- Konu Sahibi zeynebimsilam
-
umidim kalmadi artik, ona bir ders vermek istiyorum biseylerin çok ciddi oldugunu anlatmak için.. baska çarem yolum yok !
Görücü usulü ile evlendim dedin. Evlenmeden önce hiç mi tanıma etme fırsatın olmadı? Hemen mi evlendiniz? Ne demek ya ben buyum ya kabul et ya da mutsuz yaşarız demek. Eşin sana hiç ama hiç değer vermiyor demek ki. Çok çok üzücü bir durum gerçekten. Bir aile danışmanına gitmeyi önersen :26: Çok konuştum demişsin bundan sonra bu adam senin konuşmalarınla düzeleceğe benzemiyor.
yok onuda kabul etmiyor , benim derdim yokki konusayim diyor.. iste derdimi anlatamamak, onun kabuletmemesi beni delirme asamasina getirdi .. intihari çikaramiyorum aklimdam!!
Konuyu okudum öncelikle çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun ama nacizane önerilerim olucak..
1.Kesinlikle intahar çözüm değil 2 tane dünyalar tatlısı bebeğiniz varmış onları da bırakın sizi anlamayan bir adama ders vermek için intihar ediyorsunuz bu adam siz intihar edince sizin neden yaptığınızı anlayacak mı?sanmıyorum
2.Nerde yaşadığınızı bilmiyorum ama eğer ildeyseniz kesinlikle ilk önce siz bir psikiyatri uzmanına görünün kesinlikle en azından kendinize gelecek ve daha sağlıklı düşüneceksiniz.
3.Doktorunuz ile iletişim içinde olduğunuz zaman sizin tedavinizde bir adım ilerleme olunca zaten doktorunuz eşinizi de görüşmelere çağıracaktır.Görüşmelerin seyri diğer adımları belirleyecektir.
4.Psikiyatristinizle görüşmek istemezse kesinlikle aile terapisti konusunda baskı kurun ve ikna edin.Terapist ile yol alabileceğinizi düşünüyorum.
5.Eğer bunlardan sonra bu kadar savaştan sonra hala bu kadar öneriyi red ediyorsa ve siz kendinizi biraz toparlamış olursanız diğer önerilerimi o zaman dile getiririm.
onerileriniz için Allah razi olsun.. ben neden bu hale geldim diye soruyorum kendime?? cevabini bulamiyorum, arkadasim. ben gidemem o ise hayatta gitmez kabul etmez.. onun için bisey dogruysa dogrudur ve yanlissa yanlistir.. asla degistiremezsin.. at gozlugu takiyor degistiremedim senelerdir.. bunun disinda ailesi ile arasi çok iyi kardesleriyle bir sohbeti vardir ki bilmedigim seyleri o ortamda duyarim.. 24 saat çalisiyor nerdeyse , bizim bile toplam sohbetimiz 1 saat ... ek bi ise basladi hafta içi dahil haftasonuda çalisiyor sabah aksam(( hiç bir diyalogumuz kalmadi çok yalnizim , rabbime siginiyorum ama seytan çok ugrasiyor benimle
Konularına baktım da 2 tane dünyalar güzeli yavrun varmış. Allah bağışlasın. İlk çocuğu yapmanı anlıyorum da ikinciyi de mi çok sevdiğin için yaptın be canım...
ilk çocugumuza karsi okadar sevgi dolu ki... bana olan davranislarinin disinda herkes tarafindan çok sevilen sayilan bir insandir esim..; dunya gorusumuz çok farkli hem onunla hem ailesiyle.. bilemedim , bilseydim keske.. ama artik keskelerin çraesi yok.. evet ikinciyide sevdigim istedigim için yaptim, demekki ozamanlar kaldirabiliryordum umudum tukenmemisti.. ama artik oyle degil dank etti ve degismeyecegini anladigimdan tukendi butun umutlarim...
yok onuda kabul etmiyor , benim derdim yokki konusayim diyor.. iste derdimi anlatamamak, onun kabuletmemesi beni delirme asamasina getirdi .. intihari çikaramiyorum aklimdam!!
size pes diyorum
nasil boyle dusunebiliyorsunuz?
nasil bi annelik bu?
bizeylere kafamiz bozulsun,ona buna,etrafimizdakilere,aile fertlerine bozulalim,kendi canindan kanindan parca olan minicik evladi ortada birakmayi goze alip kurtulusu bu yolda arayalim.
sizi bu kadar uzen insan,gormezden gelen biri siz bu hayattan cekip gidince ders almis mi olucak?
bence yaniliyorsunuz.
hadi caniniza kiydiniz diyelim
ne olucak
mezarina bir iki ziyarete gelir,ondan sonra bayramdan bayrama
bi sure sonra onu da yapmaz artik
olan yavruna olur
siz bence sadece kocanizi mutlu etmek adina cocuk sahibi olmussunuz
gercekten anneligi kalpten hissetmek icin degil
oyle olmus olsaydi hala israrla"intihari aklimdan cikaramiyorum" demezdiniz.
kimsenin anneliğini yargılamak kimseye düşmez,eminim o da çok iyi bir annedir,ama şuan sevgisizlikten bunalıma girmiş. şu dünyada sevgisiz yaşayabilen bir tek canlı söyleyin.aldatmak istiyorum dememiş,intihar etmek istiyorum demiş çünkü kocasını seviyor.arkadaşım eminim kendini çok kötü hissediyorsn anlıyorum ama bence biraz annenlerin yanında kal.ikincisi kiloluysan diyet yap,güzelleş,sende değiş ona karşı ilgisiz ol.onun anladığı bir dil yoksa zorlama kendini
ben anlamıyorum yaa bence erkekler eşlerini kendi elleriyle aldatılmaya sürüklüyorlar haketmiyorda değiller yani.bu kadın internetten bulsa gitse ne olacak yokmu bir sürü kadın vardır
kimsenin anneliğini yargılamak kimseye düşmez,eminim o da çok iyi bir annedir,ama şuan sevgisizlikten bunalıma girmiş. şu dünyada sevgisiz yaşayabilen bir tek canlı söyleyin.aldatmak istiyorum dememiş,intihar etmek istiyorum demiş çünkü kocasını seviyor.arkadaşım eminim kendini çok kötü hissediyorsn anlıyorum ama bence biraz annenlerin yanında kal.ikincisi kiloluysan diyet yap,güzelleş,sende değiş ona karşı ilgisiz ol.onun anladığı bir dil yoksa zorlama kendini
ben anlamıyorum yaa bence erkekler eşlerini kendi elleriyle aldatılmaya sürüklüyorlar haketmiyorda değiller yani.bu kadın internetten bulsa gitse ne olacak yokmu bir sürü kadın vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?