Ölüyorum galiba!

zeynebimsilam

HüzünlüGurbet😔
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
546
50
298
Diğer
ölüyorum arkadaslar.. artik dayanacak gücüm kalmadi!!! sevgiyi hissedememekten, ilgisizlikten kadinligimi unutmus olmaktan ölüyorum.. esimin anlayissizligindan, beni fark etmemesinden bittim tükendim artik.. yanimdaki cami açip asagiya birakmak istiyorum kendimi!! ciddi ciddi düsünür oldum son zamanlarda... elim ayagim tutmuyor, kendimi çok kötü ve çok mutsuz hissediyorum.. gün geçtikte bitiyorum, tükeniyorum... derdimi anlatamiyorum anlamiyor...

Allah korusun yahu,o nereden çıktı ?
Her üzülen kızan camdan atlasa ohooo hangi birimiz sağ kalırdık ? Tövbe de...
Bebeğinin resmini gördüm,Allah bağışlasın.Git onu kokla,kendine gel.

hoooop hoooop arkadaşım bir dakika ne oluyor!!!!!!!!

dur bi kendine gel cana kıymak böyle kolay mı? bebeğini annesiz bırakmak olur mu hiç..

lütfen sakin ol hiçbirimizin hayatı kolay değil inan ki herkesin derdi kendine büyük..

allah sığın arkadaşım dua et.. ruhun sıkılmış bunalmışsın belli evde durma çıkabiliyorsan çık dolaş.. ya da seni hangisi rahatlatacaksa.. komşuya git muhabbet et.. film izle.. ne bileyim ama allahını seversen boş durma...

bak boş durdukça hepimiz kuruyoruz kafamızda büyütüyoruz da büyütüyoruz..

bebeğini düşün.. sakin ol..

O sevgisiz ilgisiz babayla çocukların ne olacak sence nasıl büyüyecekler? kadınlar çocukları için nelere katlanıyorlar görüyorsun burada veya çevrende. Sabret ve Allaha her fırsatta dua et, ama aklına gelebilecek her fırsatta içten gönülden edilen dua geri çevrilmez ve bir zamanı vardır elbet sen bıkmadan istemeye devam et Rabbim elbet görür senin yakarışlarını bak kendini daha iyi ve huzurlu hissedeceksin.

Ölüm kurtuluş olsa keşke!
Ama sizin gerçek anlamda çözümleriniz var!
Anlatın arkadaşım,rahatlarsınız,neden boşanmayı düşünmüyorsunuz?

Tamam kabul, herkesin derdi kendine büyüktür.
Kabul, kimin neresi ağrıyorsa canı ordadır.
Kabul, davulun sesi uzaktan hoş gelir.

Ammaaaaaaa
Öncelikle bir anne, daha sonra bir evlat olarak kimseye bu acıyı yaşatma hakkımız yok diye düşünüyorum.

Şimdi derin bir nefes al arkadaşım.
İçini sıkan, seni üzen ne varsa anlat, paylaş, rahatlamaya çalış.
Sıcak bir duş ve ardından bir kahve al..
Gerekiyorsa psikolojik destek ama sakın sakın aklına bile getirme bir daha az önce yazdıklarını.

Hayat herşeye rağmen güzel.
Herşeye rağmen...

ölmek kolay mı arkadaşım can tatlı, geride bi de yavrun varmış. o bebeği bırakıp gitmek kendi canına kıymak büyük günah, bu günahla ölmek istemezsin zaten.
öncelikle sakin ol, ağla, bağır , çığlık at rahatla.
sonra oturup konuşabileceğin bi arkadaşın akraban varsa ara. kocanla çözülemeyecek problemlerin varsa yaz burda, herkes birbirine yardımcı oluyor rahatlıyoruz hepimiz.
ölümden başka her şeyin çaresi vardır

Konuşmak çare olmuyorsa ölüm değildir kurtuluş yolu. Ya geride bıraktıkların? Ailen evladın? Seni sevmiyor ilgi göstermiyor diye cana kıyılır mı?

Dön arkanı çek git, kıymet bilmiyorsa bırak kendi haline. Sen de yolunu ciz.

Taşıdığımız beden bizim değil, emanet. Bunu da unutmamak gerekir...

buda dertmi diycem şimdi,kızacaksınız ama insanlar evlatlarını kaybediyolar yinede intiharı düşünmüyolar sabrediyolar acılarını dindirmeye çare arıyolar..sizin sorununuzun en azından çözümü var hemde bisürü yoldan....

ohh ne güzel hayattan bıkınca hemen ölelim hem de intihar ooo cok feci durumunuzz bence bir an önce kendinize gelin tek çözüm ölüm dehil ölümde çözüm değil...
boşan gitsin en iyisi bu

boşanmakta doğru çözüm değil bnc..heleki bebek varsa...artık aile terapistleri vs herşey var önce çabalamak lazım yuva için...

kocam benimle ilgilenmiyo öleyim oh ne ala memleket millet ne sorunlarla uğraşıyo sen kocan ilgiyi azalttı diye ölmek istiyosun bide bebeğin var şımarklıktan başka bişey değil bu

Son düzenleme:
canım benim,

ölme fikrini beynine ve kalbine koyarak iki çocuğuna vereceğin enerjini eksilteceğine, yani onları bir anlamda öksüz bırakacağına; boşa babalarını..

anlamıyorum sizi boşanmak bu kadar kolay mı..neden evliliği bişeyler yapmasını değilde boşanmasını öneriyosunuz...yuva bu kadar basit bişeymi...sıkıldım ilgilenmiyo tipini beğenmiyorum artık eskisi gibi değil deyip aileni birliğini dağıtmak bu kadar mı basit..parçalanmış ailede yetişen çocukların ne olacağını neden düşünmüyosunuz...sonrada sokaklarda şu oluyo bu oluyo diye toplumu suçluyoruz...pes vallahi pes..

Ölmek mi?? Ne için kimin için? Ne uğruna?
Bana buna değecek bi sebep söylermisiniz lütfen?
Sizin hayatınızdan canınızdan daha mı önemli bu adam? Önemli olsa şuan bu durumda olmazdınız.
Eminim çok ama çok zor bişeydir allah kimsenin başına vermesin sonuçta sevdiğin insan hayatını paylaştığın insan eşin.. ama bu bile değiştirmiyo.
Sanırım çocuğunuzda varmış lütfen en azından onu düşünün yazık değil mi ona napıcak annesiz?
Çözülmicek sorunlarsa hiç ama hiç olmuyorsa ayrılın boşanın eminim ölümü düşünmekten daha iyidir.
Hiç bişey sizin hayatınızdan değerli değil bunu bilin ve sakın böyle şeyler düşünmeyin

hayatlarımızın merkezine bir erkeği koyduğumuz sürece mutlu olamıycaz. onlar takmıyor bile böyle şeyleri. değil 10 yıl 100 yıl da seni seviyorum demesen umursamazlar. toparla kendini. hayat eşinden ibaret değil. ne kadınlar gördüm kocaları ilgisiz ama hayat dolular. çünkü onlar da kocalarını takmıyor. gezip tozup eğleniyorlar. al çocuğunu çık dışarı, gez toz, eşini umursamadığını göster. belli mi olur belki bu sefer eşin senden ilgi ister.

Yorum yapmam için daha fazla yazmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…