo ve neler yaşıyo bilmiyorum ama ölmeyi düşünebilecek kadar kötü hissediyorsa kendini çocuguna ne verebilirki evli kalarak bana söylermisin mutsuzluktan ölmek isteyen bi anne ilgisiz bi baba ee nolucak bu çocugun hali bu şekilde giderken ayy ne güzell annemle babam çok mutsuz ama bi aradalar yaşasınmı diycek.
bi çocuk mutsuz bi ailede büyüyecegine mutlu bi anne veya mutlu bi baba ile büyümeli

ben ona bagimli degilim, bazi arkadaslarin yazdigi gibi , ama bir evlilikten beklentileriniz nelerdir sorarim sizlere?? lutfen siralayin tek tek lutfen...

arkadaşım allah yardımcın olsun öncelikle.
sorunlarına gelince birçok şey yaşamışsın aşagılama şiddet aldatma ve buna ragmen hala seviyorum boşanamam diyosun amenna bişey diyemem buna ama bi insanı kendine zarar verebilecek kadar sevmen bence bi hastalık önce kendini düzeltmelisin bence.ama yok çocugum var boşanamam diyosan eger sana anlatıyım hikayemi annemle babam kendimi bildim bileli birbirlerine girerler aldatma var tabiki şiddet hiç görmedim bişiyler fırlatma dışında ki kardeşim ve ben bundan nasıl etkileniyorduk anlatamam sana birbirlerini yemekten bizimle adam gibi ilgilenemediler şimdi nasıl düşünüyorum biliyomusun keşke boşansalardı ne kadar mutsuz bi ailede büyümüşüm ve daha bir sürü düşünce evlenmeme ragmen hala geçiyo kafamdan.böyle bi evlilik sana ne getirdiki çocuguna ne getirsin mutsuzluktan ve sürekli kavga eden anne babadan ..
birisini çok çok seviyosun diye dayagı aldatmayı çekiyosun ve bütün bunlar kendi suçunmuş gibi ölmeyi düşünüyosun bu hastalıklı bi cümle gerçekten allahım insanoglunu yaratırken öyle bi yaratmışki acıya dayanıklı anene baban ölüyo alışıyosun zamanla evladın ölüyo tabiki için yanıyo ama alışıyosun zamanla sevigin biri gitmiş çokmu onada alışır unutursun zamanla

zaten cok sevdiğimizi bildiklerinden oluyor bu ilgisizlikler umursamazlıklar eminler cünkü bizim sevgimizden ama sevginin seni onun kölesi yapmasına da izin verme bende bosanma sürecindeyim emin ol cok zor hele duyguların bitmeden.. ama ölüm asla bir care olamaz daha önce de dediğim gibi söyle düsün eger sana bir şey olursa evlatların ne olacak? onları daha kötü bi hayatla bas basa bırakacaksın. sana vereceğim en önemli tavsiye kişiliğinden ödün verme cünkü hep bi fazlasını istiyorlar. ve bunuda normal görüyorlar. asıl o zaman kendini kaybedersin hiç bir şey için asla gec degildir...

Allah razi olsun arkadasim ama bir yanlislik olmali.. ben esimden ne dayak yedim, allah korusun nede aldatildim??? bunuda nerden çikardin?? diger konular ilgisizlik ve psikolojik siddet idi yani dayak falan hiç olmadi.. ben çocuklarimin yaninda esime sesimi dahi yukseltmem yeterki onlar etkilenmesinler diye... zaten senelerce anlatmisim derdimi kah aglayip bagirarak , kah guzelce sakin dille , anlasilmamisim.. bu saatten sonra bagirsam ne yazar çildirsam ne yazar?? artik sildim o dusunceleri kafamdan ve kendime geldim galiba.. ederi kadar deger gorecek bundan sonra olduda bitti masallah...

Allah yardimciniz olsun sizinde eminim çok zordur... insAllah en az yarayla kurtulursunuz bu isten.. çok zor gerçekten çok zor , bilemedik boyle olacagini.. eminim oda çok bunaldi artik bu hallerimden tavirlarimdan.. gayet sakin bir insandir bir sorar cevap alamazsa ikinciye zor sorar nedir derdin diye.. bosverdim artik onu , biraz kendi kendine kalsin bende tabiki.. az kafamiz dinlensin bu ne ya!!!

inşallah... Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. en iyisini yapıyosunuz maalesef ne kadar isteseniz de karsınızdakini değiştiremiyorsunuz biraz sakin bırakın belki evlendiğiniz adam olur yine ve kafasına dank eder...

anlıyorum her kezin derdi kendine zordur..
ama unutma hayatta daha ne zorluklarla boğuşanlar var... sana ölmeyi düşündürecek kadar kötü bi ilişkin varsa yapman gerken daha farklı şeyler vardır...

kendi kendime aldigim kararlari derhal uygulamaya koymustum, fakat mutlumuyum hayir!!! beyefendimiz sanki Allah,tan ariyormus, gayet sakin umursamaz ... ben kimim niye varim, derdim ne?? hiçbisey yok.. of Allah,im sen yardim et... boyle degilken adam 24 saat gerek iste gerek evde çalisiyordu, simdi hiç çalistigini gormuyorum.. demekki banaydi kasti.. beni daha fazla yaralamak, daha fazla onemsiz bir hiç oldugumu hissettirmek için yapiyordu bunlari.. simdi kedi gozlerimle bunu gormek daha koyuyor bana.. gece bir uyandim ki saçlarini oksuyorum hemen çektim ellerimi, kendime hayret ettim!! ne yapiyorum diye.. bir kere saçim oksanmamisken, ben niye boyleyim diye... artik konusmak gulmek hiç ama hiç bisey yapmak istemiyorum.. iyi degilim..

kendini suclama insansın sen seviyorsun kocanı...
senin yaptıgın yanlıs degilki kocan o tabii seveceksin...
senin duygularını körelttiği için o utansın...
diyorum ya evlatların var senin onlara sarıl, evlatlar hiç geri cevirmez...
senin esinde anlayacak bir gün belki de sen onun davrandıgından daha soguk ollacaksın. cünkü iyice sogumus olacaksın...
sıkma kendini onun için...
kendine ugrasacak seyler bul gerekirse o yokmus gibi davran, tek sorun ilgisizliğiyse bos ver...
kendini yıpratmana degmez.
insallah hayat senin için bundan sonra daha güzel olur.

Allah razi olsun arkadasim... evet aslinda utanmali duygularimi korelttigi için, ama bunun farkinda bile degil... evlatlarima asla kiyamam zaten sarilmaya opmeye koklamaya doyamiyorum.. iyiki varlar yoksa hepten birakirdim kendimi... tek sorun ilgisizlikse demissin, inan sadece ilgisizlik gibi gorunen bu sorun nelere nelere mal oluyor bir bilsen... o yokmus gibi davraniyorum zaten , iki gun falan baya iyiydim ama oda olmuyor... insAllah hayat hepimiz için ddaha iyi olsun bundan sonra Amiiinnnnn...

söyle düsün; okuldayken bi sinavdan zayif aldigin halde ne zaman cok takmazdin? cevap: seninle birlikte bicok kisi zayif aldiysa:)
senin söylediklerin zaman zaman cogumuza oluyor. böyle söyler düsünmek cok acayip degil. kis mevsimi evden bikac gün cikmayan herhesin hissedecegi seyler. erkeklere gelince en düsüncelisi en incesi bile bi kadinin ruhunun inceligini anlayamaz. bence keyfine bak .kendine zaman ayirdiginda aklinin bi kösesinde olmasin esin cocuklarin. sedece kendini düsün. bunlar coook normal:)

evlilik, okuldaki bir dersten zayif not almak kadar "basit" ve kolay bisey degil.... ben bu durumlarin normal oldugunuda dusunmuyorum.. biyerlerde biseylerde eksikli yada anormallik var.. boyle devam ederse artik hiç aklimin ucundan geçmeyecek olan seyi dusunmeye baslayacagim galiba... Allah kimsenin yuvasina huzursuzluk vermesin insAllah amiinnn.....

Dünyaya Onunla mı Geldin Ki !! Onun Yaptıkları İçin Ölüyorsun !!!

Konuştukça Herşey Açıklık Bulur !! Yeter Ki İletişim Kurmayı Bilelim !!

Şu an Öfkelisin Eşine Onun İçin Hiç İyi Şeyler Düşünemiyorsun Hepimiz Öyleyiz Kızgın Olduğumuz Kişinin Öfkeliyken Hiç İyi Yanını Düşünmeyiz !! Sen Düşün Bakalım O Senin Eşin Bunu Hakediyor !!

''Bir Gün Dünyaya Ait Büyük Bir Derdin Olursa Rabbine Dönüp, Benim Büyük Bir Derdim Var! Deme, Derdine Dönüp Benim Çok Büyük Bir Rabbim Var! De !!''

Herşey Gölünüzce Olsun !!

ah hiç bilmez miyim ilgisizlik okadar kötüdür ki kendini bile yok saydırtır insana sorununu küçümsediğimi sanma, sadece bu kadarla kalıyorsa hiç degmez güzel canını sıkmaya demek istedim...
yoksa emin ol biliyorum ilgisizlik insanı ne hale getiriyor.

eşin dünyanın merkezi değil..madem intiharı düşünecek kadar bunaldın, ozamn eşine odaklanmaktan vazgeç ve yalnızca kendini çocuğunu düşün....

zor olacak ama gül eğlen o yokmuş gibi davran..ama mutsuz değil mutlu ol..kendine güvenmeye çalış..yeni hobiler edin..güleryüzlü ve gamsız ol..onun da kendini değersiz hissetmesini sağla ki içindeki egoları teker teker ölsün...

onunla konuşmayarak küserek yada surat asarak, o yokmuş gibi davranmış olmazsın..buda onu önemsediğini gösterir..

umarım herşey yoluna girer ve mutlu olursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…